- 9 Nisan 2018
- 19.088
- 51.057
- 45
90 küsürdü bizim..Ortalamalarınız kaçtı kızlar ılk sınavlardan sonra ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
90 küsürdü bizim..Ortalamalarınız kaçtı kızlar ılk sınavlardan sonra ?
Bızımde tam 9090 küsürdü bizim..
öyle tabi ders saati ortalaması Türkçeden düşük alsa etkiler misal 8 saat Türkçe görüyorlar..Bızımde tam 90
Ingılızce cı gırmedı hala notu ama ınsan haklarının gırılmesı hıc etkılememıstı . Ing gırse bır yanlış varsa duzelır ama 1 puan bıle artmaz etkıleyen turkce mat dıyorlar
Bende turkce cıkaracagım . Evde testler var ama sınav olunca hangı konuda eksık kalıyor gorebılıyoruz. Tabı dıkkatlı olmak lazım hafta sonu bır mat sorusu çıkarmıştım yanı sınavı . 7045Teşekkürler canım
Yarın Fen sınavımız var biraz soru çıkartayım evde fazla kalmadı çözebileceği test
Turkce 94 Mat 84öyle tabi ders saati ortalaması türkçeden düşük alsa etkiler misal 8 saat Türkçe görüyorlar..
eokula baktıysan orda öğretmenin kanaat notu galiba ders etknlk gibi bir şey yazıyor.. onla birlikte 85,50 düştü matematik:)Turkce 94 Mat 84
Suanda mattan en dusuk 87 alması gerekiyor . Bakalım ne olacak. Turkcede deyımler baya genıs yelpazeye bolunmus , terım anlam , ıkıleme karşılama benzetme. Bunlar sadece yenı konular da bakalım nasıl olacak
Teşekkürler canım, kar tatili, yıl başı derken haftaya sarktı maalesef, sizinkilerde öyle mi bilmiyorum ama pek rahat benim kuzu hiç kasmıyortebrik ederim kuzuyu maşallah.. haftaya sarkması kötü olmuş ama kolaylar kalmıştır sanırım...
gelsinn artıkkk tatil diyor kuzuu
Dün benim çıkardığım kağıtlarda da vardı bu tarz sorular, sonrasında kontrol edemedimBende turkce cıkaracagım . Evde testler var ama sınav olunca hangı konuda eksık kalıyor gorebılıyoruz. Tabı dıkkatlı olmak lazım hafta sonu bır mat sorusu çıkarmıştım yanı sınavı . 7045
-------
+-----------
3056
çocuk bunu yapmaya calısmıs bunun gıbı 4 soru daha vardı , bende kızdım yırttım kâğıtları :)
Bizim e okul boş not falan yok hepsini aynı anda son dakika girecek sanırımeokula baktıysan orda öğretmenin kanaat notu galiba ders etknlk gibi bir şey yazıyor.. onla birlikte 85,50 düştü matematik:)
Ortalamasımı dustu ? Bızde daha bısey yok bızım ogretmen malum en gırer allah bılır onları.eokula baktıysan orda öğretmenin kanaat notu galiba ders etknlk gibi bir şey yazıyor.. onla birlikte 85,50 düştü matematik:)
Orda soru yanlis, sanirim ona sinirlenmis... - yerine + koyduysa demek..Dün benim çıkardığım kağıtlarda da vardı bu tarz sorular, sonrasında kontrol edemedim
Yok ayol ne dusmesi ilki 84tu ya yani 96 aldi ikinciden iste, 5 dustu yani..Ortalamasımı dustu ? Bızde daha bısey yok bızım ogretmen malum en gırer allah bılır onları.
Bız yukselmesını bekliyoruz ne dusmesı ayol
90 geliyor ortalaması, ogretmen ne kullanmış sozlu notunu canım ?Yok ayol ne dusmesi
ilki 84tu ya yani 96 aldi ikinciden iste, 5 dustu yani..
Evet tembel biraz :) Birazda biliyorum havasında ve hırs yok maalesefOrda soru yanlis, sanirim ona sinirlenmis... - yerine + koyduysa demek..
Bizimki az biraz kasiyor calismak istemiyor bir taraftan da calismam lazim diyor oyle bir stres yasiyor..
Sizinki de tembelmis biraz he:))
Masallah sinifta okuyor en gec aksami da girmis oluyor bizim de din ile ing. salliyor haftada bir olunca tabi.
yook ben öğretmeni için demiştim ama sınıf mevcudu çoksa ondan mı giremiyor acaba... :)Evet tembel biraz :) Birazda biliyorum havasında ve hırs yok maalesef
canım ben sosyalle karıştırmışım şimdi 84 96 90 90 90 olmuş oldu mat.90 geliyor ortalaması, ogretmen ne kullanmış sozlu notunu canım ?
Hee yanlış anlamışım canım, mevcut 22 öğrenci çok ta değil de belki tarzı budur bilmiyorum :)yook ben öğretmeni için demiştim ama sınıf mevcudu çoksa ondan mı giremiyor acaba... :)
Evet anladım canım sımdı. Dusmesı ıyı olmamış yahu. Bır tane daha 4 hakkı kalmış oldu.canım ben sosyalle karıştırmışım şimdi 84 96 90 90 90 olmuş oldu mat.
sosyal de 74 93 85 90 85,50 düşmüş oldu... şimdi anlatabildim umarım :)
Bızım matematikten 84 90 alsa 90 sozlu kullansa ogretmen 88 geliyor bakalım ne olacak. Sımdı gırdıler sınava. Yasın dınleyecegımEvet anladım canım sımdı. Dusmesı ıyı olmamış yahu. Bır tane daha 4 hakkı kalmış oldu.
neye 4 hakkı kaldı canım yaa.. anlamadım?Evet anladım canım sımdı. Dusmesı ıyı olmamış yahu. Bır tane daha 4 hakkı kalmış oldu.