1. Sınıfa başlayan oğlum hakkında

Benim oglanla aynı yaşta geçen yıl anaokuluna gönderdim bu yıl birinci sınıfa kaydı çıktı dilekçeyle erteledim şuan tekrar anaokuluna gidiyor keşke anaokuluna gönderseyiniz ayrıca yazısı da normal bence 1.sınıf okul yeni başladı üzerinde durun evde de siz çalıştırın
Merhaba canım kızlar. Öyle dertliyim ki. Kafam durdu içim daraldı resmen.
Oğlum 20 ekim .2017 doğumlu
Geçen sene ana sınıfına gitmedi. Sübyan okuluna gitti.
Ben bu yıl anasınıfına gitmesini istiyordum çünkü diğer çocuklara göre geri kalır diye düşünüyordum. 1. Sınıfa kaydı çıktı. Ben genede anasınıfı taraftarı olsamda eşim okulada gidip öğretmenle konuşiyim bi dedi. Ordaki öğretmen bişey olmaz filan demiş kaydı yapıp geldi. Neyse 1.sınıfa başaldık.
Geçen toplantıda öğretmen sınıfın malesefki başarısızlarından olduğunu söyledi. Dün de tekrar konuştuk. Söylediklerimi tam yapamıyor. Beni anlamıyor Çizmesi yazması kötü gibi bi sürü kötü şey söyledi yıkıldım.
Geçen sene sübyan okulunda oğlum 2. Olarak kurana geçti. Bunu söyleme sebebim. Anlamada sıkıntısı olsa böyle çabuk geçemezdi diye düşünüyorum. Ve orda yazma ile ilgili çok bişey yapmamışlardı. Bu yüzden anasınıfına gitsin istedim.
alta resim ekliycem bakın ve yorumlayın çok mu kötü. bana o kadar kötü gelmiyor harfleri ama öğretmen çok morelimi bozdu. Dün L harfine geçtiler bu gün diyo ki, el yazamamış. Hatta defterinede not düşmüş.

Son olarak Bana kaynak kitap yada dikkatini geliştirecek bişeyleer önerirseniz çok sevinirim.

( lütfen sübyan okulu ile ilgili yorum yapmayın konum o değil. Sadece açıklayıcı olsun diye yazdım. Zaten çok kötüyüm. )

Dönüp o kadar çok şeye keşke diyorum ki...
Evet uzun bi süreç. Bende geri kalmasından korkuyorum. RAM dan bi haber çıkarmayınca baktım geri kalacak kendim bi yol bulmaya çalıştım da psikoloğa götürdüm oda böyle dedi işte
Psikiyatri bölümüne de gösterseniz mi acaba diye düşündüm. Sizi telaşlandırmak istemem tabi ama. Nasıl şimdi durumu?

X