İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 4.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

ne çabuk canım, trafikten 1. sınavı olmuşlarmıydı ki:26:

bizim 4 dersin notu yok, ing ve dinin tarihi bile yazılmadı daha zaten, bi anormallik var ama çözemedim

chess pazartesi ingilizce sınavı var ama girilmemiş e okula..branş öğretmenin girmesini bekliyor heralde sınıf öğretmeni..din dersini de kendisi öğrettiği için girdi sanırım..
din öğretmeni size ödev veriyor mu ya, ben konularıda bilmediğim için çocuk bir akşamda kelimeyi şadet, besmele, kelimeyi tevhit yazılışını ve türkçe okunuşunu ezberledi..biz de hiç öğretmemişiz daha önce, utandım kendimden :KK43:((

chess pazartesi ingilizce sınavı var ama girilmemiş e okula..branş öğretmenin girmesini bekliyor heralde sınıf öğretmeni..din dersini de kendisi öğrettiği için girdi sanırım..
din öğretmeni size ödev veriyor mu ya, ben konularıda bilmediğim için çocuk bir akşamda kelimeyi şadet, besmele, kelimeyi tevhit yazılışını ve türkçe okunuşunu ezberledi..biz de hiç öğretmemişiz daha önce, utandım kendimden :KK43:((

pek verilmiyo canım, subanekenin ezberlenmesi vardı en son

ben de merak ettim de neler sorulabilir diye eğitimhaneden bi kaç dosya indirdimdi, 1. dönem 1. din sınavı diye, kolaya benziyodu, yazıcı olmadığından çıkartamadım, tevhid, şeadet, besleme nerelerde kullanılır, sevap günah, nimet, vs tarzı terimler falan sorulmuş

bu hafta branş öğretmenlerinin ikiside gelmedi derslere ki sınav olsun, gerçi okul başladığından beri ara ara gelmiyolar, ne oluyor anlamıyorum, karşılaşırsam hocaya sorcam

evet ben de şaşırdım diğerleri zaten yeni bitti daha
yok tarfik ilk sınav daha olmamışlardı

trafik dersi işlemiyolar bile bizimkiler defterde çizik yok, zaten şuan 2 sınıf olanlar bu dersi görmicek, kalkacak derslerden

bizim ki dinden ilk yazılısını oldu. öğretmen notunu hemen yazmış, bir 100'müz daha oldu çok şükür :) yazılı kağıtları akşam gelir eve, soruları merak ediyorum..

tebrik ederim canım oğlunu:13:

pek verilmiyo canım, subanekenin ezberlenmesi vardı en son

ben de merak ettim de neler sorulabilir diye eğitimhaneden bi kaç dosya indirdimdi, 1. dönem 1. din sınavı diye, kolaya benziyodu, yazıcı olmadığından çıkartamadım, tevhid, şeadet, besleme nerelerde kullanılır, sevap günah, nimet, vs tarzı terimler falan sorulmuş

bu hafta branş öğretmenlerinin ikiside gelmedi derslere ki sınav olsun, gerçi okul başladığından beri ara ara gelmiyolar, ne oluyor anlamıyorum, karşılaşırsam hocaya sorcam

chess ben de eğitimhaneden iki tane çözdürmüştüm, onlardan biri gelmiş sınavda..sanki çocuğa kopya çektirmiş gibi hissettim ama sorularda çok basitti zaten dediğin gibi.

bu çocuk beni delirtecek ya
dini de sevmişti hatırlarsanız
bırak yazılıya çalışmayı sınavdan bile haberi yoktu eokula da girilmemişti tarihi
80 almış dinden
sadece derste dinlediğiyle
neden diğer derslerde dinlemiyor :KK4::KK4::KK4:

merhaba benım oğlumda 4 sınıfta ve bız devamlı ders konusun da dıdışıyoruz aslında notları kotu degil ama çalışsa daha iyı olacak bana yardım edebilirmisiniz nasıl çalıştırıyorsunuz siz

merhaba benım oğlumda 4 sınıfta ve bız devamlı ders konusun da dıdışıyoruz aslında notları kotu degil ama çalışsa daha iyı olacak bana yardım edebilirmisiniz nasıl çalıştırıyorsunuz siz

kaynak kitaplarınız var mı, yoksa bence edinmelisin

ben iki tane test kitabı aldım, işledikleri ünitelerden oradan test yaptırıyorum, iyice pekişsin diye, bunu yeni yapmaya başladım bakalım nasıl olacak
benim oğlumun fen ve türkçede biraz problemi var

bu çocuk beni delirtecek ya
dini de sevmişti hatırlarsanız
bırak yazılıya çalışmayı sınavdan bile haberi yoktu eokula da girilmemişti tarihi
80 almış dinden
sadece derste dinlediğiyle
neden diğer derslerde dinlemiyor :KK4::KK4::KK4:

