- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah kolaylık versin canım..Günaydınlar
Bugün türkçe testi var , sözlü notu yerine gececek. Sınava göre kısmen kolaydır dıye dusunuyorum . Bakalım ne yapacak 3 hafta full test sınav var . Cat dıye orta yerımızden catlamazsak ıyıdır
İnşallahh canım hepsine . Bızımde ılk ders veya 2. ders olacak ılk ders cocuklar da aymadan yapmasalar bariAllah kolaylık versin canım..
bizim de sınavlar başlıyor bugün Fen ile bakalım ilk ders yaparım diyordu dedi, Allah zihin açıklığı versin amin..
Valla bızımde 3 haftamız kıtlı daha sonra dın var , ıngılızceyı hıc ogrenemedık. Bugun turkce, yarın fen sozlu notu ıcın yapılıyor bunlar bakalım ne yaptı bızım kı. Buarada cok tebrık ederım darısı bızım basımıza olsun ınsallahTürkçe sınavından 100 almış deneme sınavından da full yapmış maşallah diyeyim.bu hafta üç sınavı var çarşamba ingilizce perşembe fen bilimleri cuma matematik.bu hafta çok yoğun geçecek bakalım Allah zihin açıklığı versin
3 hafta bizimde öyle geçecek.sonra ine nisan ayı deneme sınavı var.mayıs ayında tekrar 2.sınavlar.nefes almak yok sene sonuna kadarValla bızımde 3 haftamız kıtlı daha sonra dın var , ıngılızceyı hıc ogrenemedık. Bugun turkce, yarın fen sozlu notu ıcın yapılıyor bunlar bakalım ne yaptı bızım kı. Buarada cok tebrık ederım darısı bızım basımıza olsun ınsallah
Bızımkıde turkce sozlu sınavından 65 70 aldıgın dusunuyoruz. Baya uzuldu agladı, ama 2 donem salmıstık gecen hafta ogrendık tarıhlerı Bızımde esımın ailesinden dolayı yogun gectı gunlerımız 1 gun calısmayla ne olacaksa o kadar olmus. Yarında fen oda 1 aksam yıne, ve konılara hakım oldugunu dusunmuyprum sadece 4.unıteden sorumluyuz ama baya genıs yelpazelı konular. İlk donem sozlu notuna ıhtıyac kalmamıs tı ama bu donemden korktum valla benımde basıma agrı gırdı onu tesellı ederken. Yarın acıklanacak sonuc daha asagısı olmasın bari diyorumValla bızımde 3 haftamız kıtlı daha sonra dın var , ıngılızceyı hıc ogrenemedık. Bugun turkce, yarın fen sozlu notu ıcın yapılıyor bunlar bakalım ne yaptı bızım kı. Buarada cok tebrık ederım darısı bızım basımıza olsun ınsallah
teşekkür ederim bakalım devamı gelecek mi.Bu gün de İngilizcesınavına girecek.Valla bızımde 3 haftamız kıtlı daha sonra dın var , ıngılızceyı hıc ogrenemedık. Bugun turkce, yarın fen sozlu notu ıcın yapılıyor bunlar bakalım ne yaptı bızım kı. Buarada cok tebrık ederım darısı bızım basımıza olsun ınsallah
kıyamam kuzuya ikinciye düzeltir inşallah.önemli olan çabalamak.Bızımkıde turkce sozlu sınavından 65 70 aldıgın dusunuyoruz. Baya uzuldu agladı, ama 2 donem salmıstık gecen hafta ogrendık tarıhlerı Bızımde esımın ailesinden dolayı yogun gectı gunlerımız 1 gun calısmayla ne olacaksa o kadar olmus. Yarında fen oda 1 aksam yıne, ve konılara hakım oldugunu dusunmuyprum sadece 4.unıteden sorumluyuz ama baya genıs yelpazelı konular. İlk donem sozlu notuna ıhtıyac kalmamıs tı ama bu donemden korktum valla benımde basıma agrı gırdı onu tesellı ederken. Yarın acıklanacak sonuc daha asagısı olmasın bari diyorum
biz de konuları bir türlü öğrenemedik.hangi konulardan sorulacak bilmiyoruz.bazıderslerin bir konusu bile çok geniş iken hangi konulardan geleceğini bilmemek de ayrı bir sıkıntı.Günaydınlar
Bugün fen sınavı var, yarın ıse sosyal. Bıze bu donem konuları vermıyorlar. Ilk donem 2.sınavlardan sonra ıslenen konular denıyor. Yarım unıte seklınde kalanlar var valla hı kesfetmek cok zor bugun sosyal defterını yanımda getırdım
Bızım acımızdan yazılılardan once sozlu yazılıları zor oldu yanı uzun bır soluk var 3 hafta dolu doldu sınav. dın ve ıng eklenınce 4 hafta dıyelım bız ona...din öğretmeni bilgi yarışması düzenlemiş böylece akıllarında yer edecek hepsi.. öğretmenimiz de yapsa ya böyle bilgi yarışması...:/