İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 4.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

Günaydınlar nasılsınız bayanlar
Bu sabah tatil oldu olacak ümidi ile kalktık ama taşımalılar hariç tatil olmadı, pek üzüldü benim oğluşlar :)
Dün öğretmen 100 tane deyim vermiş yarına ezberleyin herkese içinden 5 tane sorucam demiş çok stres yaptı çok azını öğrenebildi bana da fazla geldi açıkçası sonra öğretmen ilerleyen saatlerde 50 tanesi ezberlensin kalan 50 yi cuma sorucam demiş sabah eksi alıcam diye diye gitti. Birazdan gelir ne yaptı bakalım

günaydın canım..
demek artık öğrensinler istiyor... ama birden 100 taneyi nasıl ezberleyecek.. neyse insafa gelmiş de 50 ye indirmiş :)
bizim de sosyal vardı bugün naptı bakalım... öğlen öğreniriz artık inşallah:)

İnşallah güzel geçmiştir kuzunun sınavı,
oğluş geldi 5 artı almış pek mutlu maşallah

Milli mücadele korkutuyor biraz beni, birde çok yorucu bir gündü, onunla çalışmaya tahammülüm kalmadı gibi
korkma o da korkmasın unutmamıştır zaten..
doğu cephesi batı cephesi
tarihler bitti gitti :))
inşallah başarır
şöyle bi özet geçersin..
bizim de bugün matematik bakmamız lazım.. bak iyi hatırladım bir iki sınav dökeyim..

Günaydın
Korktuğumu belli etmiyorum zaten :) Dün çocuk çalıştı 4 tane yazılı çıktısı almıştım çözdü tekrar yaptı, vee mesaj geldi okullar tatil, sınav pazartesiye kaldı, pazartesi fen sınavı vardı başka zaman yapacakmış hiç iyi olmadı

günaydın canım..
olsun vardır bir hayır...
bizimki de bugün matematikten olacak.. dünkü 3 sınavdan birini çözdü, o da 4 sayfalık olan iyi başarılıydı inşallah iyi geçer..

Günaydın kızlar.
Bugun mat sınavı var. Yarın dın , cuma turkce. 4 gun evdeyken calıstırma fırsatımız oldu neysekı .
Trafık sınavı oldular cuma gunu ama açıklanmadı pazartesı.
İşte böyle oğlum baya streslı teşekkür alırmıyım barı dıye soruyor sureklı.Ilk sınavlar guzeldı, bakalım 2. sınavlar nasıl geçecek. Bakayım sızın çocukların nasıl gecmıs sınavları

Masallah canim.. devam etsin boyle
Bizimki de 93 almis sosyalden yukseltti sukur 76ydi ilki.:)
AAA maşallahh kuzuyaa.
Bızımde dın 70 turkce 84 ıdı. Dınden hıc umudum yok allah varya. Bugun okula mıllı egıtım muduru geliyor, sıkayet etsek dıye düşünüyoruz . Sınav Kur'an*ı kerımden olacak . Bakalım oda yarın , umarım matematıgı kurtarır barı

günaydınlarr iyi seneler mutlu yıllar hepimize....

bizim de bugün trafik yarın din cuma ingilizce var...
sınavları iyi çok şükür 90dan aşağı notu yok bu defa inşallah bundan sonrakiler de iyi olur da... sınavlar bitince paylaşırız notları:)
dün dine baktık biraz trafiğe kitaptan baktı...

bu haftadan sonra da 2 hafta mı kalmış oluyor tatil olmalarına..

Günaydınlar, yeni yılımız hayırlı mutlu başarılı bir yıl olur inşallah, Başarılar diliyorum kuzuya.
Bizim de bugün matematik sınavı var. Yarın Fen, cuma Din kültürü,
Türkçe 98, Sosyal 97 aldı ikiside yükseldi. Darısı diğer sınavlarımıza inşallah

Günaydınlar mutlu yıllar canım
Haftaya 2 sınavı kalıyor, bu haftayı atlatırsak, zaten 2 haftamız kaldı tatile

Maşallahhh darısı basımıza ınsallahhh
Bızım daha yenı başladı yıne ya . Haftaya sosyal, ıng aynı gun .
Fen ve ınsan hakları kalıyor bu haftayı atlatınca

Ortalamalarınız kaçtı kızlar ılk sınavlardan sonra ?

Günaydınlar mutlu yıllar canım
Haftaya 2 sınavı kalıyor, bu haftayı atlatırsak, zaten 2 haftamız kaldı tatile
tebrik ederim kuzuyu maşallah.. haftaya sarkması kötü olmuş ama kolaylar kalmıştır sanırım...
gelsinn artıkkk tatil diyor kuzuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…