Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hiçbir öğretmen izin vermiyor ama beğenilen velinin elinden çıkan oluyor
çocuğunuz erkek mi
ingilizceden bugun olmuşlar sonunda, genel deneme sınavında sınıfta ingilizceden tek full yapan benimkiydi bakalım sınav sonucu nasıl olacak, haftaya öğrencez artık
inşallah digeri gibi çok iyi gelır canım biz yazılıdan 96 almıştık geçen gun habersız olmuslar 57 almıs çok üzüldüm ben ing nasıl çalıştırıcam hiç bilemiyorum
chess masallah ogluna.
Bizim ogretmene sordum dogru cvp hatay dedi
bu hafta sinav maratonu basliyor
Ogulcuklarim sinav yapacagi tarihi neden bildirmedi hazirliksiz yakaladi pratik yapardiniz
aa neden öyle habersiz olmuş ki, hem aradaki not farkıda çok, o kadar farklı konu görmemiş olmaları lazım o arada, öyle not farkı olacak kadar, bakarsın belki öylesine bi sınavdır
saol canım:13::13:, o zaman neden kitapta hatay seçeneği bile yokmuş ya
bizim okul arı yayınlarının deneme sınavına soktu çocuykları hani şu il genelinde olan varya yayınevi hakkında hiçbir bilgi bulamadım.bana pek iddialı gelmedi zaten çok basitti de.bu yayıneviyle bilgisi olan varmı .
biz daha bu sorulara gelemedik..sosyal de bir soru var hangisi milli spormuz değildir diye, boğa güreşi var seçeneklerde..boğa güreşini spordur diyor, oğlum diyorum sen nerde gördün boğa sporu yapıldığını ülkemizde, ne dese beğenirsiniz eee kurban bayramında koşmuyorlar mı kaçan hayvanların peşindennn..ölürmüsün öldürürmüsün:))))))yani haklı çıkartmak için kendini bin takla atıyor..
hatasını zor kabul ettihatay a gelemedik
aa neden öyle habersiz olmuş ki, hem aradaki not farkıda çok, o kadar farklı konu görmemiş olmaları lazım o arada, öyle not farkı olacak kadar, bakarsın belki öylesine bi sınavdır
saol canım:13::13:, o zaman neden kitapta hatay seçeneği bile yokmuş ya
biz daha bu sorulara gelemedik..sosyal de bir soru var hangisi milli spormuz değildir diye, boğa güreşi var seçeneklerde..boğa güreşini spordur diyor, oğlum diyorum sen nerde gördün boğa sporu yapıldığını ülkemizde, ne dese beğenirsiniz eee kurban bayramında koşmuyorlar mı kaçan hayvanların peşindennn..ölürmüsün öldürürmüsün:))))))yani haklı çıkartmak için kendini bin takla atıyor..
arı yayınlarını hiç duymadım bizim genel değerlendirmeler zor oluyorrbizim okul arı yayınlarının deneme sınavına soktu çocuykları hani şu il genelinde olan varya yayınevi hakkında hiçbir bilgi bulamadım.bana pek iddialı gelmedi zaten çok basitti de.bu yayıneviyle bilgisi olan varmı .
Gayet güzel anlaşılıyor :)) bana hiç karışık gelmedi :))
Şu an notlarımız iyi . 1.ci sınavlarımız geçti . Aralık başında tekrar sınavlar yapılacak .
Pazartesi 02.12.2013 2 performans ödevimiz var.
Perşembe ve cuma ( bugün ) tatildeyiz - 8.ci sınıfların sınavlarından dolayı.
Bursa , siz hangi ildesiniz ? :))
sosyal yazılısı bugün olmaları lazım ama öğretmen hiç birşey söylemedi sınıfı yeterli düzeyde görmediği için ertelemiş olabilir mi?
sizler yazılılara başladınız mı
meroza hangi tarihi aklında tutsun kafa karıştırıyorr.sınavlarda tarih sorulmayacak diye biliyorum
Karamuk neden ise gitmedin ters birsey yoktur umarim
Chess neden not bilgisi yazili tarihi falan girmio bu belirsizlik neden
Eminim butun cocuklar bunalmistir
Yap yap bitmio
biz bugun dort performans odevi bitirdik bu saat oldu beterin beteri var
aglamak istiyormmmmm
bizim 4 dersin notu bile hala yokki 2. sınavlar olsun, 2. sınavlar için tarih girişide yok zaten
valla oğlum milli mücadeleden bezmiş durumda, bugün 4-5 sayfa yazma ödevi var milli mücadeleden diye ağlamaklı oldu hatta
Karamuk neden ise gitmedin ters birsey yoktur umarim
Chess neden not bilgisi yazili tarihi falan girmio bu belirsizlik neden
Eminim butun cocuklar bunalmistir
Yap yap bitmio
biz bugun dort performans odevi bitirdik bu saat oldu beterin beteri var
aglamak istiyormmmmm
bizimki trafikden de 100 almış kızlar dün sonuçları açıklanmış
ama şu sosyalin 2. sınavından korkuyorum yaa nasıl çalışmak lazım siz ce siz nasıl çalıştırıyosunuz bu derse çok ezber var çook ama bizimkinde de onları ezberleyecek hiç heves yok hep dersde dinlediği yetiyormuş ona nasıl yapıcaz bilmiyorum inanki