İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 4.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

ama başka 4 alma hakkın yok diyen sensin çocuk bilmez bunu... içim acıdı valla yavrum kıyamam..

dün aldığım sınavları işyerinde unutmuşum din ve ingilizce idi.. eve gittim dedim böyle böyle unuttum soruları işyerinde ben hazırlasam olur mu zıpladı sevinçten olur dedi ama inglizceyi unutma dedi :))
94 aldı benim yaptığım sınavdan... tarzını takdir ettim.. aynı öğretmenim gibi soruyorsun dedi

puanlamalarıma karıştı biraz ama yine de adil bir sonuç olduğunu düşünüyorum :KK70:

bakalım gerçeğinden kaç alacak..:)

ingilizceyi atıyım çantaya bari..unutmadan..
Eve gelen öğretmenden bılıyor yavrum , takdır almanın pesınde ama bakalım ne olacka hakketten
Dun kı sınav neydı buarada sızın , bızım ogretmen dıne hıc çalıştırmayın test mest ben kendı tarzımı soruyorum dedı malu kuran sınavı yapıyor bugun :KK11::KK11::KK11:
Sosyal var yıne benım korkulu rüyam, haftayaEn Büyük TÜRKİYE

Eve gelen öğretmenden bılıyor yavrum , takdır almanın pesınde ama bakalım ne olacka hakketten
Dun kı sınav neydı buarada sızın , bızım ogretmen dıne hıc çalıştırmayın test mest ben kendı tarzımı soruyorum dedı malu kuran sınavı yapıyor bugun :KK11::KK11::KK11:
Sosyal var yıne benım korkulu rüyam, haftayaEn Büyük TÜRKİYE
bizim dünkü trafikti.

ama başka 4 alma hakkın yok diyen sensin çocuk bilmez bunu... içim acıdı valla yavrum kıyamam..

dün aldığım sınavları işyerinde unutmuşum din ve ingilizce idi.. eve gittim dedim böyle böyle unuttum soruları işyerinde ben hazırlasam olur mu zıpladı sevinçten olur dedi ama inglizceyi unutma dedi :))
94 aldı benim yaptığım sınavdan... tarzını takdir ettim.. aynı öğretmenim gibi soruyorsun dedi :KK70:

puanlamalarıma karıştı biraz ama yine de adil bir sonuç olduğunu düşünüyorum :KK70:

bakalım gerçeğinden kaç alacak..:)

ingilizceyi atıyım çantaya bari..unutmadan..

Evde sınav hazırlamaya vaktin oluyorsa ne kadar güzel valla, ben 5 te çıkıyorum, yemek yap ye topla derken 8 oluyor, oğlum genelde beni bekliyor, anası başında bekçilik yapıyor, hazırda ne varsa ona çalışıyoruz yani.
Fenden 96 almış bu arada maşallah

Evde sınav hazırlamaya vaktin oluyorsa ne kadar güzel valla, ben 5 te çıkıyorum, yemek yap ye topla derken 8 oluyor, oğlum genelde beni bekliyor, anası başında bekçilik yapıyor, hazırda ne varsa ona çalışıyoruz yani.
Fenden 96 almış bu arada maşallah
maşallah canım tebrik ederim... 5,30da çıkıyorum 6gibi evdeyim yemeği de koydum babası 7 gibi geliyor... çok vaktimi almadı soru hazırlamak.. sınav döktürdüm ya aklımda kalmış çoğu...
d y işaretlemeleri boşluk doldurma, test şeklinde hazırladım... :)
yaa öyle benimki de istiyor evet yapıyorsun diyorum benim ne işim var başında...

maşallah canım tebrik ederim... 5,30da çıkıyorum 6gibi evdeyim yemeği de koydum babası 7 gibi geliyor... çok vaktimi almadı soru hazırlamak.. sınav döktürdüm ya aklımda kalmış çoğu...
d y işaretlemeleri boşluk doldurma, test şeklinde hazırladım... :)
yaa öyle benimki de istiyor evet yapıyorsun diyorum benim ne işim var başında...
Teşekkürler canım, yanımda otur diyor kıyamıyorum çay alıyorum takıldığı yerlere bakıyorum beraber hazırlanıyoruz :))

bende 31 yasındayım
2010 lu buyugum , 2017 lı kucugum
Bende bugun sınav hazırlıyorum suanda hatta. Bebek uyudumu evı ahır gıbı bırakıp basında bekliyorum , anladığından emın olmak ıcın. O sınav yaparken ufak ufak evı topluyorum Allahtan esım bulaşıkları yıkıyor valla.
Din sınavından çıktılar benımkı yıne ağlıyor. Kadın butun sınavı Kuranı kerımden yapmış kızlar. Ayetler yazmış , surelerı kurandan bulmuşlar.
Haftaya bellı olacak artık. 3 sınav oldu sımdıye kadar hıc bırınden sonuç ogrenemedık, bakalım

Günaydın yıne :KK70:
Bugun turkce hadı hayırlısı dıgerlerının sonuclarınıda bugun ogrenırız herhalde :kahve:

Selamlar

Bizim de son sinav ingilizce
Kalem kutusunu unutmus evde :KK67: bakalim halletsin sorununu... :ukala:

Başarılar kuzuya, halleder bir şekilde. Bizim 3 sınav var haftaya
Sagol canim..
Sizlere de basarilar..
Babasi aradi onun da servise yetismesi gerekiyordu goturemem dedi.. bende halletsin birak dedim...
Insallah sorun yasamasin:/

X