Çok ödev oluyor bizde. Sürekli haydi oğlum demekten yoruluyorum. Bizde bir de 1. sinifa giden kardeş var. Dahasi bir de 2 yasinda bir kardes var. Ve bu canavarlarin üçü de erkek.
Bizim öğretmenimiz okul kitabenin yaninda her dersten 3 er tane de test kitabi aldirdi. Onlari da takip ediyor.
Allah yardımcın olsun, benim bir tane 1. sınıfa giden oğlum var ve öğretmenimiz de çok ödev vermez, ama akşamları o ödev bitesiye beni başında bekletiyor. 3 oğlanla işin daha zor.
Dinden ne sormuslar bilginiz var mi?Din 100, sosyal 100, matematik 98, türkçe 97, fen 97 İng ve trafik henüz açıklanmadı
dershanenin işe yaraması çok güzel bizde morpa kampüse üyeyiz orda sesli konu anlatımları var her gün düzenli hem o gün işledikleri konuyu hemde bir sonraki konuyu dinledi tekrarlar bizim çalışmadan sınavlardan yüksek puan almamızı sağladı ...Dershanede rehberlik derslerimizde basladi bizim baya heycanla gidiyo bu yil
Dershanede 1konu onden gittikleri icin okula baya faydasi oluyo
Fen bilg. Saydam nedir diye sormus 42 kisilik siniflari oglum ve 1kiz parmak kaldirmis sadece
Dershaneye gidenler belli oluyo demis
Burda sevindigim nokta demekki dershanede dinliyo,anliyo,algiliyo ve aldigini verebiliyo hosuma gitti
Yani demekki faydasini goruyoruz
Bu sene umarim guzel bir temelle senee hazir baslicaz
Aralikda 2.sinavlarimiz basliyo bizim
Yeni konulara gectik bakalim nolcak.
Kesinikle fayasi vardershanenin işe yaraması çok güzel bizde morpa kampüse üyeyiz orda sesli konu anlatımları var her gün düzenli hem o gün işledikleri konuyu hemde bir sonraki konuyu dinledi tekrarlar bizim çalışmadan sınavlardan yüksek puan almamızı sağladı ...