İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 4.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

kızlar 4.sınıf nasıl gidiyor yazılılar nasıl.dışarıdan herhangi bir sınava sokuyormusunuz çocuklarınızı bu sene çok yoğun geçiyor

yazılı sezonu başladı, kızım 3 dersten yazılı oldu, bu hafta iki dersten daha yazılı olacak. şimdilik herşey yolunda gidiyor. dışarıdan herhangi bir sınava sokmuyorum. Morpa ve okulistikten fırsat buldukça ders tekrarı yapıp soru çözüyor.

Bizimde yazılılar başladı Deneme yazılıları hariç resmi 2 yazılı olduk. Dışardan bazen etüd merkezlerinin ,sınavı oluyor onlara giriyordu. Busene henüz yapılmadı.Dersaneye göndermiyorum. Evde test kitapları almıştık onlardan çözdürüyorum.
Siz sınavlara nasıl hazırlıyorsunuz acaba .Benimki sınavdan önceki gün (yazıldan yani ) öyle özel olarak sınava hazırlanmıyor ne öğrendi ise onunla giriyor. Açıkcası bende ne yapacağımı bilmiyorum.

Bugun 4. Yaziliyi olduk
Sosyal 96
Fen 96 almis
Diger 2si aciklanmadi

Dershaneye gidiyo hafta ici 4gun
Dershanenin sinavlari olucakmis her ay seviye icin onlara giricek
Guzel basladik guzel gider umarim mutlu benin sıpaamm

Erencim benim kızım da ek pek bişey yapmıyor sınav öncesi. Tekrar yapabileceği bişeyse eline alıp bi bakar, bazen o dersle ve konuyla ilgili test çözer o kadar. Çok şükür bizim de derslerimiz gayet iyi. O yüzden şu yaşta çocuklara yüklenmeye gerek görmüyorum açıkçası.

Matematik:98
Turkce:88 almis
3 sinav daha kaldi okunmayan

Dun ogretmeniyle konustum yazililar guzel ders ici katilimi az Dedi
Tutuk bi cocuk atik degil napicaz bilmiyorum.

Çok ödev oluyor bizde. Sürekli haydi oğlum demekten yoruluyorum. Bizde bir de 1. sinifa giden kardeş var. Dahasi bir de 2 yasinda bir kardes var. Ve bu canavarlarin üçü de erkek.
Bizim öğretmenimiz okul kitabenin yaninda her dersten 3 er tane de test kitabi aldirdi. Onlari da takip ediyor.

Allah yardımcın olsun, benim bir tane 1. sınıfa giden oğlum var ve öğretmenimiz de çok ödev vermez, ama akşamları o ödev bitesiye beni başında bekletiyor. 3 oğlanla işin daha zor.

Allah yardımcın olsun, benim bir tane 1. sınıfa giden oğlum var ve öğretmenimiz de çok ödev vermez, ama akşamları o ödev bitesiye beni başında bekletiyor. 3 oğlanla işin daha zor.

Aynen benimde biri 4. sınıf biri 1.sınıf iki oğlum var. Bazen oyun oynamaktan yaramazlıktan ders çalışmak istemiyorlar. 1. sınıftaki artık daha oturttu gelir gelmez dersine başlıyor ama büyüğü biraz zorluyor beni
Çok şükür dersleri iyi ama benim de ders çalış demekten dilimde tüy bitiyor..

Fen:96
Sosyal:96
İng:100
Trafik:90

Sadece din sinavimiz kaldi
Odevlerimiz cok olmuyo ama dershane icin haftada 200 ile 250,arasi test cozmemiz gerekiyo
Calisma metodu ve sinavlardan memnunum ben ogretmende memnun

Dershanede 1,konu onde gittikleri icin okulla pekisiyo iyi oluyo
Kolay gelsin küçümenlere

Din 100, sosyal 100, matematik 98, türkçe 97, fen 97 İng ve trafik henüz açıklanmadı

