İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 4.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

sen böyle her dediğinde gerçek sınav sanıyorum

kuzu da 88 almış sosyalden bu daha kolaydı demek geçenkine göre. 77 imiş ortalama.

sen böyle her dediğinde gerçek sınav sanıyorum

kuzu da 88 almış sosyalden bu daha kolaydı demek geçenkine göre. 77 imiş ortalama.
Sözlü notu sayılacak ıste 2 sınav daha yapılcak normal sınavlar harıcınde
Bende baktım sımdı gecen donem fen 100-85 sosyal 95-100 ımıs yazılılarda. Bakalım ıbre aşağımı gıdecek yukarı mı

fende düştü bizim sosyalde yükseltti :)

fende düştü bizim sosyalde yükseltti :)
Fen konusunda bende hakımıyetı yok gıbıme geldı ama bakalım.
Evde sınav oncesı konuları dınlıyor mu yada okuyor mu nasıl çalışıyorsunuz canım?

Fen konusunda bende hakımıyetı yok gıbıme geldı ama bakalım.
Evde sınav oncesı konuları dınlıyor mu yada okuyor mu nasıl çalışıyorsunuz canım?
geçen dönem daha istikrarlıydık bu dönem biraz serdi gibi... daha oyun bebeleri ya.. :)
testler aldım onları çözüyor, ingilizce ile mat.ten korkuyom dedi oturur beraber problem çözeriz ingilizceye de 5 6 7 ünite demiş saatler falan vardı ona da yine testlerden gideriz.. standardımız yok aslında derse göre keyfe göre duruma göre çalışıyoruz canım.. siz nasıl çalışıyorsunuz?

Ben soyle yapmasını ıstıyorum hemen hemen her ders ıcın ya kıtaptan okuyor konuları, ya da coksa konu konuları okulıstıkten dınlıyor. Daha sonrada benım egıtımhaneden cıkardıgım sınav kagıtlarını yapıyor genelde acıkcası hepsınden 90-95 alıyorokulda bıraz da asagı yukarı oynuyor bu. Mattan korkuyor benımkı gecen donemde ortalaması sozlu notu yuksek kullanmadıgı ıcın ogretmende 84 te kaldı. Cok kotu degıl ama ıyıde olabılecek bılgısı vardı ama korktugu ıcın cekınıyor dırek ondan .

Bırde ben odev harıcı test kıtaplarından sayfalar koparıyorum gunde ortalama 4 sayfa test cozuyor , onlu arkalı 2 sayfa yanı. Her aksam 30 dk kıtap okumaya calısıyoruz. Cunku problemlerı cok ıyı anlamadıgını dusunuyorum , ama onun ııcn farklı alıstırmalar varmıs. Cocuk ayakta gezerek okumalıymıs fılan .

Yapıcazda zaman yok kı o kadarına da. Ben gecen donem mesela atıyorum fenden konu baslıgı degıstıgı an konu dınlemesını ıstıyordum zaten max 8 dk konular en uzunu . Icınde aktıvıtesıde var 8 dk'nın sınav zamanı hemen hemen konulara hakımdı tekrar dınleyerek cok ıyı gelmıstı ona ama bu defa acıkcası konulara hakımlıgını cok anlamadım cunku oyle baslık takıp edıp konu dınlemedı. Yumurta kapıya dayandı tırmalıyoruz sımdı . Sadece su genelde konular bıttıgınde ılgılı test kagıtlarınıda bıtırmıs oluyoruz kalıyor yanı sınav zamanı sınav cozduruyorum ama bakalım nasıl olacak

Gubaydinlarr
Dun ingilizceye calistik 5 6 7. Uniteler. 4 sayfa da test goturdum once kitaptan calistik sonra testleri cozdu bugun de sinavi var bakalim insallah iyi gecer. Lakin okunmayacak hemen e okuldan kontrol ederiz artik girerse ya da haftaya cuma belli olur..
Yarin okul yokmus tbmm ye gidecekler
Bizde boyle:)

Günaydınlar

Bugün Matematik ve İngilizce quiz var.Dün fen sonucu acıklandı 70 almış. Sosyal kaldı acıklanmayan ,
Bu sözlü notlarına bende puan ekleyeceğim demiş, derse katılım , odev yapma, guzel defter kullanma gıbı seylerden. Ama ayrı ayrı mı sozlu notu verecek bu puanımı yukseltecek bılmıyorum ama 90 ustu puan yok sınıfta. Bu sınavlarda butun hepımızı serdıler. Pazartesı asıl yazılılar baslıyor.