hangi dersi sevmiyo dante, fen yazılısıda iyiydi

hangi dersi sevmiyo dante, fen yazılısıda iyiydi

fen din ingilizceyi sevmiş
ama onların da ödevlerini yapmıyor
benim dilim almanca olduğu için de ingilizcede sınırlıyım
kitap okumasına rağmen türkçe kötü çünkü dinlemiyor soruları okumuyor yazılıda
sosyal desen hiiiiç umrunda değil halbuki bilim adamları falan var
öğretmen takip edelim fende 2. ünitede de başarılı olacak mı sadece konu mu ilgisini çekti dedi bakalım nolcak
haa görsel sanatlarda 4dü chesim :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

iyi akşamlar hanımlar branş sınav sonuçları e okula giriyor mu sizin? Ben baktım ama din ve İngilizcenin ne sınav tarihleri var nede notları

iyi akşamlar hanımlar branş sınav sonuçları e okula giriyor mu sizin? Ben baktım ama din ve İngilizcenin ne sınav tarihleri var nede notları

aynı canım bizimde, ne tarihleri girildi ne de sınav oldu, bakalım belki bu hafta olur

aynı canım bizimde, ne tarihleri girildi ne de sınav oldu, bakalım belki bu hafta olur

canım benim bizimkiler sınav oldu ama İngilizce 2 hafta oldu açıklamadı daha, din hadi daha yeni ama sisteme baktım yok bizim ing.hocamız zaten bir var bir yok hayırlısı artık perşembe cuma okul tatil 2.sınava doğru öğreniriz artık insan meraklanıyor işte.

canım benim bizimkiler sınav oldu ama İngilizce 2 hafta oldu açıklamadı daha, din hadi daha yeni ama sisteme baktım yok bizim ing.hocamız zaten bir var bir yok hayırlısı artık perşembe cuma okul tatil 2.sınava doğru öğreniriz artık insan meraklanıyor işte.

anladım canım, girilir muhakak ama kimbilir ne zaman, bizimde branş öğretmenleri bi var bi yok

kaynak kitaplarınız var mı, yoksa bence edinmelisin

ben iki tane test kitabı aldım, işledikleri ünitelerden oradan test yaptırıyorum, iyice pekişsin diye, bunu yeni yapmaya başladım bakalım nasıl olacak
benim oğlumun fen ve türkçede biraz problemi var

sorun zaten ek test verınce ortaya cıkıyor dersinden başka hıçbırsey yapmıyor fenımız ıyı 99 aldı turkçe bizimde sıkıntılı 84 almış
yazılıları hıç soylemıyor çalışmıyor bile

bizim ki dinden ilk yazılısını oldu. öğretmen notunu hemen yazmış, bir 100'müz daha oldu çok şükür :) yazılı kağıtları akşam gelir eve, soruları merak ediyorum..

tebrikler canım oğluna :nazar:

trafik dersi işlemiyolar bile bizimkiler defterde çizik yok, zaten şuan 2 sınıf olanlar bu dersi görmicek, kalkacak derslerden

tebrik ederim canım oğlunu:13:

bizim de aynı chess trafikden hiçbirşey yapmıyorlar çarşamba da sınav var bakalım ne soracaklar merak ediyorum

merhaba hoşgeldin bizim test kitaplarımız var pnlardan takviye yapıyoruz öğretmenimiz de kaynak kitap aldırıdı onlardan ders çalışıyoruz

bizim girildi notları da var sınav tarihleri de

sorun zaten ek test verınce ortaya cıkıyor dersinden başka hıçbırsey yapmıyor fenımız ıyı 99 aldı turkçe bizimde sıkıntılı 84 almış
yazılıları hıç soylemıyor çalışmıyor bile

sınav tarihlerini e okuldan görebilirisn
yani okulda gördüğü konular pekişsin diye biraz da evde tekrar amaçlı test çözse daha iyi olur aslında

slmm 4.sınıf anneleri geçmiş örtmenler gününüz kutlu olsun :KK16::KK16:
mrtfth bizim branş yazılıları e okula girilmedi .din ve trafik bu hafta sınav yapılacak
dante sıla yazılardan kötü almıyorr:nazar:
meroza tebrikler :nazar::nazar:
karamuk chess trafikten bizim öğretmende konu anlatmıyor sınavdan bir gün önce bilinen şeyleri anlatıp sınav yapmayı planlıyor:KK34:
oğulcuklarım hoşgeldin :KK34:

slmm 4.sınıf anneleri geçmiş örtmenler gününüz kutlu olsun :KK16::KK16:
mrtfth bizim branş yazılıları e okula girilmedi .din ve trafik bu hafta sınav yapılacak
dante sıla yazılardan kötü almıyorr:nazar:
meroza tebrikler :nazar::nazar:
karamuk chess trafikten bizim öğretmende konu anlatmıyor sınavdan bir gün önce bilinen şeyleri anlatıp sınav yapmayı planlıyor:KK34:
oğulcuklarım hoşgeldin :KK34:

hoşbulduk bizim 1 yazılılarda yenı bıttı enson din acıklandı 88 almıs inşallah 2 lerde duzeltırız umarım

hoşbulduk bizim 1 yazılılarda yenı bıttı enson din acıklandı 88 almıs inşallah 2 lerde duzeltırız umarım

işallah canım ama kötü değil notları oğlunun birdahakine işallah yükseltir annesi
bizimkilerde yeni bitti 2. sınav tarihleri açıklandı bile bizde

X