İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 4.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

Günaydın
Nasılsınız bayanlar,
Bilgi yarışmamız oldu oğlumun grubu ve diğer grup aynı puan almış, oğlumun grubu 1 soruyu yanlış anlamış, soruda okul kapısının yönü sorulunca bunlarda okulun bahçe kapısı gibi düşünmüşler farklı cevap vermişler. 3.olan grup 4 yanlış yapmış.

günaydın canım
tebrik ederim oğlunu maşallah..

bizim de yerli malı kutlayacaklar bugün.. biz de kuruyemiş aldık (leblebi, kayısı fındık almış babamız)
24ünde 2.yazılılar başlıyormuşş.. sıkı çalışmadık hiç okulda ne gördüyse sosyale bakalım diyorum yok istemiyor...
hee matematiği beraber çözdük 2 haftadır çalışmış sayılırız sanırım
iyi olur inşallah

Teşekkürler canım,
bizim öğretmen hiç yerli malı yaptırmadı nedenini bilmiyorum, 2 gün önce okul olarak hayır manavı yaptılar yemen için.
Bizde 1.sınavlar bittiğinden beri çok düzgün ders çalışmadık, yarışma için biraz tekrar yaptı test falan çözmedik ama artık başlamamız lazım yeni konularda eklendi. Rabbim tüm kuzulara zihin açıklığı versin inşallah

Günaydın kızlar
2.sınavlar bellı oldu
28 aralık trafık
2 ocak dın ve mat
4 ocak turkce
7 ocak sosyal
9 ocak fen
10 ocak ınsan hakları
muhtemelen 7 ocakta ıngılızcede olacak , cok sıkıştırmışlar gelsın bunalımlı gunler

amin amin inşallah.. Allah zihin açıklığı versin..
herkes çeşit çeşit işte.. kimisi masraf olmasın diye yılbaşında yaptırıyormuş.. kimisi hiç yaptırmıyor.. kimisi yerli malı kutluyor.. yerli malı önemi büyük aslına bakarsan yanlış kullanılıyor kimi yerlerde bu hafta, yeme içme olarak görülüyor..
biz elimizden geldiğince yerli malının önemini, tasarrufu anlatmaya çalışıyoruz başarılı da olduk gibi..

Bızde cok ıyı çalışmadık , ben sosyalde güncel gelen konulara kadar testlerı bıtırmesını sağladım ama 4-5 sayfa kaldı. Fenı guncelı yakaladık. Mattan problemler var yapılmadık çarpmalardan test yaptı bölmelere gectıler nasıl yapıcaz bılmıyorum hemen yarın dın ıle başlamak lazım malum dın 70 bızım

Allah zihin açıklığı versin, Bizim de belli olsada plan yapsak sorup duruyorum sanki sınava ben giricem :)

amentüyü vermiş öğretmeni salıya kadar da onu ezberlemesi lazım...
sosyalden hoşlanmıyor ya ben de çok severdim halbuki.. tarih coğrafya..

Bizde ezber yok ama amentü , efendım kelıme ı sahadet , tevhit fılan olacaktır kesın yazım ve anlamı. Bırde sözlü kuranı kerımı kullanmak olacakmış
Yanı dıyecekmıs kı , su su ayetı bul

Bizde ezber yok ama amentü , efendım kelıme ı sahadet , tevhit fılan olacaktır kesın yazım ve anlamı. Bırde sözlü kuranı kerımı kullanmak olacakmış
Yanı dıyecekmıs kı , su su ayetı bul
Ezber bizde var ama çok sık değil ara ara veriyor, Kur an dan ayet bulma iyiymiş ben evde göstereyim eğer öğretmen vermezde

Merhaba kizlar. Bizimde 2. Sinavlarimiz pazartesi basliyor 5 gun doluyuz ondan sonraki haftada 3 gun. Bizde 1 sinavlardan sonra cok bakmadik. Bakalim hayirlisi birde arka arkaya olmasi cok zor hepside sozel. Din ,trafik ,insan haklar ,sosyal, turkce

2 tane dört vardı bızde
din 70
mat 84
gerısı 90'nin üstü neyseki

ay sanki 2 de kurtarabileceğimize inanmıyorum diyorsun.. varsın 70 olsun sıkıntı nedir
A yavrum daha 4.sınıfta 85 altı olmaması lazım ya . Matematık ıcımde yara zaten 84 vay haylaz ınsan 1 puan daha alır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…