İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 4.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

Size de hayırlı olsun şimdiden.

Bizimki de ödevleri çok zor yaptı.

Morpa kampüse üye oldum bilmiyorum faydalanacak mı? Faydalanmak isteyecek mi :KK53:

Benim kızımda dikkat eksikliği de var, özel ders aldırsam mı haftasonu diye düşünüyorum, daha kesin karar vermedim.

Özel ders nasıl oluyor, bir gelişte 1 saat mi yoksa 2 saat mi oluyor bilen avr mı?

Hafta içi çok zor, 6'da okuldan çıkıyor, eve gelmemiz saat 6:45 gibi. Sonra da yemek faslı, dinlenme vs.

Ancak haftasonu olur herhalde.

Var mı özel ders tecrübesi olan?

Bize hoca odev vermiyor..yazin odev olmaz dedi....morpaya uye degilim kiz kardesimin oglu uye faydalaniyor.... Biz bu sene sabahciyiz bakalim nasil olacak ozel ders hakkinda bir fikrim yok hayirlisi olsun hakkimizda

Aynen benimde oglum baslayacak. Ya ben bu yaz hic birsey yaptiramadim bir iki kitap 2-3test o kadsr yaslari ilerledikce dahada zorlasiyor sanirim cocuklara bisey yaptirmak
slm kızlar,
biz de 4.sınıfız bu yıl ve dediğiniz gibi yaş büyüdükçe bişey yaptırmak zorlanıyor, biz de yaz tatili kitaplarını bitiremedik. ha bugün, ha yarın derken okul açıldı işte.
İnşallah güzel bir yıl geçiririz.

Oglum 4.sinifa gecti bu sene.Galiba en zor sene bu yıl yasanacak benim için. Yeni bebek beraberinde 1. Sınıfa baslayan kızım. :KK43:

Nerdeeeee :KK43: gerçi onada hak veriyorum yorgun geliyor. O bebekle oynarken bende çocukların derslerine yardım ediyorum daha dogrusu başlarında duruyorum oglum calismiyor yoksa :/

Nerdeeeee :KK43: gerçi onada hak veriyorum yorgun geliyor. O bebekle oynarken bende çocukların derslerine yardım ediyorum daha dogrusu başlarında duruyorum oglum calismiyor yoksa :/
bebeğe bakması bile bir faydadır senin için canım.
ergenlik de başlayacak bir de şimdi bunlarda, işimiz çok zor. Büyük kızımdan biliyorum çünkü, çok zor dönemler bizleri bekliyor.

bu arada hangi ilde yaşıyorsunuz kızlar, ben Antalya da yaşıyorum, 39 yaşında 2 kız annesiyim. çalışıyorum, özel şirkette muhasebeciyim.

Son düzenleme:
bu arada hangi ilde yaşıyorsunuz kızlar, ben Antalya da yaşıyorum, 39 yaşında 2 kız annesiyim. çalışıyorum, özel şirkette mıhasebeciyim.
Allah evlatlarinizi size bagislasin. Kiz çocuğun hali başka :) ben midyatta yaşıyorum 33 yasinda ev hanımı 3 çocuk annesiyim :)

bu arada hangi ilde yaşıyorsunuz kızlar, ben Antalya da yaşıyorum, 39 yaşında 2 kız annesiyim. çalışıyorum, özel şirkette muhasebeciyim.
Ben istanbul 35 yasindayim bir kizim bir oglum var gelecek bebisde erkekmis oglum 4 de bende muhasebe yaptim canim zamaninda simdi ev hanimiyim

X