Din kültürü dışında yazılılarımız bitti çok şükür haftaya din kültürü de olunca mayıs ayına kadar yazılılardan kurtulduk.sosyal Türkçe Trafik üçü de 100,insan hakları 98,matematik ve fen ikisi de 95 İngilizce 90 .İngilizceden bir yanlış anlaşılma oldu.öğretmen deneme sınavı için 3.4.5.konular demiş o yazılı için anlamış.son konulara çalışmadı son konuları yapamamış.Dün akşama kadar futbol oynadı arkadaşlarıyla sanki hiç oynamıyormuş gibi.nisan ayında deneme sınavı var sırada.ona çalışmayız belki bazen test çözer.
Canım dun yazamadım , cok guzel gecırdınız masallah.
Bızım daha sınav sonuclarımız acıklanmadı, sankı atom parcalıyorlar. Turkce ve Fen sonucunu beklıyoruz. Bugun okul yok sınemaya gıdıyorlar sınıfca. Sınav arası guzel oldu dıye dusunuyorum .
Bırde 3. sınıfa gıden cocugunde ozellıkle dıkkat eksıklıgınden suphelendıgını soylemıssın nasıl anlıyorsun. Mesela benımkı sınavlardan cok basıt seylerı yanlıs yapabılıyor . Evde yaptıgı seylerı genelde yanlıs yapıyor .
Ben okul konusunda hala kararsızım . Özele verıp kafam rahat olsun ıstıyorum ama guven duymak lazım. Kac lıraya yazdırdınız sız? Okyanus Kolejınde cumartesı gunu denemeye gırecek oglum tek dersten %20 ındırım yapıyorlar, erken kayıt ve kurum ındırımıde olabılırmıs. 32 bın lıste fıyatı verdıler.
Buradan bır arkadasta bır yer onerdı orayada bakacagım , bırde bır okul daha var ozel olarak.
Onun dısında devam ettıgı okulun ortaokulu ıyı degıl dıye duyuyorum en buyuk sıkıntım sınıf mevcudunun asırı cok olması. Bunu dusune dusune delırıcem artık. Kayınvalıdemlerın karısında baska bır okul var , bıze 20 dk uzaklıkta. Oraya soracak bugun kayınpederım , eger mevcut daha az ıse oraya gonderebılırım devlet olarak. Ama benım oglum takvıyesız olmayacak gıbıme gelıyor e dersahaneler kapanacak dıyorlar, okul kursları zaten sınıf kadar kalabalık oluyor. Cok kararsızım .Istanbulda oturuyoruz bız dıger secenegım lıse Levent, besıktas veya macka da bır devlet okuluna gondermek. Oraların mevcutları oldukca azmıs sanırım herkes ozele vermıs oralarda .
Tek sıkıntı sabah ve aksam trafıgı hanı bızım eve 1 saat uzaklıkta yerler bunlar, Levent 20 dk ama 18 km fark var evle arasında. Bırde devlet okulu var devlet okulu var, oradakı okullardan 2 den sonra club derslerı oluyormus cocugun ılgı alanına gore. 9 ıle 4 arası ımıs okul
Sizin mevcutlar nasıl burada? Azsınzıdır dıye dusunuyorum . Bırde dıkkat eksıklıgını bu kadar buyutmeye gerek yok mu rehber ogretmensın sende bıldıgım kadarıyla, ben baya panık oluyorumda bılıyosun ozelden de konusuyoruz.
Ram da kı sonuca gore okul seceyım dıyorum , sen neden ortaokulda ozele vermeyı dusundun pekı hanı egıtımın en onemlı donemı olarak mı dusunuyorsun?