Meme Ameliyatı İzi Keloid Skar

de_niz97

Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2023
1
0
6
Herkese merhaba:) tam 2 yıl önce meme büyütme ameliyatı oldum. Herhangi bir cilt problemim olmamasına rağmen ameliyat izlerim keloide dönüştü. Örnek resim ekleyeceğim. Doktorumun verdiği silikonlu jel krem ve ekstra kantaron yağı kullandım. 6 ay kadar öncede bir kereye mahsus intralezyonel steroid iğnesi yaptı bir cildiye doktoru. Ancak hiç biri hiç bir işe yaramadı. Bikini bile giyemiyorum hala ki alttan en ufak kaymada gözükebilir. Maalesef çok üzücü bir durum estetiğin nerdeyse hiç bir anlamı kalmadı ve tedavisi için kime güveneceğimi şaşırdım. Böyle bir durum yaşayan ve şunlar bana iyi geldi diyen birileri varsa yardımcı olursa çok sevinirim. Doktor önerilerine de açığım. Şimdiden teşekkürler :)

Hic bir bilgim yok.
Sadece eger hic gecmezse, guzel bir dovme yaptirabilirsin demeye geldim.

fotoğraf görebilir miyiz? İz bantlarını denediniz mi? Ben karın bölgesinde kullanıyorum, gözle görülür iyileşme yapıyor gerçekten.

Ben şu anda özel bir klinikte omzumda ki keloid izleri için ayda bir gidiyorum. Direk dermatolog kendisi işlem yapıyor. Lazer tedavi uygular, her ay farklı bir cihaz ile çalışıyor deneme yanılma ile süreci takip ediyoruz hangi tedavi/cihaz iyi gelecek vs. Şu an 3 kere gittim, gözle görülür küçülmeler var. Şehrinizde ki dermatologları iyi bir araştırın. Ben Belda Tüner’e gidiyorum.

Back
X