İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 4.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

simya koleji,
uğur okulları, bahçeşehir koleji
bu üçüne girecek, denesin şansını en kötü ihtimalle de deneyim olur :)
Sinav ve doga var reklami gelen nedir ne degildir bilmiyorum... evet en azindan deneme olsun iste diyorum ben de..

Günaydınlar
Sımdıye kadar
trafık
din
matematık
turkce
sınavı oldular, sadece trafik belli oldu 100 .
Diğleri henüz açıklanmadı, sınava gırmeyen ogrencıler olduğu ıcın açıklamıyormuş. Ama bana sankı karnede gorucez gıbı geliyor.

Bugun sosyal ve ıngılızce var
Carsamba fen , Persembe insan hakları ve bıtıyor.

Merhabalar
Bizimde ingilizce ve trafik kaldı
İnsan Haklarından oldular 100 almış, darısı diğerlerine inşallah, sınavlar bitsin sadece kitap okutucam bir süre test çözmesin, 15 tatilde biraz biraz yaptırırım ama

Kizlarr ing. 100
Bir din kaldi okunmadik... o da sali belli olur sanirim...
Cok tebrık ederım canımm darısı basımıza
Bugun sosyal ve ıng açıklanmış, hem olup hem açıklandı yanı
sosyal 100 ıngılızce 92

Cok tebrık ederım canımm darısı basımıza
Bugun sosyal ve ıng açıklanmış, hem olup hem açıklandı yanı
sosyal 100 ıngılızce 92
tebrikleerr süper haber...:dondurma:

Din hariç belli oldu bizim de ortalama 92...küsuratı da var canım :) din de değiştirmez sanırım ortalamayı ...:KK200:

tebrikleerr süper haber...

Din hariç belli oldu bizim de ortalama 92...küsuratı da var canım :) din de değiştirmez sanırım ortalamayı ...:KK200:
Beden ve muzık gırıldımı degısır canım

Beden ve muzık gırıldımı degısır canım
muzık dın görsel sanatlar efendım ınsan hakları vs hepsı bır sosyal yapar. Cok güzel ortalamanız canım
Bızım ılk donem ortalamamız ıng harıc 92 oldu beden ve muzık gırılınce 2 puan attı

muzık dın görsel sanatlar efendım ınsan hakları vs hepsı bır sosyal yapar. Cok güzel ortalamanız canım
Bızım ılk donem ortalamamız ıng harıc 92 oldu beden ve muzık gırılınce 2 puan attı
o zaman din girilince 2 puan artabilir :KK70:

Keyfi tatil dun 12 kisilermis bugun de kimse gitmez dedi iyi peki dedim..
Kuzuya basarilar..
Teşekkürler canım, ben evde olmayınca keyfi tatilde yaptıramıyorum yalnız durmaz yanımada getiremem ortamım müsait değil, sürekli vatandaş gelir gider, idare etmem çok zor uzun sürelerde

X