Cocuga bu gerçek ne zaman söylenmeli?

128.sayfadaki guncellemenizi okudum tanisilmayan insanlara boyle tepkisiz kaliniyor babamla 18 yasimda tanistim geldiginde taksiden bile inmedim oglunuzda boyle olmus sanirim insan gormedigi insana hic bir sey hissetmiyor babada olsa sorgulamiyor

bütün süreci ayrıntılarıyla okuduk merak ettik ege için üzüldük sevindik burda. ege yaşadığı süreci biliyor deyip konuyu kapatmak olmaz bence. yani anlattınızmı onuda tam anlamadım. nasıl anlattın ayrıntıları bilmek hakkımız diye düşünüyorum. herşeyi burda anlattığın gibi onuda anlat sonra kapattır konuyu bence. CuteMom CuteMom

bütün süreci ayrıntılarıyla okuduk merak ettik ege için üzüldük sevindik burda. ege yaşadığı süreci biliyor deyip konuyu kapatmak olmaz bence. yani anlattınızmı onuda tam anlamadım. nasıl anlattın ayrıntıları bilmek hakkımız diye düşünüyorum. herşeyi burda anlattığın gibi onuda anlat sonra kapattır konuyu bence. CuteMom CuteMom
Hiç olur mu öyle şey.
128. sayfada daha 1.5 sene once ogrendı ege
o zamandan berı cok tek tuk soruları oldu denız soyadımı bılecek mı gıbı.
Konumu kapatma sebebım ınsanların bu konudan duydugu rahatsızlık.

Hiç olur mu öyle şey.
128. sayfada daha 1.5 sene once ogrendı ege
o zamandan berı cok tek tuk soruları oldu denız soyadımı bılecek mı gıbı.
Konumu kapatma sebebım ınsanların bu konudan duydugu rahatsızlık.
ben o kısmı unutmuşum okuyunca hatırladım. öğrenmedi diye aklımda kalmış nedense. bi kaç gündür dikkatimi çekti buralardasın kızıp gitmişdin tekrar döndünmü artık

X