- 24 Ağustos 2013
- 3.843
- 18.278
işallah canım ama kötü değil notları oğlunun birdahakine işallah yükseltir annesi
bizkilerde yeni bitti 2. sınav tarihleri açıklandı bile bizde
öğretmen birkonu vermıs selamlaşma ve dinimizda önemı diye onu araştırıp yazdıkOgulcuklarim konular zorlasiyor bende endiseliyim:)
Din dersinin performansi nasil oluyor
öğretmen birkonu vermıs selamlaşma ve dinimizda önemı diye onu araştırıp yazdık
bıde kızlar yarın okullar tatılmı
öğretmen birkonu vermıs selamlaşma ve dinimizda önemı diye onu araştırıp yazdık
bıde kızlar yarın okullar tatılmı
tatil bugun netlesir. Bizim sadece ilkokul oldugu icin tatil olmayacagi soylendi ama emin degillerdi:)
merhaba arkadaşlar, sanırım 2. yazılılara geçilcek ama bizim sınıfın hala din, ing, trafik sınavı yok ve hala beden notuda yok
şu geçenki genel sınavdan sınıfta 1. okulda 2. olmuş
bu genel sınavın 2. ne zaman olur acep
oğlumu zorlayan dersler sosyal ve fen şu sıra, en rahat hatta garanti diye baktığım dersleri mat ve ing
bence bu kadar tarih çok fazla 4. sınıf için
bize tatil yok çünkü tek ilkokuluz
inşallah canım şimdi dinden performas yapıyoruz 2 hafta olmus yenı soyluyor of of
Karamuk netlesti tatil yokmus
meroza trafikte neleri sordular
chess tebrik ederim oglunu. ikinci yazililar araligin ikinci haftasi brans yazililari ise ocakta daha zaman vardir die rahattir ogrtmeni
sosyalde cannakkale ve buyuk taarruz vs... cizgi film olarak izledi konu agir geliyor cocuklara
fende madde konusunu nasil gereksiz buldun cocuklar bu konuyu gormezlerse esyayi aleti kirilganligo nasil ogrenecekti:))
Fen dersi eskiden deneylerle gecerdi cocuklarin kafasina iyi yer ederdi sizler deney yapiyor musunuz
Aslında epeydir üyeliğim olmasına rağmen, bügüne kadar foruma neredeyse hiç zaman ayıramamıştım.
Birkaç gündür ana sayfadan konu başlıklarına ve forum takip kısmından forumu tanımaya çalışıyorum.
Böyle bir bölümü görünce çok heyecanlandım çünkü benim oğlumda dördüncü sınıfa gidiyor ve açıkçası bu
şekilde paylaşımlarada gerçekten çok ihtiyaç duyduğum bir süreçte idim. Bu sebeple şu an benim ne kadar mutlu olduğumu sanırım tahmin edebileceksinizdir.
Henüz sayfaları okumadım çünkü öncelikle bir an evvel sizlere merhaba demek ve bu heyecanımı paylaşmak istedim.
Kabul ederseniz bende aranıza katılmak ve paylaşımlarınızdan istifade etmek isterim.
Bu arada foruma ilk defa yorum yazıyorum. Sonucun nasıl olucağını açıkçası bende çok merak ediyorum. Umarım size yazmak istediğim bu iletiyi olması gerektiği gibi yazıp ulaştırabilirim. Zamanla forumu biraz daha iyi kullanabilir hale gelebilirim umarım.
Tekrar görüşmek üzere şimdilik hepinize iyi akşamlar diliyorum.
teşekkür ederim canım
hala gereksiz buluyorum cisim malzeme eşya, bunların ayrımına varsa ne varmasa ne,yok canım deney yapmıyoruz
hoşgeldin canım, bizimde daha çok arkadaşa ihtiyacımız var burda, iyi ki geldin:13::13:
chess tebrik ederim oglunu. ikinci yazililar araligin ikinci haftasi brans yazililari ise ocakta daha zaman vardir die rahattir ogrtmeni
sosyalde cannakkale ve buyuk taarruz vs... cizgi film olarak izledi konu agir geliyor cocuklara
fende madde konusunu nasil gereksiz buldun cocuklar bu konuyu gormezlerse esyayi aleti kirilganligo nasil ogrenecekti:))
Fen dersi eskiden deneylerle gecerdi cocuklarin kafasina iyi yer ederdi sizler deney yapiyor musunuz
Aslında epeydir üyeliğim olmasına rağmen, bügüne kadar foruma neredeyse hiç zaman ayıramamıştım.
Birkaç gündür ana sayfadan konu başlıklarına ve forum takip kısmından forumu tanımaya çalışıyorum.
Böyle bir bölümü görünce çok heyecanlandım çünkü benim oğlumda dördüncü sınıfa gidiyor ve açıkçası bu
şekilde paylaşımlarada gerçekten çok ihtiyaç duyduğum bir süreçte idim. Bu sebeple şu an benim ne kadar mutlu olduğumu sanırım tahmin edebileceksinizdir.
Henüz sayfaları okumadım çünkü öncelikle bir an evvel sizlere merhaba demek ve bu heyecanımı paylaşmak istedim.
Kabul ederseniz bende aranıza katılmak ve paylaşımlarınızdan istifade etmek isterim.
Bu arada foruma ilk defa yorum yazıyorum. Sonucun nasıl olucağını açıkçası bende çok merak ediyorum. Umarım size yazmak istediğim bu iletiyi olması gerektiği gibi yazıp ulaştırabilirim. Zamanla forumu biraz daha iyi kullanabilir hale gelebilirim umarım.
teşekkür ederim meroza, fen ve sosyalde bazı konular saçma bazı konular çok soyut
mesela testte Atatürk hangi savaşta hangi rütbeyi almış diye soruyor, yani bu çok detay bi konu 4. sınıf için, genelgeler bildiriler çok soyut, çocukların kafasına oturması zor, sadece ezber
fen de de mesela cisim, malzeme, eşya konusu ne gereksiz saçma bi konu arkadaş
teşekkür ederim meroza, fen ve sosyalde bazı konular saçma bazı konular çok soyut
mesela testte Atatürk hangi savaşta hangi rütbeyi almış diye soruyor, yani bu çok detay bi konu 4. sınıf için, genelgeler bildiriler çok soyut, çocukların kafasına oturması zor, sadece ezber
fen de de mesela cisim, malzeme, eşya konusu ne gereksiz saçma bi konu arkadaş