Çok teşekkür ederim kızlar sanada çok geçmiş olsun canım.bugün 2. günün ama yarın ve sonraki gün ağrın biraz fazla olcak ilaçlar iğneler kadr etkili diil çünkü.
şöyle söyleyim, bana dual pland 325 cc meme altı mentor marka damla yuvarlak arası protez kondu.çünkü zühtü bey üst taraf boş damla pek olmaz direk yuvarlak koyarsakta top gibi olur. en iisi bu dedi gösterdi ve hoşuma gitti. aynı sistem yaptığı ameliyatları gördüm çok güzellerdi ve öyle karar verdik.
çarşamba görüşmeye gittim 1 gün sonra ameliyat oldum :) kan tahlilleri falan sabah hastanede oldu öğlende ameliyata alındım. akay hastanesinde 4500 tl ye ameliyat oldum.
çok fazla düşünüp kafa karıştrmamak lazm en nihayetinde zühtü bey çok iyi bi dr çok hastası var.
çok nazik insana güven veriyor asistanı ile birlkte.
başka sorunuz varsa yardımcı olurum seve seve..
amin cnm darısı sana inş. evet sporcu sütyeni ameliyattan sona takılıyo yani sen kendine geldğinde üzerinde oluyo cnm.
bn 2 hafta falan taktım. benm doktorum çokta bi öenmi yok dedi aylarca takmanın. amaç sadece sert dolgulu destekli sütyenlerden uzak tutmak
çünkü onlar baskı yapıp şekillenme döneminde zarar vermsin görüntüye die.. sen yinede kendi doktoruna sor derim cnm
Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler ...eşim ikna olmaya olmaz ,artık kabullenmek zorunda kalacak. O mutlu olabilir; ama ben mutsuzum varsın olsun ,ben mutlu olayım ,o mutsuz olsun.yaş olmuş 35 ömrümün kalanında da bari ilk kez kendim için bir şey yapayım...
saphira 1 ay olmuş yaklaşık senin gelişmeler nasıl?? şişlikler indi mi, ağrılar nasıl:))
clara unutmamıştırda tatilde sanırım giremiyor ondan olabilir yazın kimse ordada olmuyor.ddd kaçak bunlar kaçak
:)) tatilde öyle oluyo ya canım normal benim tam 1 ay oldu ama dün denize gittik girmedim korktum mikrop kapar diye.
bravoçok haklısınız....
Teşekkür ederim ama hala beklemedeyim uygulamaya henüz geçiremedim ama düşüncelerimde değişiklik yok:)
kızlar ben geldim sorularınızı alayım :))
sonunda hoşgeldin sorular arkada sayfada kalmış onları bi cevapla önceDD tatil kaçağı
sus lengeldik işte alalalalaaa :))))
ahahahah mikrop seni resim koyda yorum yapalım cicişlerine:)))
önceki hallerini de amaaaa :84:
bomba fotolar geliyorrrr çokk yakında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?