İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 4.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

Canim henuz belli degilmis tarihler.. biz serdik gibi.. derste ne goruyorsa odevleri de kendi hallediyor... sizin durumlar nasil?
Toparlıyamıyoruz bızde . Her gun duzenlı test cozuyordu suanda o kıvama gelemedik . Ama artık bu haftadan sonra yapması lazım . Kesırlerle alakalı hıc test cozmedı bugun 5 sayfa ıteledım , 1 sayfada turkce okuma anlama verdım .

Bızde bıraz ödevde cok galıba , dıncı yı bılıyosunuz tam gaz devam onun odevlerı, hafta sonu ıng de var bızımkınınde oradanda ıng hıkaye kıtabı okuyor , onun yan sayfada testi uygulaması oluyor . Yanı ıstese gayet vakıt ayırabılrıde o tempoya gıremedı korkuyorum bu kesırler karışık yanı . bırbırıne sokma potansıyelı var

Evet oyle olacak bizim..

Bu arada fatima38 fatima38 su ders secmeyi acikliga kavusturdun mu? Ne alakaymis simdiden 4.sinifta bunu sectirmeleri?

Evet oyle olacak bizim..

Bu arada fatima38 fatima38 su ders secmeyi acikliga kavusturdun mu? Ne alakaymis simdiden 4.sinifta bunu sectirmeleri?
Çok saçma ama seçtik şimdiden tam anlamadım inan ki, birde benim çocuğum hangi okula gidecek belli değil ki, okul yönetimi hepsinin aynı okula gideceğini hesap ederek yaptı böyle birşey sanırım, ingilizce, matematik, kuran-ı kerim seçtik

gelecek sene için planlama yapmaya çalışıyorlar.en çok istenilen derslere göre öğretmen normları ihtiyaçları tahmin etmeye çalışıyor.hangi baranşlarda kaç saat kaç öğretmen ihtiyacı yaklaşık olarak belirlenmeye çalışılıyor.

Evet oyle olacak bizim..

Evet sectık ama ne ıse yarayacak anlamadım . Sınıf cogunlukları bu secmelı derslere gore olacakmış yanı ılla bu derslerı alacak dıye bısey yok , çoğunluğa uyulacak. Sımdıden kaynak kıtap basımı ıcın toplanıyormuş bu bılgıler.
Cocugun ılgı alanına yonelık secın , cunku 6 ders oluyormuş secmelı ders turkce kadar puanda etkısı varmış yanı cocugun ılgısının ve bılgısının daha az olduğu bırseyı secmeyın dıye yonlendırdıler.

Ben bu sebeple , İngilizce , bilim ve beden eğitimimi spor mu ne öyle bişey seçtim.

Evet sectık ama ne ıse yarayacak anlamadım . Sınıf cogunlukları bu secmelı derslere gore olacakmış yanı ılla bu derslerı alacak dıye bısey yok , çoğunluğa uyulacak. Sımdıden kaynak kıtap basımı ıcın toplanıyormuş bu bılgıler.
Cocugun ılgı alanına yonelık secın , cunku 6 ders oluyormuş secmelı ders turkce kadar puanda etkısı varmış yanı cocugun ılgısının ve bılgısının daha az olduğu bırseyı secmeyın dıye yonlendırdıler.

Ben bu sebeple , İngilizce , bilim ve beden eğitimimi spor mu ne öyle bişey seçtim.
Bizim kuzu secti bakalim ne ise yaricak gorucez... mat.uyg. ingilizce ve resim.. insallah resim basa bela olmasin:)

Seviyor resmi yetenegi de var ama bizim zamanimizda ogretmenler oyle pencere mi olur bilmem ne diye 2 ile 3 ile gecirirlerdi..:)

günaydın kızlar.yine deneme sınavları yazılılar ile maratonun başlamasına az kaldı.7 Mart Perşembe okulun deneme sınavı var.bir hafta sonra da yazılılar Allah kuzulara da bize de kolaylıklar versin

Günaydın
Bir an önce baslasın ve bıtsın ıstıyorum :KK11:
Bızde deneme sınavları olacak mı emın degılım sadece bahsettıgım gıbı 3 sozlu notu 3 testte gore verılecekmıs, ayretten yazılı olacaklar. O sebeple bana deneme olmaz gıbı geliyor .
Matematıkten kesırlerdeyız hala ama problemlere gecmedık henüz bugun geçerler dıye düşünüyorum .Turkce , fen, sosyal vallahı bir haberım.

matematikte kesirler problemler bitti.zaman konusundalar.zaman problemleri günü aya saate çevirme gibi.o konuda da bayağı ilerlediler.

matematikte sanırım istatistik verilere geçmişler.tablo okuma.Türkçe fiillerde zaman işliyorlar.şimdiki gelecek geçmiş v.s.

matematikte kesirler problemler bitti.zaman konusundalar.zaman problemleri günü aya saate çevirme gibi.o konuda da bayağı ilerlediler.
Selamlar
2 haftadır pazartesı okul yoktu bıze. Gecen hafta kar tatılı oldu ıstanbul, bu hafta ogretmenımız doktora gıttı .
Suanda kesir problemlerdeler .

selamlar sınavlar başlıyor bizim de pazartesi.. bu dönem çok boşladık biz.. bakalım neler yapacak?

selamlar sınavlar başlıyor bizim de pazartesi.. bu dönem çok boşladık biz.. bakalım neler yapacak?
oğlum bu gün Türkçe sınavıyla başlıyor.haftaya 3 sınavı var.çarşamba perşembe cuma üst üste üç sınava girecek.Geçen hafta perşembe de deneme sınavına girmişti.

oğlum bu gün Türkçe sınavıyla başlıyor.haftaya 3 sınavı var.çarşamba perşembe cuma üst üste üç sınava girecek.Geçen hafta perşembe de deneme sınavına girmişti.
başarılar diliyorum kuzuya.. ben de bi kaç test götürüyüm diyorum.. Türkçe matematikte haftaya pazartesi salıya sarkıyor neyseki :)

X