İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 4.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

Dün din öğretmenı toplantı yaptı. Yazılı 3 ve 4 . unıteden olacak. Zorlayacagım bılgınız olsun dedı. Ezber yapmasınlar , ogrensınler dıyor. Suanda onlu arkalı 16 sayfa fotokopı var elımızde, bır o kadar daha verecekmıs daha 2 hafta var ama bagrısları kulaklarımdan sılınmıyor :110:
bizim öğretmen de konuları vermiş ama bayağı uzun zaten konular.önümüzdeki hafta içi bir gün yapacağım demiş.dersi pazartesi,pazartesi tatil olduğundan herhangi bir günde yapabilirim demiş.10 Nisanda da deneme sınavı var.bundan sonra hep böyle yoğun olacaklar sınavlar denemeler yazılılar sözlüler

bizim öğretmen de konuları vermiş ama bayağı uzun zaten konular.önümüzdeki hafta içi bir gün yapacağım demiş.dersi pazartesi,pazartesi tatil olduğundan herhangi bir günde yapabilirim demiş.10 Nisanda da deneme sınavı var.bundan sonra hep böyle yoğun olacaklar sınavlar denemeler yazılılar sözlüler
Bızım 12 nısan , bızım ogretmenın tarzı malum yarısı yazılı yarısı Kuran sınavı. Velıler ses kaydı attılar gruba ben oradan dınledım , bugun bır arayıp cocugumu zorlayın demeyı dusunuyorım cunku benımkı kuran sınavından 45 almıstı. Toplantıda konusmustum donem basında , ılgılenecegım demıstı . Cok ısteklı bır kadın ama acık acık dıyor bana gelıp aglamayın , ben zorlayacagım dıyor. Ezber yapmayacaklar dıyor

selamlar

sonuçlar din hariç belli oldu en düşük matematik lakin 75 ile ikinci. diğer notlarımız ilk döneme göre düşük.. hayırlısı bakalım.

Selamlar
Hiç bir yazılı sonucu acıklanmadı .
Neden bılmıyorum
Yarın sosyal, cuma ınsanhakları ve ıngılızce var. Bu hafta cok sıkısık geldı bıze.
İngilizce ıcın yarın ısten 2 saat ızın alı eve gıtmeyı dusunuyorum ınsan haklarınada hıc bakılmadı, hangı bırıne bakılsında yapılsın anlayamadım zaman yetmıyor.
Ondan sonra haftaya din kalıyor sonracıma 1 ay kesın rahatız :eek:

Selamlar
Hiç bir yazılı sonucu acıklanmadı .
Neden bılmıyorum
Yarın sosyal, cuma ınsanhakları ve ıngılızce var. Bu hafta cok sıkısık geldı bıze.
İngilizce ıcın yarın ısten 2 saat ızın alı eve gıtmeyı dusunuyorum ınsan haklarınada hıc bakılmadı, hangı bırıne bakılsında yapılsın anlayamadım zaman yetmıyor.
Ondan sonra haftaya din kalıyor sonracıma 1 ay kesın rahatız :eek:
dinden 100 almış :)) artık kadın ne kadar güzel anlatıyorsa :))
size de kolay gelsin canım

dinden 100 almış :)) artık kadın ne kadar güzel anlatıyorsa :))
size de kolay gelsin canım
Trafik acıklanmıs 100 almıs.
Mat 94 , turkce 81 veya 86 ,fen 81 veya 86 beklıyor bu üçü acıklanmadı daha .
Yarın sosyal sözlü sınavından 100 almıstı , benımde beklentım 100 :confused:

Dine gelince keşke bizim notumuz olaydı yahu o :KK70: Neler cıkmıs hıc soyledı mı? Gercı bızım kı ben sıstemden soru almayan tek ogretmenım dıyor ama azıcık benzerı cıksa razıyım

Trafik acıklanmıs 100 almıs.
Mat 94 , turkce 81 veya 86 ,fen 81 veya 86 beklıyor bu üçü acıklanmadı daha .
Yarın sosyal sözlü sınavından 100 almıstı , benımde beklentım 100 :confused:

Dine gelince keşke bizim notumuz olaydı yahu o :KK70: Neler cıkmıs hıc soyledı mı? Gercı bızım kı ben sıstemden soru almayan tek ogretmenım dıyor ama azıcık benzerı cıksa razıyım
fatiha suresini sormuş başka hatırlamıyor :)

Keşke bızım olsaaa :eek: Dıger sınavlar nasıl buarada yazdın mı? 2.Dönem o kadarda kolay olmucak sankı takdır :ruh:
Yok not olarak yazmadım 😁 geçen dönemden kötü dedim:) sosyal 89 mat 75 türkçe 84 din 100 trafik 89 insan hakları 80 fen 80 ilgilizce 96 bedene 95 vermis müziğe 90:)