Pazartesı Türkçe, Çarşamba fen . Bu akşam fen calısmaya baslayacagız, bugunde fen kitabını yanımda getirdim Bu sabah portakal suyu sıktım , enerjı olsun . Bıtter cıkolata koydum cantasına zekasını acsın hemde enerjı olsun Matematik quiz konumuz , Bölme işlemleri , kesirler, kesirlerle ilgili problemler. Zaman ölçmeyede gectıler ama onla alakalı olmayacak yazılıda. 2.yazılılar oradan baslayacak dediler

Şimdi sabah dualarımızı yapalım , enerjılerımızı dualarımızda gönderelim . Gerisi nasip artık

bizim bugün okul yok 2'de müze gezisi var.. formayla gidilecekmiş yemek içmek reklam yasakmış.
senin oğlana da Allah zihin açıklığı versin.

bizim bugün okul yok 2'de müze gezisi var.. formayla gidilecekmiş yemek içmek reklam yasakmış.
senin oğlana da Allah zihin açıklığı versin.
Ne guzel kafalarını dagıtmıs olacaklar.
Senınkıde sabahcı buarada degıl mı? Yoksa tam gun mu sızın?

buarada amin inşallah, hepimizin evlatlarına ınsallah

Bızım okulda da dun yazar geldı , kukla gosterısı fılan oldu asagı yukarı 2 haftada bır oluyor bu okulda. Mudur yardımcısı degıstı bızım , baya ılgılenıyor sagolsun

evet evet müdür, müdür yrd. çok önemli gerçekten...

sabahçı kuzu evet.

bu haftayı bitirdik çok şükür.Fen yazılısı açıklanmış 95 almış oğlum. İngilizce ve matematik haftaya açıklanacak.haftaya 3 yazılı var.çarşamba sosyal bilgiler perşembe insan ve hakları ve trafik.diğer hafta da din kültürü.3 gün üst üste önemli sınavlar olunca zorlandık.gerçi oğlum için hava hoş hiç kaygı tasa yok.okuldan gelip saat yediye kadar bahçede top oynayıp saat sekize kadar yemek vs. sonrasında 1 ya da bir buçuk saat soru çözümü.hafta da bitse rahatlarız.havalar güzelleşti çocuklar oyun futbol bisiklet sürme istiyorlar haklılarda

günaydın kızlar.Güzel bol puanlı bir hafta diliyorum kuzulura.bizlere de ol enerji.bizim bu gün matematik yazılısı açıklanacak.Türkçe 100 fen 95 idi bu gün matematik açıklanacak.tabi 3 sınav daha var bu hafta.

günaydıın.. başarılar kuzulara evet.. bugün insan hakları var..
bir de sağlık raporu istemişler bunlar mezun olacak artık ne gerek varsa sizlerden bir şey isteyen oldu mu?

bir de sağlık raporu istemişler bunlar mezun olacak artık ne gerek varsa sizlerden bir şey isteyen oldu mu?
sağlık raporunu ne için istemişler.bizden kimse bir şey istemedi

matematik yazılısından da 95 almış oğlum.sağlık raporunu bir şeyler için istemiş olmalılar yoksa neden istesinler ki.öğretmen hiç açıklama yapmadı mı?

Günaydın kızlar
Gecen haftanın bilançosunu bıldırıyorum.

Sözlü Sınavları ;
Türkçe 80
Fen 70
Sosyal 100

Mat ve ıng bır sekılde olmamıs , artık yaparlar mı suanda bılemem .

Bugun resmı sınavlar zamanı . Türkçe gunu bugun , Çarşamba Fen , Cuma gunu Trafik

2. sınıfta ıstendı bızden canım yıl sonuna kadar zamanı vardı , herhalde odur sızınkıde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…