canım en güzeli aynı doktora ikisinide olman tek tek olmanın bi anlamı yok hem iki ayrı masraf olcak ve ikisi birden cıkması daha mantıklı ben sonrdan olduğum için pişmanda olmuştum ikisine aynı anda olmak varken tutum aradan kaç sene sonra gögüs oldum..ve bence önce kafanda doktorunu netleştir.tek bi doktor belirlee ikisinide ona ol derim...tabiykii ben zühtü beyin hastasıyım ve cokkk memnun olduğumdan sanada tabiyki zühtü beye ol diyecem gerisi sana kalmışş fıstık sen kendin karar verceksin buna
canım haklısın annemde aynı şeyi düşünüyor eğer ağır bir ameliyat olmayacaksa ikisini birlikte ol bir kerede kurtul diyor. birlikte göğüs altı kesisiyle ameliyat olan arkadaşların fotoğraflarına baktık, annem izin hiçte önemsenecek boyutta olmadığını söylüyor bende ikna oldum sanırım ayrı ayrı iki ameliyat gözümde büyüyor düşününce. doktor konusunda da hiç görüşmeme rağmen uzun zamandır zühtü bey olarak karar vermiş durumdayım zaten biliyorsun :) şu iki ameliyatı olan arkadaşlardan toparlanma süresini öğrenebilsem bide çok iyi olacak. herşeyi ona göre ayarlamam lazım çünkü. beklemekten sıkıldım