İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 4.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

Tüm öğretmenlerin öğretmenler günü kutlu olsun

Öğretmen değilim ama bugün doğumgünüm..Güzel dilekleri üzerime alınaraktan teşekkür ediyorum..:90:

Devran_26 (cevap yazarken alıntı yapmayı unutmuşum:) )

ilk yazılıları ve fen dersini ilk defa görüyorlar olabilir, canları sağolsun.daha önce de yazmıştım ama tekrar hatırlatayım belki düşünürsünüz.telekomun vitamin eğitim paketini aldım ben.36 tl yıllık sadece 1 kez faturanıza yansıyor ödemesi.sosyal, fen ve matematik derslerinin animasyonlu ders anlatımı ve konu sonlarında değerlendirme testleri var.birebir müfredatla gidiyor konu sıralaması.oğluma hadi test çözelim dediğimde burun kıvırabiliyor bazen ama bunu ben demeden açıp dersleri takip ediyor.ben faydasını gördüm, testlerden,kaynak kitapların haricinde alternatif olarak aklınızda bulunsun

Son düzenleme:

sağol canım

doğum günün kutlu olsun..ne güzel bir günde doğmuşsun

ay amnan canım sıkıldı..oğlum geldi okuldan resim dersinden 55 yani 3 almış...çok notu kıt bu hocanın..nasıl takdir alır bilmiyorum. 3 verilirmi resme ya..her çocuk yetenekli olmak zorunda değil ki..branş öğretmeni olsa,teknik öğretse anlayacağım.. sevmiyor çocuk işte resim yapmayı..okuldan eve geldi çantayı fırlattı resmin r sini duymak istemiyorum diye bir hönkürdü

resime sınıf öğretmeni giriyorsa bi gidip konuş canım neden bu kadar düşük die bi sor bakalım ona göre düzeltir diğer çalışmalarını

resime sınıf öğretmeni giriyorsa bi gidip konuş canım neden bu kadar düşük die bi sor bakalım ona göre düzeltir diğer çalışmalarını

sınıf öğretmenleri giriyor...gidip konuşacağım evet..ortalamayı niye düşürsün

gidip konuşmama gerek kalmamış 100 vermiş:)baktım şimdi e okuldan:)

Arkadaşlar oğlumun performans ödevi için endaze resmi arıyorum.nette bulamadım.elinde olan varsaburaya yükleyebilir mi.çok acil.

bende çok aradım bulamamıştım..eski ne varsa koymuştum..

merhaba moralim sıfır kızlar yazılıları 90 - 98 arası olan oglumun sbs sınavı berbat kitapçıktan kontrol ederken migrenim tuttu 2 gün kendime gelemedim bildigi şeyleri yanlış işaretlemiş şoktayım başka sınıfın ögretmeni girmiş çocuklara bagırmış falan sert davranmış ayaklarını yere vurarak yürümüş falan bir sürü saydı saydı agladı şimdi soruyorum cvplıyo soruları off içim sıkılıyo yaa

aynı sorun benim oğlumda da var..heyecanlanıyorum anne diyor..bildiği şeyleri yanlış cevaplıyor..dikkatini vermiyor..böyle böyle büyüyeckler ama,sınavların telafisi olmuyor işte öğretmende deli midir nedir..sesizce oturacağı yerde ne dağıtmış çocukların dikkatini..idareye bildirseydiniz..başka sınavlarda da aynı tutumu sergilemesin

1.sınav sonuçlarımız

din/85
fen/96
matematik/97
sosyal/86
türkçe/85
ingilizce/100

geçen senede aynı şey oldu kendi öğretmeni girdigi sbs sınavda 2. oldu diger ögretmenin girdiginde 21. gittim konuşmak için ama o tereyagı gibi üste çıkıyo
üniversite sınavındada öğretmeninin elinden tutar götürürsün oğlunun başında bekler dedi ayy bilmiyorum bu sefer gitmedim ama canım çok sıkılıyo çocuktamı var bi şey heyecanmı yapıyo şaştımm sbs konusu açıldımı aglıyo sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…