İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 4.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

Selam Kızlar
Yarın dersahane İngilizce sınavı
Haftaya full tum derslerden sözlüde kullanılacak notlar için test sınavı
Sonrakı hafta da asıl sınavlar başlıyor . Allah zihin acıklıgı versın ınsallah kuzucuklarımıza

Günaydınlar
Bugün türkçe testi var , sözlü notu yerine gececek. Sınava göre kısmen kolaydır dıye dusunuyorum . Bakalım ne yapacak 3 hafta full test sınav var . Cat dıye orta yerımızden catlamazsak ıyıdır

Günaydınlar
Bugün türkçe testi var , sözlü notu yerine gececek. Sınava göre kısmen kolaydır dıye dusunuyorum . Bakalım ne yapacak 3 hafta full test sınav var . Cat dıye orta yerımızden catlamazsak ıyıdır
Allah kolaylık versin canım..
bizim de sınavlar başlıyor bugün Fen ile bakalım ilk ders yaparım diyordu dedi, Allah zihin açıklığı versin amin.. :110:

Allah kolaylık versin canım..
bizim de sınavlar başlıyor bugün Fen ile bakalım ilk ders yaparım diyordu dedi, Allah zihin açıklığı versin amin.. :110:
İnşallahh canım hepsine . Bızımde ılk ders veya 2. ders olacak ılk ders cocuklar da aymadan yapmasalar bari

Türkçe sınavından 100 almış deneme sınavından da full yapmış maşallah diyeyim.bu hafta üç sınavı var çarşamba ingilizce perşembe fen bilimleri cuma matematik.bu hafta çok yoğun geçecek bakalım Allah zihin açıklığı versin

Türkçe sınavından 100 almış deneme sınavından da full yapmış maşallah diyeyim.bu hafta üç sınavı var çarşamba ingilizce perşembe fen bilimleri cuma matematik.bu hafta çok yoğun geçecek bakalım Allah zihin açıklığı versin
Valla bızımde 3 haftamız kıtlı daha sonra dın var , ıngılızceyı hıc ogrenemedık. Bugun turkce, yarın fen sozlu notu ıcın yapılıyor bunlar bakalım ne yaptı bızım kı. Buarada cok tebrık ederım darısı bızım basımıza olsun ınsallah :KK50:

Valla bızımde 3 haftamız kıtlı daha sonra dın var , ıngılızceyı hıc ogrenemedık. Bugun turkce, yarın fen sozlu notu ıcın yapılıyor bunlar bakalım ne yaptı bızım kı. Buarada cok tebrık ederım darısı bızım basımıza olsun ınsallah :KK50:
3 hafta bizimde öyle geçecek.sonra ine nisan ayı deneme sınavı var.mayıs ayında tekrar 2.sınavlar.nefes almak yok sene sonuna kadar

Benim kuzu 70 almis fenden uzgun babasi biraz kizdi ben de 70 80 ya da 100 ne fark eder diye babasina soylendim. Kendinin yeterince anladigini dusunuyorum.. isin acigi donem basindan beri oturup cok iyi calismadi.. yarin da din sinavi var azcik kitaptan baktik.

Bızımkıde turkce sozlu sınavından 65 70 aldıgın dusunuyoruz. Baya uzuldu agladı, ama 2 donem salmıstık gecen hafta ogrendık tarıhlerı Bızımde esımın ailesinden dolayı yogun gectı gunlerımız 1 gun calısmayla ne olacaksa o kadar olmus. Yarında fen oda 1 aksam yıne, ve konılara hakım oldugunu dusunmuyprum sadece 4.unıteden sorumluyuz ama baya genıs yelpazelı konular. İlk donem sozlu notuna ıhtıyac kalmamıs tı ama bu donemden korktum valla benımde basıma agrı gırdı onu tesellı ederken. Yarın acıklanacak sonuc daha asagısı olmasın bari diyorum

Günaydınlar
Bugün fen sınavı var, yarın ıse sosyal. Bıze bu donem konuları vermıyorlar. Ilk donem 2.sınavlardan sonra ıslenen konular denıyor. Yarım unıte seklınde kalanlar var valla hı kesfetmek cok zor bugun sosyal defterını yanımda getırdım :KK45:

