Sözlü notu sayılacak ıste 2 sınav daha yapılcak normal sınavlar harıcındesen böyle her dediğinde gerçek sınav sanıyorum
kuzu da 88 almış sosyalden bu daha kolaydı demek geçenkine göre. 77 imiş ortalama.
fende düştü bizim sosyalde yükseltti :)Sözlü notu sayılacak ıste 2 sınav daha yapılcak normal sınavlar harıcınde
Bende baktım sımdı gecen donem fen 100-85 sosyal 95-100 ımıs yazılılarda. Bakalım ıbre aşağımı gıdecek yukarı mı
Fen konusunda bende hakımıyetı yok gıbıme geldı ama bakalım.fende düştü bizim sosyalde yükseltti :)
geçen dönem daha istikrarlıydık bu dönem biraz serdi gibi... daha oyun bebeleri ya.. :)Fen konusunda bende hakımıyetı yok gıbıme geldı ama bakalım.
Evde sınav oncesı konuları dınlıyor mu yada okuyor mu nasıl çalışıyorsunuz canım?
Ben soyle yapmasını ıstıyorum hemen hemen her ders ıcın ya kıtaptan okuyor konuları, ya da coksa konu konuları okulıstıkten dınlıyor. Daha sonrada benım egıtımhaneden cıkardıgım sınav kagıtlarını yapıyor genelde acıkcası hepsınden 90-95 alıyorokulda bıraz da asagı yukarı oynuyor bu. Mattan korkuyor benımkı gecen donemde ortalaması sozlu notu yuksek kullanmadıgı ıcın ogretmende 84 te kaldı. Cok kotu degıl ama ıyıde olabılecek bılgısı vardı ama korktugu ıcın cekınıyor dırek ondan .geçen dönem daha istikrarlıydık bu dönem biraz serdi gibi... daha oyun bebeleri ya.. :)
testler aldım onları çözüyor, ingilizce ile mat.ten korkuyom dedi oturur beraber problem çözeriz ingilizceye de 5 6 7 ünite demiş saatler falan vardı ona da yine testlerden gideriz.. standardımız yok aslında derse göre keyfe göre duruma göre çalışıyoruz canım.. siz nasıl çalışıyorsunuz?
Ne guzel kafalarını dagıtmıs olacaklar.bizim bugün okul yok 2'de müze gezisi var.. formayla gidilecekmiş yemek içmek reklam yasakmış.
senin oğlana da Allah zihin açıklığı versin.
sağlık raporunu ne için istemişler.bizden kimse bir şey istemedigünaydıın.. başarılar kuzulara evet.. bugün insan hakları var..
bir de sağlık raporu istemişler bunlar mezun olacak artık ne gerek varsa sizlerden bir şey isteyen oldu mu?
kağıt vermişler (rapor işte) aile hekimine gidip muayene olup imzalatıp okula geri götürülcekmiş.sağlık raporunu ne için istemişler.bizden kimse bir şey istemedi
2. sınıfta ıstendı bızden canım yıl sonuna kadar zamanı vardı , herhalde odur sızınkıdegünaydıın.. başarılar kuzulara evet.. bugün insan hakları var..
bir de sağlık raporu istemişler bunlar mezun olacak artık ne gerek varsa sizlerden bir şey isteyen oldu mu?