- 13 Eylül 2015
- 21.871
- 68.719
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Buarada dun Egenın tatılden tanıstıgı ve bızımde arkadas olmak zorunda kaldıgımız (basta) cıft isviçreden Turkıyeye geldıler. Onlarla bulustuk aksam ustu gece geldık eve , beşiktaştaydık, dolandık yemek yedık uzun sure bır cafe'de oturduk.
Ege yı o kadar cok sevıyor kı ınsanlar, sureklı bır cocugu elleme hallındeler yuzunu , yanaklarını saclarını , dedım Allah'ım cok sukur sadece 1 kısı sevmıyor egeyı ama butun dunyalar bız hepımız sevıyoruz . Buarada Ege daha once hoslanmazdı , ama sımdı bıraz daha farkında benı sevıyorlar dıye dusunuyor tabı ınsan olarak sevmıyorlar , dıyorum ya benım cocugum cok guzel bır cocuk psıkolog mutsuz dıyor ama bızım mutsuzlugumuz gıbı degıl , mutlu gozukuyor ege gayet. Sanırım cocuk olmak boyle bırsey, bır fııl degıl dusuncelerle kaldıgında mutsuz hıssedıyor belkıde bılemıyorum
Aaa çoook sevindim. İnşallah sağlıklı bi bebiş olur huzurlu mutlu bi ömrü olur.Gerçekten Ege'ye kardeş geliyor , umarım bu defa Rabbim nasip ederde bütün kötü şeyleri bu bebişle geride bırakırız.
Eged durumlar stabıl hatta bır kac aksamdır sureklı uyukladıgım ıcın ne yattıgını goruyorum ne kalktıgını muhtemelen benden bagımlılıgını koparıp, bu defada babaya yapısacak gece uyandıgında bıle dun anne degıl baabaaa ! dıye cagırdı
Gerçekten Ege'ye kardeş geliyor , umarım bu defa Rabbim nasip ederde bütün kötü şeyleri bu bebişle geride bırakırız.
Eged durumlar stabıl hatta bır kac aksamdır sureklı uyukladıgım ıcın ne yattıgını goruyorum ne kalktıgını muhtemelen benden bagımlılıgını koparıp, bu defada babaya yapısacak gece uyandıgında bıle dun anne degıl baabaaa ! dıye cagırdı
Cute, çok sevindim ege ye kardeş haberine. 40 bin kere maşallah diyeyim. Senle ortak noktalarımız var, aynı yaştayız, çocuklarımız aynı yaşta. Bebekliklerinde çok zorlukla büyütmüşüz ve tek çocuk oldukları için her şeyleri olmuşuz onların. Allah biliyor ya, buradaki pek çok yorumunu okurken, ege nin ve senin en için en büyük ilaç bir bebek kardeş gibi geliyordu bana. Biz biraz fazla anne oluyoruz, en baştan iki üç çocuk büyütenler pek anlamıyorlar bunu.Gerçekten Ege'ye kardeş geliyor , umarım bu defa Rabbim nasip ederde bütün kötü şeyleri bu bebişle geride bırakırız.
Gerçekten Ege'ye kardeş geliyor , umarım bu defa Rabbim nasip ederde bütün kötü şeyleri bu bebişle geride bırakırız.
Çok sevindim Cute sağlıkla gelsin bebeğiniz her şey daha güzel olacak inşallah :)Gerçekten Ege'ye kardeş geliyor , umarım bu defa Rabbim nasip ederde bütün kötü şeyleri bu bebişle geride bırakırız.