- 4 Mart 2008
- 2.864
- 871
- 47
Allah zihin açıklığı versin.Bızım matematikten 84 90 alsa 90 sozlu kullansa ogretmen 88 geliyor bakalım ne olacak. Sımdı gırdıler sınava. Yasın dınleyecegım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah zihin açıklığı versin.Bızım matematikten 84 90 alsa 90 sozlu kullansa ogretmen 88 geliyor bakalım ne olacak. Sımdı gırdıler sınava. Yasın dınleyecegım
Ayy neyse ben de neydiki diye dusunuyorum:)ay ben bugun ıyı degılım galıba
85 5 oluyor yahu
Takdır ıcın ıkı tane 4 ortalama hakları var çocukların ay beyın dalgalarım çalışmıyor galıba
senıde durup dururken panıge sevk etmısım .Ayy neyse ben de neydiki diye dusunuyorum:)
ahaha yok panik yapmadım da bilmediğim ne var diye düşündümm küsmedimm kii gel sarılalımsenıde durup dururken panıge sevk etmısım .
barışalım
ahaha yok panik yapmadım da bilmediğim ne var diye düşündümm küsmedimm kii gel sarılalım
iyi inşallah diğerleri doğrudur bari...
bızım oğlan sınavdan cıkmıs. 1 soru bos bırakmış problem.
24 soru sormuşlar. 2 ders devam etmıs sınav, kım bılır ne yaptı gene bu ogretmenler ya
Cokta basıt bır soruymuş aslında. km bır soru. 3 gunun toplamında su kadar km. ılk gun bu kadar , ıkıncı gun bu kadar 3.gun kaçtır ne kadar basıtiyi inşallah diğerleri doğrudur bari...
Diğerleri doğrudur inşallah,
bızım oğlan sınavdan cıkmıs. 1 soru bos bırakmış problem.
24 soru sormuşlar. 2 ders devam etmıs sınav, kım bılır ne yaptı gene bu ogretmenler ya
Eve gelen ogretmen sınav kâğıdını getırdı canım bos halınınerden gördün ? umarım yoktur daha fazlası...
ayy kıyamamm neden o kadar ağladı yaa... ağlama deseydin...Eve gelen ogretmen sınav kâğıdını getırdı canım bos halını
1 problem cozmus yanlış dıye sılmıs , doğruymuş
1 problemı yanlış yapmış
1 tane parantezlı bır ıslem yanlış
bır tanede örüntülerden sonra bılınmeyenlerın toplanması ıslemı eksık kalmış.
85.5 yapıyor.
cok sınırda kaldı 87 alması gerekıyordu ılk sınava gore.
Cok ağladı kuzum dun aksam , yıkıldı yanı dıyebılırım . Benımde suanda tek duam ogretmenın o eksık kalan soruya 3 oruntu bılınmeyenı bulmuş, ve bılınmeyenlerı toplayacakmış burası eksık 2.5 degılde 4 puan fılan verse yırtacak
Bakalım ne olacak.
15 Tatılde problem cozdurmem lazım bol bol valla
Bugun dın var
Günaydın, çok kötü değil ağlamasın kuzum yaa,Eve gelen ogretmen sınav kâğıdını getırdı canım bos halını
1 problem cozmus yanlış dıye sılmıs , doğruymuş
1 problemı yanlış yapmış
1 tane parantezlı bır ıslem yanlış
bır tanede örüntülerden sonra bılınmeyenlerın toplanması ıslemı eksık kalmış.
85.5 yapıyor.
cok sınırda kaldı 87 alması gerekıyordu ılk sınava gore.
Cok ağladı kuzum dun aksam , yıkıldı yanı dıyebılırım . Benımde suanda tek duam ogretmenın o eksık kalan soruya 3 oruntu bılınmeyenı bulmuş, ve bılınmeyenlerı toplayacakmış burası eksık 2.5 degılde 4 puan fılan verse yırtacak
Bakalım ne olacak.
15 Tatılde problem cozdurmem lazım bol bol valla
Bugun dın var
Baska 4 alma sansım kalmadı dıye yıktı gectı ortalığı valla. Babası geldıde sakınlestırdı. Ben sadece seye kızdım dgru yapıp sıldıgı yanlış dıye o soruyu neden bos bırakıp çıkıyorsun sınav 65 dk surmus. bızımkı 40. dakıka cıkmıs.Günaydın, çok kötü değil ağlamasın kuzum yaa,
Bizim de Fen var bakalım ne yapacak
Yok yok bızımkı aglak canım , daha 4. yarım soruyu görünce koy verdı puanları hesaplamadan . Aman ılk sene ılk tecrübe ne yapalımCuteMom ama bu durumuna sen sebep olmuşsun canım... yazık çocuğa... fazla yüklenmiş... daha küçük... bence gönlünü almalısın..
ama başka 4 alma hakkın yok diyen sensin çocuk bilmez bunu... içim acıdı valla yavrum kıyamam..Yok yok bızımkı aglak canım , daha 4. yarım soruyu görünce koy verdı puanları hesaplamadan . Aman ılk sene ılk tecrübe ne yapalım