Açıkcası şu ana kadar ben çocuğun ders çalışması üzerinde durmadım. Genel olarak başarılı olduğu için ve ilkokulu belkide çok önemsemediğim için bu konu üzerinde çok durmadım ama dediğiniz gibi seneye için endişeleniyorum.Dün baska bir dershanenin deneme sınavına girdi oğlum
1saat 10dk sürdü sınav
Bizde bos bir sınıfta ögretmenlere sorular sorduk bize bilgiler verdiler.
Aralık da 2.sınavlarımız baslıyo
Bu aralar dershane ve okul ödevleri dısında
Test falan cözmek istemiyo bende ısrar etmiyorum
Ben suan seneyi dusunmeye basladim
Sizce yakindaki okul iyi okulmudur?
Dun derahane ogretmeni en yakin okul en iyi okuldur dedi
Kafam karisik biraz.
Selamlar,
Çocuğunuz bu yaşlarda tehlike altında.
Telefonlarında kimlerle konuştuklarını, okulda oyun oynayıp oynamadığını, web sitesi geçmişini tek bir ürünle kontrol edebilirsiniz.http://kadinlarkulubu.com/smartchild/ ücretsiz denemenizi tavsiye ederim
arkadaşım bulamadım daha açıklayııcı yardım edebilirmisinSelamlar,
Çocuğunuz bu yaşlarda tehlike altında.
Telefonlarında kimlerle konuştuklarını, okulda oyun oynayıp oynamadığını, web sitesi geçmişini tek bir ürünle kontrol edebilirsiniz.http://kadinlarkulubu.com/smartchild/ ücretsiz denemenizi tavsiye ederim
Benim kızımda 30 yapmış hiç iyi değilBenim kızım girdi 4.sinif..50 sorudan 29 yapmış. .
Sonuçta yarısını geçmiş belki kursa alınması için yeterli değil ama kötü değil. .bu normal sınavlar gibi değildi..sizinde 4.sinif mi?? ?benim kizda orta seviyede bir devlet okulunda okuyor, kurs falan gitmiyor. .zaten zeki diye düşünmedim dersleri hep iyi maşallah ama öğretmen yazdırdı diye girdi sınavaBenim kızımda 30 yapmış hiç iyi değil
Tesekkur ederim canim bizimde ortalamamiz 96.50 tabi ogretmenimiz bedene gorsel sanatlara 90 verdigi halde insallah zorlanmaz malum hukumetin ne olacagi belli diil birazda o yuzden korkularim var ama ergenlik daha kolay geciyomus sanirim birde bu yasta almasi din egitimini iyi olur diye dusunuyorum birdaha belkide firsati zor yakalar lise uni derken haklarinda hayirlisiSevgili toprakkokusu, benim büyük kızım imamhatipte bu yıl 6. Sınıfa gecti. 4. Sinif yil onu ortalamasi 98,75 idi bu yil da 96,77 yani hic de zorlanma falan olmadı :) küçük kizim da bu yil imamhatip istiyor. Çocuk zekiyse her yerde okur merak etme. Lise icin de inş. güzle yerlere geleceklerdir.
Aynen benimde oglum baslayacak. Ya ben bu yaz hic birsey yaptiramadim bir iki kitap 2-3test o kadsr yaslari ilerledikce dahada zorlasiyor sanirim cocuklara bisey yaptirmakKonuyu hareketlendirelim
Kızım 4. sınıfa başlayacak bu sene inşallah
Hepimizin evlatlarına Allah zihin açıklığı versin.