Din 100, sosyal 100, matematik 98, türkçe 97, fen 97 İng ve trafik henüz açıklanmadı
Dinden ne sormuslar bilginiz var mi?
Biz carsamba gunu olucazda suan calisiyo
Kitaplar ayni oldugundan sorular benzerdir muhtemelen

kelime-i şehadet ve kelime-i tevhidin, süphanekenin yazılışı ve anlamını sormuş. boşluk doldurmada abdestin alınışı ile ilgili ksımı varmış. temizlik çeşitleri nelerdir diye sormuş. Berra başka hatırlayamadı.

slm kızlar benim biri 4 e diğeri 2 ye giden kızım birde 5 aylık oğlum var ben çok zorlanıyorum kızım ders çalışmak istememeine rağmen türkçe matematik fen yazılı sonuçları 100 sosyal 99 trafik 97 din ile ingilizce kaldı onlarda bu hafta olacak özellikle ingilizce korkutuyor beni neler soruyorlar dinden ve ingilizceden hatırlayanlar varmı

Dershanede rehberlik derslerimizde basladi bizim baya heycanla gidiyo bu yil
Dershanede 1konu onden gittikleri icin okula baya faydasi oluyo

Fen bilg. Saydam nedir diye sormus 42 kisilik siniflari oglum ve 1kiz parmak kaldirmis sadece
Dershaneye gidenler belli oluyo demis
Burda sevindigim nokta demekki dershanede dinliyo,anliyo,algiliyo ve aldigini verebiliyo hosuma gitti

Yani demekki faydasini goruyoruz
Bu sene umarim guzel bir temelle senee hazir baslicaz

Aralikda 2.sinavlarimiz basliyo bizim
Yeni konulara gectik bakalim nolcak.

dershanenin işe yaraması çok güzel bizde morpa kampüse üyeyiz orda sesli konu anlatımları var her gün düzenli hem o gün işledikleri konuyu hemde bir sonraki konuyu dinledi tekrarlar bizim çalışmadan sınavlardan yüksek puan almamızı sağladı ...

Kesinikle fayasi var

Ben sınıf ögretmeniyle konusarak verdim
Sınav sonucları sonrasında da görüstüm
Sınavları cok iyi dedi

Birde dershanedeki ortamlari cok hos
İngilizce dersinde kelime bilmeyen asiliyomus(adam asmaca oynuyolarmis)

Hisiz polis
Deve cuce oynayarak ders isliyolar

Sosyal bilg. Ogretmenleri isimlerini degistirmis eglence olsun diye alkislar kahkahalar baya iyi

Simdi sinemaya goturcekler onlari

Bana cok soylendi etrafimda bu yasta sıkıyosun falan diye ama ben anlasarak verdim sevmezse oglum kaydini sildiririm dedim okey dediler
Ki hoplaya ziplaya gidiyo

Hersey cocuklarimizin temeli daha saglam olsun, test sistemini ögrensin, sistemli calissin diye degil mi zaten

Bisi sorucam levent serisi isimli set varmis cevre kirtasiyelerde bulamadim
İst anadolu yakasinda bulabilecegim yer önerbilcek olan var mi
D&R de varmidir acaba

Selamlar,
Çocuğunuz bu yaşlarda tehlike altında.
Telefonlarında kimlerle konuştuklarını, okulda oyun oynayıp oynamadığını, web sitesi geçmişini tek bir ürünle kontrol edebilirsiniz.http://unbouncepages.com/smartchild/ ücretsiz denemenizi tavsiye ederim

Dün baska bir dershanenin deneme sınavına girdi oğlum
1saat 10dk sürdü sınav
Bizde bos bir sınıfta ögretmenlere sorular sorduk bize bilgiler verdiler.

Aralık da 2.sınavlarımız baslıyo
Bu aralar dershane ve okul ödevleri dısında
Test falan cözmek istemiyo bende ısrar etmiyorum

Ben suan seneyi dusunmeye basladim
Sizce yakindaki okul iyi okulmudur?

Dun derahane ogretmeni en yakin okul en iyi okuldur dedi
Kafam karisik biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…