İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 4.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

Ogulcuklarim konular zorlasiyor bende endiseliyim:)
Din dersinin performansi nasil oluyor

merhaba arkadaşlar, sanırım 2. yazılılara geçilcek ama bizim sınıfın hala din, ing, trafik sınavı yok ve hala beden notuda yok

şu geçenki genel sınavdan sınıfta 1. okulda 2. olmuş

bu genel sınavın 2. ne zaman olur acep

oğlumu zorlayan dersler sosyal ve fen şu sıra, en rahat hatta garanti diye baktığım dersleri mat ve ing

bence bu kadar tarih çok fazla 4. sınıf için

bize tatil yok çünkü tek ilkokuluz

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar, sanırım 2. yazılılara geçilcek ama bizim sınıfın hala din, ing, trafik sınavı yok ve hala beden notuda yok

şu geçenki genel sınavdan sınıfta 1. okulda 2. olmuş

bu genel sınavın 2. ne zaman olur acep

oğlumu zorlayan dersler sosyal ve fen şu sıra, en rahat hatta garanti diye baktığım dersleri mat ve ing

bence bu kadar tarih çok fazla 4. sınıf için

bize tatil yok çünkü tek ilkokuluz

chess oğlunun durumu çok iyi maşallah, tebrik ediyorum..neden endişeleniyorsun, bol tekrarla halleder merak etme, zeki çocuk..
trafikten olduk biz dün 10 soru sormuş, kısacık bir sınav, notunu yazmış hemen eokula öğretmen.pazartesi ing oldu yazmamış öğretmen sonucu, yarın var ama okulları tatil olduğu için öğrenemeyecekler..beden notu bizde de girilmemiş..sosyalde biz baya geriyiz daha tarih konularına girmedik..

inşallah canım şimdi dinden performas yapıyoruz 2 hafta olmus yenı soyluyor of of

maalesef oluyo arada canım, bizimkide geçen gün unutmuş yapmayı sıfır aldı ..tabi benim sonradan haberim oldu, yapıp telafi etmiş, benden de korkup saklamış..ama yakaladım ben tabi :)

teşekkür ederim meroza, fen ve sosyalde bazı konular saçma bazı konular çok soyut
mesela testte Atatürk hangi savaşta hangi rütbeyi almış diye soruyor, yani bu çok detay bi konu 4. sınıf için, genelgeler bildiriler çok soyut, çocukların kafasına oturması zor, sadece ezber
fen de de mesela cisim, malzeme, eşya konusu ne gereksiz saçma bi konu arkadaş
:KK53::KK53:

Son düzenleme:
Karamuk netlesti tatil yokmus
meroza trafikte neleri sordular
chess tebrik ederim oglunu. ikinci yazililar araligin ikinci haftasi brans yazililari ise ocakta daha zaman vardir die rahattir ogrtmeni
sosyalde cannakkale ve buyuk taarruz vs... cizgi film olarak izledi konu agir geliyor cocuklara
fende madde konusunu nasil gereksiz buldun cocuklar bu konuyu gormezlerse esyayi aleti kirilganligo nasil ogrenecekti:))
Fen dersi eskiden deneylerle gecerdi cocuklarin kafasina iyi yer ederdi sizler deney yapiyor musunuz

Aslında epeydir üyeliğim olmasına rağmen, bügüne kadar foruma neredeyse hiç zaman ayıramamıştım.

Birkaç gündür ana sayfadan konu başlıklarına ve forum takip kısmından forumu tanımaya çalışıyorum.

Böyle bir bölümü görünce çok heyecanlandım çünkü benim oğlumda dördüncü sınıfa gidiyor ve açıkçası bu

şekilde paylaşımlarada gerçekten çok ihtiyaç duyduğum bir süreçte idim. Bu sebeple şu an benim ne kadar mutlu olduğumu sanırım tahmin edebileceksinizdir.

Henüz sayfaları okumadım çünkü öncelikle bir an evvel sizlere merhaba demek ve bu heyecanımı paylaşmak istedim.

Kabul ederseniz bende aranıza katılmak ve paylaşımlarınızdan istifade etmek isterim.

Bu arada foruma ilk defa yorum yazıyorum. Sonucun nasıl olucağını açıkçası bende çok merak ediyorum. Umarım size yazmak istediğim bu iletiyi olması gerektiği gibi yazıp ulaştırabilirim. Zamanla forumu biraz daha iyi kullanabilir hale gelebilirim umarım.

Tekrar görüşmek üzere şimdilik hepinize iyi akşamlar diliyorum.

chess tebrik ederim oglunu. ikinci yazililar araligin ikinci haftasi brans yazililari ise ocakta daha zaman vardir die rahattir ogrtmeni
sosyalde cannakkale ve buyuk taarruz vs... cizgi film olarak izledi konu agir geliyor cocuklara
fende madde konusunu nasil gereksiz buldun cocuklar bu konuyu gormezlerse esyayi aleti kirilganligo nasil ogrenecekti:))
Fen dersi eskiden deneylerle gecerdi cocuklarin kafasina iyi yer ederdi sizler deney yapiyor musunuz

teşekkür ederim canım
hala gereksiz buluyorum cisim malzeme eşya, bunların ayrımına varsa ne varmasa ne,:KK1::KK1: yok canım deney yapmıyoruz

Aslında epeydir üyeliğim olmasına rağmen, bügüne kadar foruma neredeyse hiç zaman ayıramamıştım.

