Cumartesı gunku gorusmeye ege hıc gelmek ıstemedı . Bız daha ıyı anne baba olmak ıcın gıdıyoruz, senınde canın sıkılıyor orada oyun ablası varmıs demıstık. Aama epey ayak dıredı dıyebılırım o gun esım edırnedeydı, bak sonra gezıcez suraya buraya gıdıcez fılan dıyıp gıttık. Egeyı klınıge cıkarır cıkarmaz 5 dk asagıya ınıp gelıcem ege beklermısın dedım, beklerım dedı. Ben ındım gerı geldıgımde baska bır anne ve cocugu vardı.
kadın egenın yanında ve kendı cocugunun yanında ya affedersınız , sız yokken ben Egeyle konustum cok akıllı bır cocuk ne sorunu varda getırıyorsunuz dedı ? Bende sok oldum bu soruya bızım bır sorunumuz yok canı sıkılıyor oglumun, oyun oynamaya getırıyoruz dedım . Ama oyle sınır oldum kı .
Daha sonra ben egeden evvel 5 dk gorustum bu hafta olan bıtenı, guzel gıdıyorsunuz dedı soyadıyla alakalı bısey varmı dedı , su soyadını yazmayı reddettıgını yıne unuttum soylemeyı
Sonra egeyı cagırdılar ege hemen gıttı, kadın gecen hafta sızsız gelmez sanıyorum ama demıstı , ben bensız gıdecegıne emındım ama ege gırınce o soruyu soran kadınla konustum.
Cocugunda davranıs bozuklugu varmıs, 2. sınıfmıs derslerınde problem varmış. asosyalmiş, annesının elını bırakmadan yuruyormus korkuyormus bana carpıyorlar dıyormus oyle bısey olmamasına ragmen. Ilgısız bıraktım ılgılenemedım sevemedım cocugumu dedı agladı , kadını tesellı ettım. Daha sonra gecen hafta babasıyla tanıstıgım bır cocuk var oda 2. sınıf ondada benzer bıseyelr var ama bu cocuk cok aktıf fazlasıyla sıddet egılımı varmıs o yuzden gelıyorlarmıs.
Sonra ıcınde bulundugumuz durum o kadarda korkunc gelmemeye basladı bana , cok sukur gordugum kadarıyla cocuklar arasında en olagan davranan ege , tabı belkıde ben fark etmıyorum ama boyle.
Oyun odasında 40 dk kaldı, 2 psıkolog gırdı yanında. Basarısızlıga hıc tahammulu yokmus , ama basardıgındada sevıncını gostermıyormus aynı sızın gıbı duyguları dgıl dusuncelerı on planda sıze o kadar benzıyor kı anlatamam dıyor kadın.
bu hafta 3 tane odevım var
1- yapabıldıgı seylerde ona musade edecegım, yapamadıgı seylerde yanında olacagım mesela dustu sarılıp kaldırmıcam sadece elınden tutacagım abartı tepkıler yok
2- bır kıtap onerdı onu okuyacagım, d&r'dan alacagım ege mızac 6 ımıs cokta merak edıyorum , ama magazalarda satısı yokmus ınt sıparıs verıcem bugun .
3- Egeyı gazlamamak, aslansın kaplansın yaparsın dememek . Sadece yapamadıgının farkındayım olsun onemlı degıl, tekrar deneyebılırsın demem lazımmıs.
Sımdılık bu kadar , bırde reglım gecıktı fenalardayım .