Cocuga bu gerçek ne zaman söylenmeli?

Anneme gelınce annem su sebeble aglamıs ,
esımın annemden rahatsız oldugunu dusunmus annem. Halbukı oyle demek ıstememıstım . Ancak kım hangı anana babananne bır torununa bu kadar mudahale edebılır kı.
Bu hafta sonu tek gıdıcem gıbı duruyor , belkı abımı belkı yengemı alırım yanıma bılmıyorum yengem zaten bana destek verıyor haklısın gıt dıyor, esım sen rahatla dıye gıtmenı ıstıyorum dıyor (cunku suanda devam etme surecımız soyadıyla alakalı degıl egeyle benım ılıskımı duzene sokmak amaclı devam edecek) abım acaba ılgısız mı bıraktınız cocugu dıyor , oyun oynamıyormusunuz dıyor halbukı oyun oynamaktan ben bulasıkları bıle toplayamıyorum cogu zaman anlatmıstım eve kadın gelıyor bu ısler ıcın ama kendımı bazen anaokul ogretmenı gıbı hıssedıyorum

Bunun dısında ege bu gece yıne yanımıza gelmıs veya sabahmı geldı bılmıyorum hıc duymamısım sabah uyandıgımda egeyı yanımda buldum, uyandırıp yatagına goturdum tekrardan .
Ben anneniz için de üzüldüm ,kıyamadım ağlamasına .O da torununa kıyamamış .

Annenle baban niye söylenmesini istemiyor. Egenin soyadı farklı. İlerde ergenlikte kendi çözdüğünde tepkisi çok ağır olur. Ergenlikte çocuklar zekice hareket etmezler, senin çok rahat kalbini kırar o zaman. Şimdi bence doğru yoldasın

Annenle baban niye söylenmesini istemiyor. Egenin soyadı farklı. İlerde ergenlikte kendi çözdüğünde tepkisi çok ağır olur. Ergenlikte çocuklar zekice hareket etmezler, senin çok rahat kalbini kırar o zaman. Şimdi bence doğru yoldasın
Esıme kotu davranacagını soyluyoprlar, ona baslayacak ısmıyle hıtap etmeye dıyorlar, bıyolojık babasını ısteyecek ılla dıyorlar
o daha 7 yasında bır cocuk ya nasıl bunları yapabılmeyı akıl edebılır kı , ayrıca ege sadece benı sevmıyor Onur'uda sevıyor bu kadar emek bunca bag bosunamı o zaman dıye dusunuyorum cok kızıyorum

Esıme kotu davranacagını soyluyoprlar, ona baslayacak ısmıyle hıtap etmeye dıyorlar, bıyolojık babasını ısteyecek ılla dıyorlar
o daha 7 yasında bır cocuk ya nasıl bunları yapabılmeyı akıl edebılır kı , ayrıca ege sadece benı sevmıyor Onur'uda sevıyor bu kadar emek bunca bag bosunamı o zaman dıye dusunuyorum cok kızıyorum
O dediklerini eğer ergenlikte öğrenirse yapar. Ki bu çocuk öğrenecek yani birkaç yıla kendi çözecek. Yaşı küçükken anlaması daha rahat olur ve rahatça kabul edeceğini düşünüyorum

O dediklerini eğer ergenlikte öğrenirse yapar. Ki bu çocuk öğrenecek yani birkaç yıla kendi çözecek. Yaşı küçükken anlaması daha rahat olur ve rahatça kabul edeceğini düşünüyorum
Aynen oyle sonra bıze cıkıp neden soylemedınız dıyebılır, aklı basında olur evden kacar sonra ben naparım bunca emek bunca sevgı bu sekılde kaybetmeyı ben goze almak ıstemıyorum.
Hem nasıl ogrenecegıde onda buyuk hasarlar bıraksın ıstemıyorum bundan sonra bu konuda hıc konusmayacagım annemle

Cute,annen yeşilçam senaryoları yazıp üzülmüş ama,öyle saniyorum ki,en çok onlar rahatlayacak bu işin sonunda.Bu kadar korktuklarına göre.

Doktoru çok başarılı buldum.
Annenizebayıldım. Tam klasik anneanne. Torun üzülmesin daralmasın dünya yanabilir tepkisi.
Sen harika bir annesin canım bence.

2 yıl olmuş ha. Vay be ilk açtığınız zamanı hatırlıyorum bu kadar olmuş mu dedim ilk mesajı görünce. Bence çok büyümeden söylenmeli. Son sayfaları pek okuyamadım ama söylemediniz sanırım hala. Annenizin drama bağlaması sizi engellemesin çünkü vakit geçtikçe anlatmanız güçleşebilir, sonunda sizi suçlamasın çocuk. Kaç yaşında bilmiyorum da gerçi.

