İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 4.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

Dün baska bir dershanenin deneme sınavına girdi oğlum
1saat 10dk sürdü sınav
Bizde bos bir sınıfta ögretmenlere sorular sorduk bize bilgiler verdiler.

Aralık da 2.sınavlarımız baslıyo
Bu aralar dershane ve okul ödevleri dısında
Test falan cözmek istemiyo bende ısrar etmiyorum

Ben suan seneyi dusunmeye basladim
Sizce yakindaki okul iyi okulmudur?

Dun derahane ogretmeni en yakin okul en iyi okuldur dedi
Kafam karisik biraz.
Açıkcası şu ana kadar ben çocuğun ders çalışması üzerinde durmadım. Genel olarak başarılı olduğu için ve ilkokulu belkide çok önemsemediğim için bu konu üzerinde çok durmadım ama dediğiniz gibi seneye için endişeleniyorum.
Ek ders aldırmam gerekip gerekmediği konusunda vs ne yapacağımı bilemiyorum. En iyi okul yakın okul mu derseniz. Çocukların yollarda heba olmasını istemem.Şu anda yarım günüz. Evimiz okula 5 dk. (ama servisle orası bile 20 dk yı buluyor) sanırım aynı okulda devam edeceğiz. Diğer seçeneğimiz de zaten özel okullar başka seçenek yok sanırım.

Oglumu kitap okuma yarismasina sokcam arkadslar basvuru ocakta
Kkitap okumayi seviyosa sizinkilerde deneye bilirsiniz

bizim 2.sinavlarimiz basladi
Dershanede genel tekrar yapiyo
Evde de soru cevap seklinde calisiyoruz
Simdilik iyi gidiyoruz bakalim

Selamlar,
Çocuğunuz bu yaşlarda tehlike altında.
Telefonlarında kimlerle konuştuklarını, okulda oyun oynayıp oynamadığını, web sitesi geçmişini tek bir ürünle kontrol edebilirsiniz.http://kadinlarkulubu.com/smartchild/ ücretsiz denemenizi tavsiye ederim
Selamlar,
Çocuğunuz bu yaşlarda tehlike altında.
Telefonlarında kimlerle konuştuklarını, okulda oyun oynayıp oynamadığını, web sitesi geçmişini tek bir ürünle kontrol edebilirsiniz.http://kadinlarkulubu.com/smartchild/ ücretsiz denemenizi tavsiye ederim
arkadaşım bulamadım daha açıklayııcı yardım edebilirmisin

benim oğlum okulda ve dersaneden çok başarılı ama başka dersanenin sınavında deyim yerindeyse resmen çuvalldı o_Oo_O

2.sinavlarimizida olduk ve bitti bu donem sinavlar
Hepsinde gayet iyi
Ogrtmeniyle konustum dershaneye gittiginide biliyodu
2.sinavlari zor sordum ve sureyi kisitli tuttum aglayanlar,yetistiremeyenler oldu dedi
Ama ben cok memnunum notlari cok iyi dershanede gayet iyi olmus dedi
Ben notlarini biliyoum zaten yinede ogretmen cikardi listesini en dusuk 88i var bi tane onunda 2.sinav sonucu aciklanmadi henuz

Dershane ogretmeni turkceden zamirlere gecti ama oglumun ismin hal eklerinde biraz takildigini uzerinde durmamiz gerektigini soyledi

Matematik gozumu korkutmaya basladi gecen testte 2sorusunu esimde bende yapamadik nasilllll yaaa dedim.
Dershane ogretmeni anlatti sagolsun

İsimiz zor

UOTE="Nevreste, post: 40063875, member: 226866"]Bilim ve sanat sınavı hakkında bilgisi olan var mı?o_O[/QUOTE]
Benim kızım girdi 4.sinif..50 sorudan 29 yapmış. .

Benim kızımda 30 yapmış hiç iyi değil:KK43:
Sonuçta yarısını geçmiş belki kursa alınması için yeterli değil ama kötü değil. .bu normal sınavlar gibi değildi..sizinde 4.sinif mi?? ?benim kizda orta seviyede bir devlet okulunda okuyor, kurs falan gitmiyor. .zaten zeki diye düşünmedim dersleri hep iyi maşallah ama öğretmen yazdırdı diye girdi sınava

Arkadaslar benim oglum da 4. Sınıf. Yarışma vs olduğunda haberdar olmak isterim. Çok sık yazmiyorsunuz sanırım.
Biz yaz için iki tane test kitabı aldık. Sizin planlariniz nedir. Yaz için.

Slm bayanlar 4 sınıf başlayacak derken okul bitiyor orta okulu imam hatip düşünüyorum mudur 85 ve üzeri öğrencileri alacağını söyledi yani basari oranı hep ayni olacak sorum suki lisede fen lisesi sosyal lise gibi güzel liselere girmek isterken sorun olurmuş birde imam hatipte zorlanirmi hem diğer dersler için

Sevgili toprakkokusu, benim büyük kızım imamhatipte bu yıl 6. Sınıfa gecti. 4. Sinif yil onu ortalamasi 98,75 idi bu yil da 96,77 yani hic de zorlanma falan olmadı :) küçük kizim da bu yil imamhatip istiyor. Çocuk zekiyse her yerde okur merak etme. Lise icin de inş. güzle yerlere geleceklerdir.

Sevgili toprakkokusu, benim büyük kızım imamhatipte bu yıl 6. Sınıfa gecti. 4. Sinif yil onu ortalamasi 98,75 idi bu yil da 96,77 yani hic de zorlanma falan olmadı :) küçük kizim da bu yil imamhatip istiyor. Çocuk zekiyse her yerde okur merak etme. Lise icin de inş. güzle yerlere geleceklerdir.
Tesekkur ederim canim bizimde ortalamamiz 96.50 tabi ogretmenimiz bedene gorsel sanatlara 90 verdigi halde insallah zorlanmaz malum hukumetin ne olacagi belli diil birazda o yuzden korkularim var ama ergenlik daha kolay geciyomus sanirim birde bu yasta almasi din egitimini iyi olur diye dusunuyorum birdaha belkide firsati zor yakalar lise uni derken haklarinda hayirlisi

Bilsemden muzige girdi oglum flut caldi sarki soylettirmisler piyanodan ses verip soylemesini istemislee birde alkisla ritim yapip aynisini yapmasini istemisler

Genel yetenektende dun girdi kup yapturmislar belli bir sirada gosterip aynisini yapmasini istemisler birde yaptiginin tersini yapmasini istemisler baban ne is yapiyo diye bana sacma gelen bir soru sormuslar birde baslarken kendini iyi hissetmiyorsan sonra yapalim demisler bastan pes edicekmi diye ya denediler yada cok ilgililer bilemedim oglum guzel gecti hepsini yaptim dedi haklarinda hayirlisi birde 38 derece atesle gittik

Konuyu hareketlendirelim :confused::confused::confused:
Kızım 4. sınıfa başlayacak bu sene inşallah
Hepimizin evlatlarına Allah zihin açıklığı versin.

X