İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 4.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

Teşekkürler canım, ben evde olmayınca keyfi tatilde yaptıramıyorum yalnız durmaz yanımada getiremem ortamım müsait değil, sürekli vatandaş gelir gider, idare etmem çok zor uzun sürelerde
Biz biraz daha rahatiz dun gitmicem diyordu hayir dedim.. bugun iyi bari hadi ben goturuyum dedim.

Merhabalar. Bizim de çok şükür bugünkü sosyal bilgilerle ikinci sınavlarımız bitmiş oldu. Tüm sınavlarımız 100. Bugünkü sınavdan 99 almış ama öğretmen tek 99 olunca 100 yapmış.

Ortalamamız kaç bilmiyorum çok da önemsemiyorum açıkçası. Bu ilkokuldaki sınavlar çok da başarıyı yansıtmıyor bence. Çocuk ilkokul ve ortaokulda taktirle geçiyor, liseye geldiğinde çuvallıyor diye düşünüyorum. O yüzden de konuyu öğrenmiş olduğundan emin olmak için bağımsız yayınevlerinin sınavlarına girmesini sağlıyoruz. Haftasonu doğa’nın sınavı var. En azından Türkiye sıralamasını görmüş oluruz.

Merhabalar. Bizim de çok şükür bugünkü sosyal bilgilerle ikinci sınavlarımız bitmiş oldu. Tüm sınavlarımız 100. Bugünkü sınavdan 99 almış ama öğretmen tek 99 olunca 100 yapmış.

Ortalamamız kaç bilmiyorum çok da önemsemiyorum açıkçası. Bu ilkokuldaki sınavlar çok da başarıyı yansıtmıyor bence. Çocuk ilkokul ve ortaokulda taktirle geçiyor, liseye geldiğinde çuvallıyor diye düşünüyorum. O yüzden de konuyu öğrenmiş olduğundan emin olmak için bağımsız yayınevlerinin sınavlarına girmesini sağlıyoruz. Haftasonu doğa’nın sınavı var. En azından Türkiye sıralamasını görmüş oluruz.
Merhaba

tebrikler başarılarını devamını dilerim canım..

Merhaba kızlar
bızım notlar tamamlandı. Din 2.sınavdan 50 almış bızımkı.Sınıf ortalaması 65 dınde. Sözlülerle ustune cıkmıs ama yazılılardan dusuk. Kuran sınavı bızı maaf ettı. Onun dışında genel ortalama 92
Ogretmenımız butun sınıfa sınavlarına gore sozlu vermıs. En yüksek yazılı sonucu kadar veya 2-3 puan altı. Bu sebeble sözlüler bızde hıc bır fark yaratmadı

Merhaba kızlar
bızım notlar tamamlandı. Din 2.sınavdan 50 almış bızımkı.Sınıf ortalaması 65 dınde. Sözlülerle ustune cıkmıs ama yazılılardan dusuk. Kuran sınavı bızı maaf ettı. Onun dışında genel ortalama 92
Ogretmenımız butun sınıfa sınavlarına gore sozlu vermıs. En yüksek yazılı sonucu kadar veya 2-3 puan altı. Bu sebeble sözlüler bızde hıc bır fark yaratmadı
Takdir geliyor insallah tebrik ederim.. dine de hic uzulmeyin bence..

Takdir geliyor insallah tebrik ederim.. dine de hic uzulmeyin bence..
Uzulmedım canım ama cok kızdım. Mıllı egıtımı aradım benı okula yonlendırdıler. Dılekce yazın bır sorguluyalım müfredata gore mı sınav yapıyor dıye. Ama kadın 10 senedır okulda. Ilk sıkayetcı olacak olan ben degılımdır. Bu haftada gıdemem ısım yoğun sonrada okul tatıle gırıyor. Kıtaptan sınav yapsa ne olurdu sankı ama neyse gectı. Takdır geliyor hayırlısıyla,Darısı hepımızın basına canım

Uzulmedım canım ama cok kızdım. Mıllı egıtımı aradım benı okula yonlendırdıler. Dılekce yazın bır sorguluyalım müfredata gore mı sınav yapıyor dıye. Ama kadın 10 senedır okulda. Ilk sıkayetcı olacak olan ben degılımdır. Bu haftada gıdemem ısım yoğun sonrada okul tatıle gırıyor. Kıtaptan sınav yapsa ne olurdu sankı ama neyse gectı. Takdır geliyor hayırlısıyla,Darısı hepımızın basına canım
İLGİNÇ GERÇEKTEN sizin öğretmenin durumu da .... aman son dönem inşallah uğraşsan uğraşırsın da gerek yok...bence Allah bilsin.