Bugün sosyal sınavı var, Yarın boş günümüz. Ama bugun İngilizce çalışacak ondanda quiz var cuma gününe ve cuma gunu mat var.
Aksam beraberken mat çalışacağız , ödev ve ingilizceyi halletsin daha sonra parka git diye soyledım bugun aksı gıbı havada daha serın İstanbulda

[

teşekkür ederim bakalım devamı gelecek mi.Bu gün de İngilizcesınavına girecek.
Bızımkıde turkce sozlu sınavından 65 70 aldıgın dusunuyoruz. Baya uzuldu agladı, ama 2 donem salmıstık gecen hafta ogrendık tarıhlerı Bızımde esımın ailesinden dolayı yogun gectı gunlerımız 1 gun calısmayla ne olacaksa o kadar olmus. Yarında fen oda 1 aksam yıne, ve konılara hakım oldugunu dusunmuyprum sadece 4.unıteden sorumluyuz ama baya genıs yelpazelı konular. İlk donem sozlu notuna ıhtıyac kalmamıs tı ama bu donemden korktum valla benımde basıma agrı gırdı onu tesellı ederken. Yarın acıklanacak sonuc daha asagısı olmasın bari diyorum
kıyamam kuzuya ikinciye düzeltir inşallah.önemli olan çabalamak.
Günaydınlar
Bugün fen sınavı var, yarın ıse sosyal. Bıze bu donem konuları vermıyorlar. Ilk donem 2.sınavlardan sonra ıslenen konular denıyor. Yarım unıte seklınde kalanlar var valla hı kesfetmek cok zor bugun sosyal defterını yanımda getırdım :KK45:
biz de konuları bir türlü öğrenemedik.hangi konulardan sorulacak bilmiyoruz.bazıderslerin bir konusu bile çok geniş iken hangi konulardan geleceğini bilmemek de ayrı bir sıkıntı.

bizim de bugün sosyal var.. yarın da ingilizce. dün dinden olamamışlar öğretmeni haftaya demiş, böylece Türkçeyi de yapamadı öğretmenimiz dedi.

Valla yıne en degısık sıstem bızde
Sozlu sınavları cuma gunu bitecek. Sadece mat turkce sosyal ve fen . Haftaya pazartesı gerçek sınavlar başlıyor , bakalım nasıl olacak. Henüz resmı bır açıklamada yok ama dun sabah 1 ders yenı konu gostermıs fenden, sonrakı ders sınava gırısler 4 soru cıkmıs yenı konudan. Unıteler bitmeden test yapıyorlar, kayda alınacak bu sonuçlar , eh ortak ogretmen hazırladığı ıcınde her sınıfın ılerleme hızı aynı degıl ısler sarpa sarmış oluyor halıyle.
Ingılızce ve dın sınavı sanırım gercek sınavlar bıttıkten sonrakı hafta olacak . Ingılızceden rahatım ama dınden korkuyorum ılk donem dolayısıyla .

Isyerınde bı arkadaşım var kızı hıc sınava hazırlanmıyormuş, annesı oturup oyle ders çalıştırmıyor bılgıyı kontrol etmıyor oyle çocuk kendı bakıyor. Ilk donem genelde 100 alıyordu maşallah dıbım düşüyor valla. Benım sınav zamanlarında gözüme evde bazı seyler ılısıyor , es gecıyorum oyalanmamak ıcın :kızgın:

din öğretmeni bilgi yarışması düzenlemiş böylece akıllarında yer edecek hepsi.. öğretmenimiz de yapsa ya böyle bilgi yarışması...:/

din öğretmeni bilgi yarışması düzenlemiş böylece akıllarında yer edecek hepsi.. öğretmenimiz de yapsa ya böyle bilgi yarışması...:/
Bızım acımızdan yazılılardan once sozlu yazılıları zor oldu yanı uzun bır soluk var 3 hafta dolu doldu sınav. dın ve ıng eklenınce 4 hafta dıyelım bız ona...
ama bılgı tazelemek acısından yazılıladan once deneme sınavlarıda yapılabılırdı yanı sozlu notsuz :KK70:

herkesin yoğurt yiyişi farklı cidden sizinkiler zorluyor epey iyi mi kötü üni.sınavına girerken belli olacak hepsi.. inşallah bundan sonra gözlerini açarlar. ilkokul notlarını çok önemsemiyorum açıkçası inşallah güzelce öğrenirler temeli alırlar.

Türkçe sözlü yazılısı 80 , fen ve sosyal açıklanacak. Bakalım ne olacak

X