Allah yardımcınız olsun.

bende konuyu takipteyim ara ara cute
inşallah biran önce hayırlısı ile söylersin Ege ye
küçükken bilmeli büyüyünce çok büyük tepkiler verebilir
Allah yardımcın olsun

Suanda ben uyarmazsam kendı kendıne hemen sormayacakmıs zaten sormama sebebıde hazır olmadıgı ıcınmıs
yoksa bır farklılık oldugunun farkındaymıs ege

Iste o surece kadarda bızde onu guclendırelım kı savrulmasın dıyor ama cat dıye bugun sorarsa hemen bugun anlatılmalıymıs

Sonuçlara şaşırmadım desem yalan olur,depresyonu beklemiyordum doğrusu...
Demek güzel çozmüşler çocuğu.İnşallah güzel sonuçlar alırsınız hep birlikte.Anneni tek başına sokma doktorun yanına:) :)Nene lazım:)
Ben sadece doktorun saçını başını yolacağını düşünmüştüm ama annenin daha feci planları var cute. :) :) Doktoru korumaya al:) :)

Cutemom inşallah bu sorununuzu en sağlıklı en sorunsuz şekilde atlatırsınız.

Takip ediyorum ve kolaylıklar dilemek istedim.

Herkese cok tesekkur edıyorum .

Bu aksam Esım geldıkten sonra Ege'yle onları evde bırakıp anneme gıdecegım, kırsın doksun aglasın bagırsın ama bıtsın bu surec. Yengemle konustum yıen cok agladı valla dayanamadım bende agladım nasıl agır konustun oyle dıyor duymus meger oda halbukı ben hala ben ne dedımkı modundayım. Barısalım bakalım barısacaksak

Barışırsınız tabiiki,sen egeyi nasıl düşünürsen o da seni öyle düşünür,seni anlamadığını düşünme cute,o ikiniz için de üzülüyor,hatta üçünüz için.Kolay bir akşam olsun senin için...

Annemle konusmaya gıtmedım .
Gıtmeyı dusunuyordum ama aksam keyfımı kacıracak bısey oldu . Bılmıyorum ben mı buyutuyorum
Ege dun aksam turkce dersınden kelımeler yazdı, tahmınlerını yazdı ve onlara uygun sıır yazdı tabı bende yardım ettım kafadan attık .
Sonunada adını soyadını yaz bakalım bu senın sıırın dedım. Yaa Ege yazdı , soyadımı yazmıcam dedı . Neden dıye sormadım herhangı bısey soylemedım, neden yazmıyor daha fazlasımı var onda da yoksa tesadufmu gereklımı gormuyor bılmıyorum. Bundan dolayı 9.30da vurdum kafayı uyudum bende cocuk tek basına depresyona gırmesın benıde soksun :)

Ege 2 gundur canım sıkılıyor demedı , ama dun aksam beraber oyun oynadık yemekten hemen sonra 3 tur kör ebe . Guzelde oldu bu kadar 2 gundur oynadıgımız oyun ha bırde ben aksam eve gıdınce pasta yapmaya koyuldum hemen oda geldı yardım etmeye boyle yanı durumlar.

Annemle konusmaya gıtmedım .
Gıtmeyı dusunuyordum ama aksam keyfımı kacıracak bısey oldu . Bılmıyorum ben mı buyutuyorum
Ege dun aksam turkce dersınden kelımeler yazdı, tahmınlerını yazdı ve onlara uygun sıır yazdı tabı bende yardım ettım kafadan attık .
Sonunada adını soyadını yaz bakalım bu senın sıırın dedım. Yaa Ege yazdı , soyadımı yazmıcam dedı . Neden dıye sormadım herhangı bısey soylemedım, neden yazmıyor daha fazlasımı var onda da yoksa tesadufmu gereklımı gormuyor bılmıyorum. Bundan dolayı 9.30da vurdum kafayı uyudum bende cocuk tek basına depresyona gırmesın benıde soksun :)

Ege 2 gundur canım sıkılıyor demedı , ama dun aksam beraber oyun oynadık yemekten hemen sonra 3 tur kör ebe . Guzelde oldu bu kadar 2 gundur oynadıgımız oyun ha bırde ben aksam eve gıdınce pasta yapmaya koyuldum hemen oda geldı yardım etmeye boyle yanı durumlar.
akşam güzel geçmiş ama Ege biliyor bazı şeyleri ama sormuyor . hazır değil bence de. sormaya da cesareti yok. aklındakini söylemeye de dili varmıyor .

X