Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
buralar nasıl sessiz ve sakin kimsenin sesi çıkmıyor
yok mu kimse de yeni gelişmeler
biz birkaç okuldan burs aldık ama istedğim okullar olmadı
oğlum bilsem sınavı iyi geçti sorular kolaydı dedi ama bilemiyorum ama organizasyon felaketti bayağı bi izdiham oldu, çünkü salon falan filan hiç biri belli değildi. pazar günüde ted sınavı var, artık bu son, tede göre seviyesini merak ettiğimden sokuyorum sınava, belki ilerleyen yıllarda orayıda düşünebiliriz
chess benimki de normaldi dedi :)) 2 mayısta açıklanacakmış, görecez bakalım normali ..ilk 100 öğrenciyi seçip 50 kişiye indiriceklermiş, zor bir ihtimal yani. gerçi kazansa bile gidemez sanırım bize çok uzak .
chess benimki de normaldi dedi :)) 2 mayısta açıklanacakmış, görecez bakalım normali ..ilk 100 öğrenciyi seçip 50 kişiye indiriceklermiş, zor bir ihtimal yani. gerçi kazansa bile gidemez sanırım bize çok uzak .
bizde de 15 öğrenci alınacak bizim ki daha az.2.sınıftaykende mülakatta elenmişti benim oğlan haklarında hayırlısı artık
bu arada eğer kazanırlarsa gönderin hanımlar orada ders işemiyorlar farklı aktiveleri var ve kendi üniversitesini kuracak bilsemler ilkokuldan üniversite dahil yani
açıklandımı hanımlar biz de daha bişey yok
sitesinden bakılıyor, 2.aşamaya geçememiş hayırlısı ..
belkide açıklamazlar 2. sınıfta açıklamamışlardı, sadece geçenlerle iribat kurcaz demişlerdi, sonuç monuç görmediydik
sitesine girip e başvurudan tc girince sonuç görünüyor. her şehir de ayrı uygulama mı yapılıyor acaba.
20 mayıs tatil mi değil mi arkadaşlar kimi tatil demiş kimi değil demiş nette, öğretmenlerinizden duyduğunuz bişey var mı
günaydın kızlarr
sınavlarınız hayırlı olsun
kimsecikler uğramıyor artık bakıyorum valla çocuklar gibi bize de bıkkınlık geldi sanırım bu ilkokuldan şu üçüncü sınalrı da bir atlatsak bir daha salacam iyicene zaten ite kaka ders çalışıyor şuan da çocukda istemiyor
sene sonu için var mı szilerde gösteri falan yapılacak mı ? bizim öğretmen yapmıyor aman iyi de oldu yapmadıkları şu sünnet telaşesinde bir de onunla uğraşamıyacağım bu arada geçen hafta ufaklığı da sünnet ettiridk çok şükür onu da atlattık
merhaba canım, allah damatlıklarını göstersin
malesef gösteri var ya, halbuki bu çocukların gecesi olmalıydı sadece eğlenmeliydiler bence, folklörü şarkısı türküsü bi ton bişey var, bi de zoraki aynı kıyafetleri giycekler, hiçte çocukların gecesi olmıcak yani
günaydın kızlarr
sınavlarınız hayırlı olsun
kimsecikler uğramıyor artık bakıyorum valla çocuklar gibi bize de bıkkınlık geldi sanırım bu ilkokuldan şu üçüncü sınalrı da bir atlatsak bir daha salacam iyicene zaten ite kaka ders çalışıyor şuan da çocukda istemiyor
sene sonu için var mı szilerde gösteri falan yapılacak mı ? bizim öğretmen yapmıyor aman iyi de oldu yapmadıkları şu sünnet telaşesinde bir de onunla uğraşamıyacağım bu arada geçen hafta ufaklığı da sünnet ettiridk çok şükür onu da atlattık