İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 4.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

valla canım, zaten 2 tane kaynak kitapları var okulda kullanılan, onlardan konuları okutup testlerini etkinliklerini yaptırdım, iki tanede evde test kitabı var onlardan da ilgli testleri yaptırdım, tabii bu arada testlerde çıkan yanlışlarına göre hangi bölümde eksiği varsa tekrar okuttum soru-cevap falan. Artık olduğu kadar ne yapalım, benim bile çoktan unuttuğum konular
tabii senin oğlunun öğrenme tarzını sen daha iyi bilirsin, aslında tablo yap, tarihlere göre sıralama yap falan dedim ama tabii yazmayı sevmediğinden yapmadı

bizim öğretmen ödev olarak milli mücadele ile ilgili 20 soru bulup sınıfta birbirinize soru soracaksınız dedi çocuklar rekabet halinde olduğu için kitabı didik didik etti bir sürü soru buldu. dün akşam yokladığımda birçok şeyi ezberlediğini anladım .kurşun askerlerden yapmış olduğum cephelerin faydası olmadı sanırım çizgi filmler var savaşlarla ilgili onlardan da bişeyler kaptı
kuzeni yaşıtı mı o yardımcı olmaz mı babaanne şart koşsa

Son düzenleme:
sizlere performans ve sunumlarla ilgili kağıt geldi mi
bizim 2 sayfa dolusu geldi trafik dersine kadar her telden varr
çocuklar verilen tarihlerde sunumları yapıp değerlendirilecektir diye notta düşülmüş hangi çocuk tek başına mum yapar,elektrik devresi oluşturur vs...
din yazılısından 90 aldık :44::44:bugün genel değerlendirme sınavımız da var
chess branşlardan yine yazılı yok değil mi ?

Son düzenleme:

yok canım hala yok, millet 2. yazılılara başlıcak bizim daha 1. ler bitmedi,
performans ödevi hiç gelmedi bize ya, inşallahta gelmez

beden den çocuklarınız ne not almış hanımlar, nasıl değerlendirilmişler, oğlumun hala beden notuda yok

Hoşbulduk Meldam , sana da çok teşekkür ediyorum , ilk mesajlarım olduğu için çok fazla dikkat etmeye çalışmış

olabilirim . Bundan sonra yazdıklarımı görünce kendinden utanmaktan vazgeçeceğine eminim :)) .

Lise ve üniversite dahil olmak üzere , bütün eğitimimi yurtdışında almış olduğum için , aslında türkçede çok

eksikliklerim var :)) . Zamanla yazılarımda göreceksin bunu :)) .

Sana da çok teşekkür ediyorum , hoşbulduk . Arayı uzatmam mümkün değil , çünki en yoğun ve en önemli işimiz 4. cü sınıflar:)) .

yok canım hala yok, millet 2. yazılılara başlıcak bizim daha 1. ler bitmedi,
performans ödevi hiç gelmedi bize ya, inşallahta gelmez

beden den çocuklarınız ne not almış hanımlar, nasıl değerlendirilmişler, oğlumun hala beden notuda yok

öğretmenler performansları çocuklardan istiyor birkaç defa kendi yaptığı projeye kem küm etti .özenle yardım alınarak yapılmış sunumu duvara astı şimdi bu projeleri oğlum mu yapacak hayır öğrtem kuzenleri,marangoz komşu,mimar arkadaş.umarım sizlerede gelmez .

yazılılarınız üst üste olacak o zaman bizim ing ve din dersi not olarak girildi .trafik ,müzik ,beden eğitimi notları girilmedi
beden eğitiminde kaç gol attın diye soracaktır galiba başka birşey yapmadılar ki

malesef öyle oluyor canım, bi çocuğun yaptığı ile bi yetişkinin yaptığı gayet kolay ayırt edilir, üstelik hile yapan çocuğunki asılarak bir de ödüllendirilir
ortaokul olarak nereyi düşünüyorsun canım, sizin öğretmen çocukları bu kadar zorladığına göre bi yönlendirmesi olmalı başarılı çocuklar için
bi de öğretmeninize sorararmısın ilk milli direniş nerde olmuş, formül test kitabı antep demiş ama diğer bütün kaynaklar hatay dörtyol diyor ve test kitabında hatay seçeneği bile yok
:26::26::26::26::26:

bütün eğitim hayatım boyunca en iyi dersim türkçe ve edebiyat oldu .burada en karışık yazan kuralsız cümleler kullanan da benimm :26::26:
dersler nasıl gidiyor? genel değerlendirme sınavı oluyor musunuz ?hangi ildesiniz?

bizim öğretmen yönlendirir eski okulu başarı yönünden iyiydi. yarı vakıf yarı özel okullar da varmış incelemedim bir bilgin var mı?
yarın bir sorimm öğretmene formül yazarı m.z.adıgüzel deği l mi

canım o okulların fiyatı daha uygun oluyor başkaca bi özellikleri var mı bilmiyorum

evet canım sende de vardı o kitap, geçmişimi öğreniyorum değerlendirme 3, 20. soru. 395. sayfa, valla sorabilirsen güzel olur, çünkü sınavlarda çıkabilecek bi soru
:26:

Gayet güzel anlaşılıyor :)) bana hiç karışık gelmedi :))

Şu an notlarımız iyi . 1.ci sınavlarımız geçti . Aralık başında tekrar sınavlar yapılacak .

Pazartesi 02.12.2013 2 performans ödevimiz var.

Perşembe ve cuma ( bugün ) tatildeyiz - 8.ci sınıfların sınavlarından dolayı.

Bursa , siz hangi ildesiniz ? :))

kuzeniyle dört yaş var aralarında..oyun çocuğu tabi bizimkide ona uyuyor..babane yumuşak bir de öyle alıp çalıştıracak yapıda değil..dün biraz çalışmış, aklında kalmıştı..ben de anlıycağı şekilde anlattım ama ezerlemesi gereken çok şey var..bu arada dediğne göre bu salı günkü sınav performans yerine geçicekmiş, ne alaka anlamadım, o yüzden de rahat bizimki..

bende hatay dortyol diye biliyorumm :44::44:yarın öğrenir yazarım
fen dersinde de kısa kemiklerde böyle bi durum olmuştu :44::44:
bizmde durumlar aynı ,biz tatil değiliz
ben adanadayım

bende hatay dortyol diye biliyorumm :44::44:yarın öğrenir yazarım
fen dersinde de kısa kemiklerde böyle bi durum olmuştu :44::44:

bizmde durumlar aynı ,biz tatil değiliz
ben adanadayım

Performans ödevlerini yapımında yardımcı olmaya çalışıyorum . Öğretmenimiz bizim karışmamıza izin vermiyor .Sadece

görsel anlamda yardımcı oluyorum .

o zaman sözlü olacaklar
büyükler çocuklara iyilik yaptığını sanıyor şımartıyor bize biraz yardımcı olsalar

Performans ödevlerini yapımında yardımcı olmaya çalışıyorum . Öğretmenimiz bizim karışmamıza izin vermiyor .Sadece

görsel anlamda yardımcı oluyorum .

hiçbir öğretmen izin vermiyor ama beğenilen velinin elinden çıkan oluyor
çocuğunuz erkek mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…