Birkaç gündür ana sayfadan konu başlıklarına ve forum takip kısmından forumu tanımaya çalışıyorum.

Böyle bir bölümü görünce çok heyecanlandım çünkü benim oğlumda dördüncü sınıfa gidiyor ve açıkçası bu

şekilde paylaşımlarada gerçekten çok ihtiyaç duyduğum bir süreçte idim. Bu sebeple şu an benim ne kadar mutlu olduğumu sanırım tahmin edebileceksinizdir.

Henüz sayfaları okumadım çünkü öncelikle bir an evvel sizlere merhaba demek ve bu heyecanımı paylaşmak istedim.

Kabul ederseniz bende aranıza katılmak ve paylaşımlarınızdan istifade etmek isterim.

Bu arada foruma ilk defa yorum yazıyorum. Sonucun nasıl olucağını açıkçası bende çok merak ediyorum. Umarım size yazmak istediğim bu iletiyi olması gerektiği gibi yazıp ulaştırabilirim. Zamanla forumu biraz daha iyi kullanabilir hale gelebilirim umarım.

hoşgeldin canım, bizimde daha çok arkadaşa ihtiyacımız var burda, iyi ki geldin
:13::13:

teşekkür ederim canım
hala gereksiz buluyorum cisim malzeme eşya, bunların ayrımına varsa ne varmasa ne,:KK1::KK1: yok canım deney yapmıyoruz

hoşgeldin canım, bizimde daha çok arkadaşa ihtiyacımız var burda, iyi ki geldin
:13::13:

Hoşbulduk ve bu güzel karşılama için de çok teşekkür ediyorum.

meldam soruları tam hatırlamıyorum ama çok basitti, sınıfın en düşüğü 85 almış..şıklı sorular vardı, bir de boşluk doldurma..şıklı sorularda yaya geçidinin tarifini vermiş nedir diye soruyor, tabela vardı bir tane anlamını soruyor..boşluk doldurmada yolda karanlıkta giderken .... giymeliz şeklin de soru vardı. kaza anında hangi numarayı aramalıyız gibi bir soru vardı..çocukların günlük hayatında zaten bildiği sorular..

hoşgeldin monalissaa:)

meroza teşekkürler :KK16::KK16:
monalissa hoşgeldin aramıza:KK16: söylemeden edemiciim nasıl bu kadar düzgun ve kurallı yazıyosun :KK53::KK53::KK53:,
kendimden utandımm:KK53::84::84::84::84::84:

teşekkür ederim meroza, fen ve sosyalde bazı konular saçma bazı konular çok soyut
mesela testte Atatürk hangi savaşta hangi rütbeyi almış diye soruyor, yani bu çok detay bi konu 4. sınıf için, genelgeler bildiriler çok soyut, çocukların kafasına oturması zor, sadece ezber

valla canım geçen akşam ben de ders tekrarı yaptırıyordum sosyalde gerçekten biraz fazla 4. sınıfta hatta oğluma dedim okul hayatın boyunca bunları tekrar tekrar göreceksin diye anladım ki 2 sınav daha sıkı çalışmak lazım çünkü bayağı bir ezber gerektiriyor

bizim tatil canım iki gün
dün trafik sınavı oldular çoğu test sormuş bir de emniyet kemeri kaç yaştan itibaren takılır , 1-4 yaş arası araçda hangi koltuk kullanılmalıdır tarzında sorular sormuş basitti güzel geçti dedi oğlum bakalım sonuç ne olacak
biz de fen de deney yapmıyoruz canım okulda yapıyorlarsa bilemem ama yapsalar söylerdi çünkü bizimki meraklıdır öyle şeylere evde de yapmaya çalışırdı aynı şeyi

hoşgeldin aramıza arayı uzatma sık sık yaz buraya canım :KK16:

dün eve gittim, sosyal defterine bir baktım, bir sürü sayfa fotokopi yapıştırılmış, savaşlar, anlaşmalar, bilmem neler, atatürkle ilgili bir sürü şeyler..ve salı günü sınav olacaklar bundan..ben aklımda tutamam incik cincik bu kadar şeyi..sınavda böyle ayrıntılı tarihli soru sorarlarmı acaba dumur oldım ya..işin kötü tarafı babanesine kuzenide gelicek perş cuma onunla olunca gündüz ders de çalışmaz, başında da değilimki oturtayım..canım sıkıldı çok, nasıl aklına kazırım diye, siz bir yöntem bulduysanız yardım edin..

X