Yok not olarak yazmadım 😁 geçen dönemden kötü dedim:) sosyal 89 mat 75 türkçe 84 din 100 trafik 89 insan hakları 80 fen 80 ilgilizce 96 bedene 95 vermis müziğe 90:)
Su turkce ve mat cok etkılıyor ortalamayı ya. Yazık bu cocuklara valla...
Bırde ben bunu da cok ıyı nıyet gıbı goremıyorum bu cocuklar buradan aldıkları ortalama ıle sınıflara yerlesecekler, ben sahsen 1. sevıyeeye oglumun yerlesmesını ıstemem . Ama kendı potansıyelınden de dusuk cocuklarla parlayacagını degıl aksıne cokecegını dusunuyorum . Mesela muzıge neden 90 verıyorsun hanı cok etkılemez ama ne bılım beden 100 muzık 100 bılemıyorum . Yanlıs mı dusunuyorum

Öyle mi ortalama ile mi yerleştirecekler nerde yazıyor bu. Gecen dönem daha kötüydü 80 mi ne vermişti ver 100 geç bizim başımız dinle kalabalık öğretmeni masal gibi anlatıyor sanırım akşamı öğretmeni ne anlattıysa bize anlatıyor dün de miracı öğrendik 😁
Aman normal olsun ya valla ortalamanın en aşağı 10 üstünde 15 20 fark artığı oluyor. Öğrenip geçsinler yeter. Bizlere çok iş düşüyor klas bir öğretmene denk gelemediğimizden
Ama helal olsun izne ayrılcak demiştim ya mat.bitmemiş 2 hafta daha uzatmış bitsin de ayrılıyım diye.

Öyle mi ortalama ile mi yerleştirecekler nerde yazıyor bu. Gecen dönem daha kötüydü 80 mi ne vermişti ver 100 geç bizim başımız dinle kalabalık öğretmeni masal gibi anlatıyor sanırım akşamı öğretmeni ne anlattıysa bize anlatıyor dün de miracı öğrendik 😁
Aman normal olsun ya valla ortalamanın en aşağı 10 üstünde 15 20 fark artığı oluyor. Öğrenip geçsinler yeter. Bizlere çok iş düşüyor klas bir öğretmene denk gelemediğimizden
Ama helal olsun izne ayrılcak demiştim ya mat.bitmemiş 2 hafta daha uzatmış bitsin de ayrılıyım diye.
Evet canım ortalamalara gore yerlesıyorlar ortaokulda canım .
Bu sene ogrenemedıklerı her konu seneye basımıza ususecek, cunku 5.sınıf 4. sınıfın devamı gıbı oluyormus . Yanı uzerıne hafıf hafıf konular bınecek, genısleyecek.

Buarada ne ıznıne ayrılıyordu , 2 haftalık konunuz mu var daha matematıkten?
Bız daha zaman konularındayız

Evet canım ortalamalara gore yerlesıyorlar ortaokulda canım .
Bu sene ogrenemedıklerı her konu seneye basımıza ususecek, cunku 5.sınıf 4. sınıfın devamı gıbı oluyormus . Yanı uzerıne hafıf hafıf konular bınecek, genısleyecek.

Buarada ne ıznıne ayrılıyordu , 2 haftalık konunuz mu var daha matematıkten?
Bız daha zaman konularındayız
doğum iznine ayrılıyor canım.. alan problemi ödevi vermiş yarın için demek gördüler diyorum:)
yine ortalama bir değerle yerleştirirler bir sınıfa ortalaması 100 olan bütün öğrencileri koymazlar sanırım.. evet 5 4ün devamıymış bakalım iyi olsun inşallah.

doğum iznine ayrılıyor canım.. alan problemi ödevi vermiş yarın için demek gördüler diyorum:)
yine ortalama bir değerle yerleştirirler bir sınıfa ortalaması 100 olan bütün öğrencileri koymazlar sanırım.. evet 5 4ün devamıymış bakalım iyi olsun inşallah.
Onların ıcıne koymasınlar sahsen , onlardan gerıde olacagına daha ortalamada bır sınıfta daha ıyı hısseder kendını ama cok dusuk sınıflara denk gelınce ogrt bıle oralara konu analtmak ıstemıyormus. Cok hasarı cok basarısızlar dıye.
Buarada dogum ha , sonra ne olacak baska bır ogretmen mı gelecek canım?

Onların ıcıne koymasınlar sahsen , onlardan gerıde olacagına daha ortalamada bır sınıfta daha ıyı hısseder kendını ama cok dusuk sınıflara denk gelınce ogrt bıle oralara konu analtmak ıstemıyormus. Cok hasarı cok basarısızlar dıye.
Buarada dogum ha , sonra ne olacak baska bır ogretmen mı gelecek canım?
aynen bitene kadar başka bir öğretmenle devam edecekler kısmet valla işte bitireydi iyiydi ama onun da yaş geçiyor olduğundan bişiy diyemiyorum tabi :p

aynen bitene kadar başka bir öğretmenle devam edecekler kısmet valla işte bitireydi iyiydi ama onun da yaş geçiyor olduğundan bişiy diyemiyorum tabi :p
Umarım yenı gelen ogretmen daha faydalı olur canım

yani inşallah canım, şurada az bi zaman kaldı uçurur inşallah bol bol alıştırma yapar öğretir, çocukları güzel bir şekilde mezun eder.
Mezunıyetınız varmıydı sızın? Bızımde bır turlu ayarlanmadı bu saatten sonrada zor yanı Ocak ayından berı guya bakıyorlar

X