- 14 Ağustos 2009
- 53.297
- 42.836
dün eve gittim, sosyal defterine bir baktım, bir sürü sayfa fotokopi yapıştırılmış, savaşlar, anlaşmalar, bilmem neler, atatürkle ilgili bir sürü şeyler..ve salı günü sınav olacaklar bundan..ben aklımda tutamam incik cincik bu kadar şeyi..sınavda böyle ayrıntılı tarihli soru sorarlarmı acaba dumur oldım ya..işin kötü tarafı babanesine kuzenide gelicek perş cuma onunla olunca gündüz ders de çalışmaz, başında da değilimki oturtayım..canım sıkıldı çok, nasıl aklına kazırım diye, siz bir yöntem bulduysanız yardım edin..
valla canım, zaten 2 tane kaynak kitapları var okulda kullanılan, onlardan konuları okutup testlerini etkinliklerini yaptırdım, iki tanede evde test kitabı var onlardan da ilgli testleri yaptırdım, tabii bu arada testlerde çıkan yanlışlarına göre hangi bölümde eksiği varsa tekrar okuttum soru-cevap falan. Artık olduğu kadar ne yapalım, benim bile çoktan unuttuğum konular
tabii senin oğlunun öğrenme tarzını sen daha iyi bilirsin, aslında tablo yap, tarihlere göre sıralama yap falan dedim ama tabii yazmayı sevmediğinden yapmadı