İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 4.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

çok güzel olmuş çok sevindim biz ilde değiştiriyoruz bakalım hayırlısı 5.sınıfta buluşmak üzere

bir eğitim yılını daha geride bıraktık hepimize hayırlı olsun. bakalım 5.sınıfta bizi neler bekliyor. yaz için öğretmen herhangi bir çalışma kitabı vermedi. ben de ne yapsam diye düşünüyorum. boş bırakıp gönlünce bir tatil mi geçirsin, yoksa test falan çözdürüp biraz sıkıştırsam mı..haftaiçi çalıştığım için benim yanımda değil annanede yada babanede..siz kitap falan aldınız mı, önereceğiniz bir yayın var mı, nasıl bir tatil planı düşünüyorsunuz.

aaa ne güzel ya, süper olmuş, bulunmaz nimet:13:

çok güzel olmuş çok sevindim biz ilde değiştiriyoruz bakalım hayırlısı 5.sınıfta buluşmak üzere

hayırlısı olsun canım, herşey gönlünüzce olsun yeni şehrinizde:13:

bizim öğretmenimizde bi öneride bulunmadı, bizim öğrencilerle işleri bitti nasılsa

ben 5. matematik kitabı aldım, ve bol kitap okutmayı planlıyorum başka birşey yaptırmayacağım, mat kitabınıda seviyor diye aldım,
zaten 5. sınıf 4 ün tekrarı gibi bişey kendi adıma sıkmaya gerek yok diye düşünüyorum, yoksa okul zamanı çabuk baygınlık geliyo, hep aynı şeylerden aynı konulardan sıkıldım diye söylenip durur yoksa

Arkadaşlar hepinize çocuklarınızla iyi tatiller diliyorum.5.sınıf seçmeli zorunlu dersler hakkında bilgisi olan varsa paylaşabilirmi ?,kaç saat zorunlu ders seçilmesi gerekiyor; seçim için belli süre varmı ;siz hangi dersleri seçmeyi düşünüyorsunuz,matematik,fen bilimleri,yabancı dil, satranç,kuran,yazarlık falan var internetten baktığım kadarıyla diğer bazı derslerin de öğretmenin olacağını tahmin etmiyorum zaten.

canım dersler bunlar:

biz yabancı dillerle fiziksel etkinlikleri seçtik

okullar kapanmadan öğretmen bize dilekçe vermişti, dersinizi seçip müd yarda verin demiş, o sisteme girecekmiş, son günü 13 hazirandı

ama galiba orta okul açıldığında da tekrar dilekçe veriliyormuş, emin değilim, okullara göre bazı dersler verilmiyor zaten, istersen gideceğiniz ortaokulun müd yardına danış

chess cevabın için sağol .bizim okul ilkokuldu. ortaokula başka okulda devam edecek bize birşey söylenmedi ama belki de küçük biryer olduğundan sorun olmuyordur.okula sorucam.benim oğlum ingilizce ve feni sevdiği için yabancı dil ile bilimi seçmek istiyor acaba fazla mı gelir ki birini fiziksel aktivite mi seçse karar veremedim.

bizim durumda aynı canım ilkokul oldu, ortaokula başka okula gidecek, açıkcası gideceğimiz ortaokul bu dersleri seçmemizi istedi, adı seçmeli ders işte, halbuki biz fiziksel etkinlik istemiyorduk, ama sanırım her okulda yabancı diller kesin veriliyordur
fen yok canım, bilim uygulamalarını kast ettiysen okulun laboratuvarı varsa neden olmasın, ama sadece kitap defter göstermelik bir ders olacaksa sıkıcı olabilir nacizhane fikrim
Sanırım en fazla 6 en az 4 saat almak zorundalar bizimki toplam 4 saat

Son düzenleme:

herşey mullakta .sanırım okula başlarken netleşir herşey.inşallah hepimizin çocukları için hayırlısı olur.

selam hanımlar
biz de seçmeli derslerimizi seçtik ama bizim kağıtları verirken matematik ve ingilizce işaretli olarak geldi yani bütün herkes bu dersleri seçti daha doğrusu okul idaresi seçti diğer kalan ders için de bilim uygulamalrını seçtiler sınıfça toplamda 6 saat seçmeli dersleri oldu

Biz de o iskeleti,öğretmenimizin verdiği fotokopiden,keserek,a4 kağıdına yapıştırıp hallettik.bugün de,öğretmenimiz kemikler getirmiş;uzun,kısa ve yassi

Su secmeli ders hakkinda bilgi verilmedi bize 4.sinif mufredatinda varmi boyle bisi
Yani her 4.sinif ogrencisi sececek mi acaba
Biz de o iskeleti,öğretmenimizin verdiği fotokopiden,keserek,a4 kağıdına yapıştırıp hallettik.bugün de,öğretmenimiz kemikler getirmiş;uzun,kısa ve yassi
Bizde kitabin o sayfasini renkli fotokopi cektirdik ve kesip fotokopi kagidina yapistirdik dersler cogaldi odevler cogaldi napcaz bakalim

Bugun oglumu bir dershaneye misfir ogrenci olarak goturuyorum severse kayit yaptircam ingilizce ve matematik icin
Bakalim nolcak

canım seçmeli dersler ortaokul için ama 4. sınıfta seçiliyor, ikinci dönem seçecesiniz muhtemelen

canım seçmeli dersler ortaokul için ama 4. sınıfta seçiliyor, ikinci dönem seçecesiniz muhtemelen
Seni gorunce sana sorim dicektim
Tecrubeli veli olrak
5.sinifiniz sizinde sorunsuz gecer insallah canim
Kolaycacik
Anladim simdi henuz toplantida yapmadik bakalim haftaya olucakmis ne dicek ogretmen

Biz gecen seneki yontemle konu tekrarlarina basladik

Bu sekilde okulda gordugu konularin onemli olanlarini daha kolay tekrar etmesi icin notlar yaziyorum birlikte tekrarliyoruz
Oglum okuyo ben soruyorum falan

Problemler baslayinca matematikten sorular cikariyorum o cevapliyo
Basladik bakalim kolay gele

benim de 4. sınıfa giden bir kızım var, Rabbim zihin açıklığı versin cümlemizin evlatlarına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…