Merhabalar, karneler alındı, tatil başladı. Bütün karne alan kuzuları tebrik ediyorum. Oğlum takdir aldı ortalaması 96, ingilizce den 2.sınavdan düşük aldı biraz düştü ortalaması. Sağlık olsun. Rabbim kötülüklerden korusun. Gayet iyiler maşallah

Merhabalar, karneler alındı, tatil başladı. Bütün karne alan kuzuları tebrik ediyorum. Oğlum takdir aldı ortalaması 96, ingilizce den 2.sınavdan düşük aldı biraz düştü ortalaması. Sağlık olsun. Rabbim kötülüklerden korusun. Gayet iyiler maşallah
Merhaba canim
Ayy sukur evdeyim yemedik uzandim...

Tebrik ederim kuzularii bizim kuzu da takdir aldi 92kusur ortalama ile...
Masallah onlaraaa..:nazar::KK200:
Iyi tatiller iyi dinlenmeler...:)
Sinema sozumuz var ucan hali reklami vardi iyi mi yorumlara bakmadim...:)

ödevi vardı çoktuuuu vereceği tuttu :/ etkinlik de boldu.. pazar günü dahi mat.ödevi yapıyordu... hemen geldi geçti işte...sizin nasıldı?
Bizimde tatil kitabı vardı, her güne bir etkinlik vardı ayrıca atasözü deyimler falan ezberlenecekti, geldi geçti, 1 hafta beraberdik izin aldım sonra abisi ile durdular evde

merhabalar.biri 4.sınıfa giden diğeri 2.sınıfa giden ve her ikisi de Bilsemli olan iki oğlum var.ben ve eşim öğretmeniz.sayfayıgörünce aranıza katılmak istedim.
merhaba hoş geldin.. maşallah oğlanlara başarıları daim olsun.. yeni dönem de hayırlı olsun.. ne öğretmenisiniz eşiniz ve siz?

Benımkı bılsemı kazanamadı kıl payı, baska bır projede gıdıyor ozelden yazarım . Zeka testı ıle gırdı , zeka sevıyesı cok yuksek onu bızde goruyoruz ama bu dıkkatsızlıkler benı olduruyor artık. Ben soruları okumadıgını dusunuyorum.
Yanı soyle misal.
Aşağıdakileriden hangisi milli mucadele ----------------
burasını okuyor, gerısını gozuyle fotograf cekıp hızlıca beyınde ookuyor. Boyle bısey yapıyor, bu tarz yaparlarmıs zaten dıyorlar. Bılmıyorum dedıgım gıbı bılgısızlık olsa gam yemıcem, matematıkten bız kagıdı gorduk 9 hata var, 84 almıs. Toplama yaparken 4 basamaklıda, ılk bırler basamagını toplamıs, onlar ve yuzler basamagını cıkarmıs mesela. Bu sadece bır ornek . Yuvarlamalarda hatası vardı, rakamdan sayı yazarken hata yapmıs cunku cok acele edıyor kagıdı ılk veren sureklı benım oglum. Matematıkte cok uzuldu cok agladı ama , umarım aklını basına alır daha agırdan gıder.
Sızın uyguladıgını teknıkler neler?
sanki küçük oğlumu anlatmışsınız.Üstün çocuklarda dikkat sorunları çok yaşanıyor.benim iki oğlum üstün ve bilsmli.bende soruyu tam okumadıklarını sadece hızlıca göz attıklarını düşünüyorum.bilgide öğrenmede sorun yok üst sınıf bilgilerine sahipler.büyük oğlum yine iyi.dikkatli olduğunda derecede oluyor.küçük ise A bulur C işaretler.kodlamayı unutur.işaretlemeyi unutur.son iki denemede kitapçıkta full hiç yanlış yapmamış ama sonucunda 1 boş 2 boş.yada farklı bir şık.bunlar zamanla düzelecektir zamanla sınav yönetmeyi öğreneceklerdir

X