yazınızı şimdi okudum ama seti bugün almış oldum 7 yaşında ama 8 yaş setini aldım kızım seviyor zeka oyunlarını artı bu tür aktiviteleri basit deney setlerini de severek yapar meraklı miniktir.valla artık eğitimde rekabet öyle acımasız ki çocukları çok sıkmadan en iyi eğitimi vermeye çalışıyoruz anne baba olarak .tam burssuz tıp fakültesi bile ılk 14 bınde öğrenci aldı bu sene .bugün tiyatro ya götürdüm artıavm de etkınlık vardı muhendislık tanıtımı ona katıldı .İngilizce için sevebileceği ayşegul serısınden 1000 kelimeyı renklı resımlı anlatan kıtap aldık.osman hocanın setini aldık .ha kendine ne aldın derseniz hiççççç
Üniversite hazırlık çalışmaları bana göre EN ERKEN 7.sınıfta başlamalı.
Elimde olsa ilkokul seviyesinde ev ödevini bile kaldırırım, bırakın el kadar çocukların test çözmesini.
Hayat başarısını,kişilik gelişimi,kişisel doyum ve mutluluğu daha çok önemsiyorum ben.
Ayrıca her zaman iyi fakülteden mezun olmak yetmiyor iyi işlerde çalışmak için.
İş hayatında ve yaşam doyumunda akademik başarı kadar duygusal zeka ve iletişim becerilerinin önemli olduğunu düşünüyorum.
Üstelik dünya hızla değişiyor, yirmi yıl sonra bugün çok önemsediğimiz bazı meslekleri belki de robotlar yapacak.
Oğlum lise sonda, geçtiğimiz iki yıl sayısal bölümdeydi fizik-kimya vb ders notları düşük olduğu için ortalaması da düşüktü.
Başarısız olmasına rağmen ısrarla o bölümde kaldı, muhtemelen gururu ve arkadaş etkisiyle.
Bu yıl yine kendi kararıyla,eşit ağırlık bölümüne geçti ve not ortalaması çok yükseldi.
Bununla birlikte bizim ilişkimizde ve iletişimimizde bir değişiklik oluşturmadı bu durum.
Son üç yıl boyunca ilişkimiz üç aşağı beş yukarı aynı,ciddi bir ergenlik krizi de yaşanmadı bizim evde.
Hiç not kaygısı güden,akademik başarı için çoçuğumuzu zorlayan ebeveynler olmadık,
belki bizimki yanlıştır,bilemiyorum.
Tüm çocukluğum akademik kaygı ile geçtiği ve ailem tarafından bu konuda çok zorlandığım için ben çocuğuma böyle yaklaşmadım.
Doğru yapıp yapmadığımı zaman gösterecek.
Sizin çoçuğunuz için de güzellikler ve hayat başarısı diliyorum.