- 4 Mart 2008
- 2.864
- 871
- 47
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın canımGünaydın
Nasılsınız bayanlar,
Bilgi yarışmamız oldu oğlumun grubu ve diğer grup aynı puan almış, oğlumun grubu 1 soruyu yanlış anlamış, soruda okul kapısının yönü sorulunca bunlarda okulun bahçe kapısı gibi düşünmüşler farklı cevap vermişler. 3.olan grup 4 yanlış yapmış.
Teşekkürler canım,günaydın canım
tebrik ederim oğlunu maşallah..
bizim de yerli malı kutlayacaklar bugün.. biz de kuruyemiş aldık (leblebi, kayısı fındık almış babamız)
24ünde 2.yazılılar başlıyormuşş.. sıkı çalışmadık hiç okulda ne gördüyse sosyale bakalım diyorum yok istemiyor...
hee matematiği beraber çözdük 2 haftadır çalışmış sayılırız sanırım
iyi olur inşallah
amin amin inşallah.. Allah zihin açıklığı versin..Teşekkürler canım,
bizim öğretmen hiç yerli malı yaptırmadı nedenini bilmiyorum, 2 gün önce okul olarak hayır manavı yaptılar yemen için.
Bizde 1.sınavlar bittiğinden beri çok düzgün ders çalışmadık, yarışma için biraz tekrar yaptı test falan çözmedik ama artık başlamamız lazım yeni konularda eklendi. Rabbim tüm kuzulara zihin açıklığı versin inşallah
Allah zihin açıklığı versin, Bizim de belli olsada plan yapsak sorup duruyorum sanki sınava ben giricem :)Günaydın kızlar
2.sınavlar bellı oldu
28 aralık trafık
2 ocak dın ve mat
4 ocak turkce
7 ocak sosyal
9 ocak fen
10 ocak ınsan hakları
muhtemelen 7 ocakta ıngılızcede olacak , cok sıkıştırmışlar gelsın bunalımlı gunler
amentüyü vermiş öğretmeni salıya kadar da onu ezberlemesi lazım...Bızde cok ıyı çalışmadık , ben sosyalde güncel gelen konulara kadar testlerı bıtırmesını sağladım ama 4-5 sayfa kaldı. Fenı guncelı yakaladık. Mattan problemler var yapılmadık çarpmalardan test yaptı bölmelere gectıler nasıl yapıcaz bılmıyorum hemen yarın dın ıle başlamak lazım malum dın 70 bızım
sosyal i bende sevmezdim sanırım benim kuzuda çok hoşlaşmıyor :)amentüyü vermiş öğretmeni salıya kadar da onu ezberlemesi lazım...
sosyalden hoşlanmıyor ya ben de çok severdim halbuki.. tarih coğrafya..
Ezber bizde var ama çok sık değil ara ara veriyor, Kur an dan ayet bulma iyiymiş ben evde göstereyim eğer öğretmen vermezdeBizde ezber yok ama amentü , efendım kelıme ı sahadet , tevhit fılan olacaktır kesın yazım ve anlamı. Bırde sözlü kuranı kerımı kullanmak olacakmış
Yanı dıyecekmıs kı , su su ayetı bul
yok artık.. ayy o ne öyle tamam öğrensinler de ayeti bul nedir yahu?Bizde ezber yok ama amentü , efendım kelıme ı sahadet , tevhit fılan olacaktır kesın yazım ve anlamı. Bırde sözlü kuranı kerımı kullanmak olacakmış
Yanı dıyecekmıs kı , su su ayetı bul
o şu şekildedir sure ve ayet numarası verip yerini bulmalarını sağlamak şeklinde kolay yaniyok artık.. ayy o ne öyle tamam öğrensinler de ayeti bul nedir yahu?
hmm anladım canım.. hayırlısı bakalım..o şu şekildedir sure ve ayet numarası verip yerini bulmalarını sağlamak şeklinde kolay yani
Dıyorum ya yavrum bızım dın ogretmenı cok zorluyor bızı . Ben dını kurtarabılecegıne ınanmıyorum ınankıyok artık.. ayy o ne öyle tamam öğrensinler de ayeti bul nedir yahu?
ay sanki 2 de kurtarabileceğimize inanmıyorum diyorsun.. varsın 70 olsun sıkıntı nedirDıyorum ya yavrum bızım dın ogretmenı cok zorluyor bızı . Ben dını kurtarabılecegıne ınanmıyorum ınankı
A yavrum daha 4.sınıfta 85 altı olmaması lazım ya . Matematık ıcımde yara zaten 84 vay haylaz ınsan 1 puan daha alıray sanki 2 de kurtarabileceğimize inanmıyorum diyorsun.. varsın 70 olsun sıkıntı nedir
bizim de 84 matematik.. 76 da sosyal olsun sorun yok... bu defa onları da almayabilir vallaA yavrum daha 4.sınıfta 85 altı olmaması lazım ya . Matematık ıcımde yara zaten 84 vay haylaz ınsan 1 puan daha alır