2.sınavlar daha zor tabıkıbizim de 84 matematik.. 76 da sosyal olsun sorun yok... bu defa onları da almayabilir valla
2.sınavlar daha zor tabıkı
Bu hafta oğlanın sınavları başlıyorcan09e dın ogretmenı sınavda Kuran açtırıp soru soracakmış. Nasıl olacak bılmıyorum .Dın ders kıtabını yanıma getırdım soru cevap çıkarıyorum çocuğa , gecen sefer ınt sınav odaklı calıstık 70 aldı, bu sefer kıtap odaklı çalışacağız
Maşallah kuzuya, bizimki eksi yemekten çok tırsıyor unuttuğu olursa sabah okula erken gidiyor benimle yola çıktığı için mecburen ve ders başlayana kadar yapıyor gerekenleriKızlarr merhaba
kuzum 95 almış sınavdannn duanızı isterim :)
bugün de Türkçe var bakalım ne yapacak?
Dinden Amentüyü demiştik ya dün akşam 9 olmuş babanneden döndük, duamı ezberlemedim Türkçeye az baktım dedi..
gel ezberleyelim dedim yok dedi ama din öğretmenim eksi verir dedi.. e ezberleyelim dedim yok dedi çalışalım dedim ona da yok dedi.. e tamam böyle git okula eksi versin dedim ona da yok dedi :)) öyle 1 saat falan geçirdi bende üstüne gitmedim ee napıcam ben dedi, ona yok buna yok dedin ben napıyım dedim.. gir yat madem bari uykunu al dedim..
çok sağol canım..Maşallah kuzuya, bizimki eksi yemekten çok tırsıyor unuttuğu olursa sabah okula erken gidiyor benimle yola çıktığı için mecburen ve ders başlayana kadar yapıyor gerekenleri
Oğlumunda bugün türkçe sınavı vardı sonucu belli değil ama iyi bekliyor, çok da az çalıştı aslında, akşam gezmedeydik gitmeden eğitimhaneden çıkardığım yazılı örneklerini yaptı tekrar yaptı o kadar. Cuma sosyal sınavı var, milli mücadele çalışılacak, henüz unutmadı ama madde çok ve karışık.
Öğretmen çaydırıcı olarak kullanıyor eksi verme taktiğini sanırım ve etkili oluyor. Sosyal sınavı ne zaman sizin. Pazartesi de Fen sınavı var, maratona başladık bakalım hayırlısı ileçok sağol canım..
Amentüyü okulda ezberlemiş... :) ee şimdi bize göre ne var oluyor ama onlar için önemli demek ki eksi:)
evet sosyal karışık ona göre de ... dün götürdüğüm testi yaptık beraber.. tatil olduğunu duyunca sevindi ohh dedi:)
cuma da matematik var inşallah o da iyi geçer..
Selamlar tekrar
Dün Türkçeden sınav oldular belli oldu 90 almış kuzum... bugün tatil Sosyal sınavı vardı... Yarın yapar öğretmeni muhtemelen...
Kusura bakma canım dikkat etmemişim. 97 almış 1 soru kaçırmış kuzum
Tebrik ederim oglusuuu.. 90 da kac soru kacirdi acaba puanlamalari bilmiyoruz ki...Kusura bakma canım dikkat etmemişim. 97 almış 1 soru kaçırmış kuzum
Allah kolaylık versin kuzulara bizde geçeriz yakındakesirli sayılara başladık arkadaşlar, haydi bismillahhh
Kağıtları vermiyor, eskiden bize verirdi bakardık hangi soru kaç puan diyeTebrik ederim oglusuuu.. 90 da kac soru kacirdi acaba puanlamalari bilmiyoruz ki...
En azindan cocuklara verse nerde ne yanlis yaptolir bilseler demi..Kağıtları vermiyor, eskiden bize verirdi bakardık hangi soru kaç puan diye
Vermiş kağıdı ama hatırlamıyor soruyuEn azindan cocuklara verse nerde ne yanlis yaptolir bilseler demi..
Gecen cute bahsediyordu
Oynamalar oluyor diye dagitilmiyor sanirim.. ne veliler var yarebbim diyorm:))