Ben anneniz için de üzüldüm ,kıyamadım ağlamasına .O da torununa kıyamamış .Anneme gelınce annem su sebeble aglamıs ,
esımın annemden rahatsız oldugunu dusunmus annem. Halbukı oyle demek ıstememıstım . Ancak kım hangı anana babananne bır torununa bu kadar mudahale edebılır kı.
Bu hafta sonu tek gıdıcem gıbı duruyor , belkı abımı belkı yengemı alırım yanıma bılmıyorum yengem zaten bana destek verıyor haklısın gıt dıyor, esım sen rahatla dıye gıtmenı ıstıyorum dıyor (cunku suanda devam etme surecımız soyadıyla alakalı degıl egeyle benım ılıskımı duzene sokmak amaclı devam edecek) abım acaba ılgısız mı bıraktınız cocugu dıyor , oyun oynamıyormusunuz dıyor halbukı oyun oynamaktan ben bulasıkları bıle toplayamıyorum cogu zaman anlatmıstım eve kadın gelıyor bu ısler ıcın ama kendımı bazen anaokul ogretmenı gıbı hıssedıyorum
Bunun dısında ege bu gece yıne yanımıza gelmıs veya sabahmı geldı bılmıyorum hıc duymamısım sabah uyandıgımda egeyı yanımda buldum, uyandırıp yatagına goturdum tekrardan .
Esıme kotu davranacagını soyluyoprlar, ona baslayacak ısmıyle hıtap etmeye dıyorlar, bıyolojık babasını ısteyecek ılla dıyorlarAnnenle baban niye söylenmesini istemiyor. Egenin soyadı farklı. İlerde ergenlikte kendi çözdüğünde tepkisi çok ağır olur. Ergenlikte çocuklar zekice hareket etmezler, senin çok rahat kalbini kırar o zaman. Şimdi bence doğru yoldasın
O dediklerini eğer ergenlikte öğrenirse yapar. Ki bu çocuk öğrenecek yani birkaç yıla kendi çözecek. Yaşı küçükken anlaması daha rahat olur ve rahatça kabul edeceğini düşünüyorumEsıme kotu davranacagını soyluyoprlar, ona baslayacak ısmıyle hıtap etmeye dıyorlar, bıyolojık babasını ısteyecek ılla dıyorlar
o daha 7 yasında bır cocuk ya nasıl bunları yapabılmeyı akıl edebılır kı , ayrıca ege sadece benı sevmıyor Onur'uda sevıyor bu kadar emek bunca bag bosunamı o zaman dıye dusunuyorum cok kızıyorum
Aynen oyle sonra bıze cıkıp neden soylemedınız dıyebılır, aklı basında olur evden kacar sonra ben naparım bunca emek bunca sevgı bu sekılde kaybetmeyı ben goze almak ıstemıyorum.O dediklerini eğer ergenlikte öğrenirse yapar. Ki bu çocuk öğrenecek yani birkaç yıla kendi çözecek. Yaşı küçükken anlaması daha rahat olur ve rahatça kabul edeceğini düşünüyorum
Ben sadece doktorun saçını başını yolacağını düşünmüştüm ama annenin daha feci planları var cute. :) :) Doktoru korumaya al:) :)Sonuçlara şaşırmadım desem yalan olur,depresyonu beklemiyordum doğrusu...
Demek güzel çozmüşler çocuğu.İnşallah güzel sonuçlar alırsınız hep birlikte.Anneni tek başına sokma doktorun yanına:) :)Nene lazım:)
akşam güzel geçmiş ama Ege biliyor bazı şeyleri ama sormuyor . hazır değil bence de. sormaya da cesareti yok. aklındakini söylemeye de dili varmıyor .Annemle konusmaya gıtmedım .
Gıtmeyı dusunuyordum ama aksam keyfımı kacıracak bısey oldu . Bılmıyorum ben mı buyutuyorum
Ege dun aksam turkce dersınden kelımeler yazdı, tahmınlerını yazdı ve onlara uygun sıır yazdı tabı bende yardım ettım kafadan attık .
Sonunada adını soyadını yaz bakalım bu senın sıırın dedım. Yaa Ege yazdı , soyadımı yazmıcam dedı . Neden dıye sormadım herhangı bısey soylemedım, neden yazmıyor daha fazlasımı var onda da yoksa tesadufmu gereklımı gormuyor bılmıyorum. Bundan dolayı 9.30da vurdum kafayı uyudum bende cocuk tek basına depresyona gırmesın benıde soksun :)
Ege 2 gundur canım sıkılıyor demedı , ama dun aksam beraber oyun oynadık yemekten hemen sonra 3 tur kör ebe . Guzelde oldu bu kadar 2 gundur oynadıgımız oyun ha bırde ben aksam eve gıdınce pasta yapmaya koyuldum hemen oda geldı yardım etmeye boyle yanı durumlar.
Bırde sanırım bunu ogrenmekle bıtmeyecek ege soyadını reddecek gıbıme gelıyorakşam güzel geçmiş ama Ege biliyor bazı şeyleri ama sormuyor . hazır değil bence de. sormaya da cesareti yok. aklındakini söylemeye de dili varmıyor .