- 27 Nisan 2009
- 1.796
- 34
- 158
ankcım öldüm gülmekten yav
ahahaha ama gercek bu claracım erkekler böylee işlerine gelince öyle işlerine gelince kıskançlar mutluyum ben bu durumdan intikam zamanı.ddd
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ankcım öldüm gülmekten yav
hayırlı olsun ilk uyanış nasıl oluyo.Ben korkuyorum o narkozdan.Çokmu ağrılı ve kendinden geçmiş oluyosun:26:
esasında bak şunu gönül rahatlığı içinde söyleyebilirim. cünki ben burunda oldum.burun daha zor bir ameliyat gögüse göre neden cünki gögüste sonuçta 1 hafta en fazla agrın olur.. burunda agrı hiç olmamıştı ama burunun şekil alaması oturması onu beklemek var ya korkuyla inan ki daha zor 1 senede burun oturuyor. ama gögüs öyle değil 2 ayda oturmuş oluyor ve ben 3 ayında tatile gitmiştim ve kimse silikon olduğunu anlamadı yakın tanıdıklarım biliyodu.. onun dışında silikonlar göze batan bi görüntüsü olmadı sonuçta en ufak ameliyatta bile risk vardır..eşininde korkması cok doğal ama şunuda unutmasın senin psikolojini ve ilerde egerki burda sende yazarsan ve eşininde memnun olduğunu okuyacağız ,kıskaçlıklarından gözleri sadece bunu görüyor ,ama bi bayanın gögüslerinin ufak olması o kadının ne kadar mutsuz olduğunu gözleri hiç görmüyor..bende bunu anlamıyorum hesapta kıskançlık esas kıskançlıklığı olduktan sonra yaşıyacaksın bu daha güzel oluyor o zaman daha cok kıskanıyolar ben yaşadım olma diyen eşim ne gerek var diyen kişi olduktan sonra daha daha kıskanç oldu ama olsun bu benim hoşuma gidiyorr ahahahah kendine güvenin artıyor cünki o tatilde gezen hatunlara bakacaklarına sana bakıyorlar ya bu en komik ve en güzel hiss oluyor bi nevi intikamm oluyor zamanında bakmıyacaklardı .ddd
bizim ki uyanık biliyor kıskançlığının artacağını o yüzden istemiyor ...açıp gezeceğim sanıyor bikini giyen ben bikini giyemem gibi geliyor onun bu kıskançlığı yüzünden ....boşverrrr....bu arada bayrama tatile gideceğim o zamana kadar halletmem lazım...
selam kızlar ben geldim:) ankcım ben giremiyodum nete görüşemedim senle. yarın oluyorum inş ameliyatımı :)
selam kızlar ben geldim:) ankcım ben giremiyodum nete görüşemedim senle. yarın oluyorum inş ameliyatımı :)
Teşekkürler :) eve geldim yatıyorum şimdi, çok ağrım yok, sonunda katıldım aranıza sizlerden cesaret aldım hala olup bittiğine inanmıyorum. Konu acmıştım ama eklenmemiş sanırım, biraz iyilesiyim ayrıntıları paylaşırım, Yazın tadını çıkarın :) claracim sen de iyilesmissindir tamamen umarım istediğin gibidir hersey
Teşekkürler :) eve geldim yatıyorum şimdi, çok ağrım yok, sonunda katıldım aranıza sizlerden cesaret aldım hala olup bittiğine inanmıyorum. Konu acmıştım ama eklenmemiş sanırım, biraz iyilesiyim ayrıntıları paylaşırım, Yazın tadını çıkarın :) claracim sen de iyilesmissindir tamamen umarım istediğin gibidir hersey
hoşgeldin aramıza canım sende kurtuldun olup bitti bak..cok agrın olmayışına sevindim benimde cok olmamıştı..clarada tatilde canım gögüslerinin tadını cıkarıyor bu yaz.DD yakında seninde şişlerin iner sende fıstık gibi olursun..bende eve yeni geldim sehirdışındaydım şimdi birazda sana yorum yapalım iyileşte
ben olana kadar çok stresli bi dönem geçirdim ama oldu bitti gerçekten :) oh ne güzel yapsın tatilini ben biraz geç kaldım artık bu yaz bi daha giremem heralde denize.. sen de hoşgeldin buarada :) iyileşiyim beklerim tabi yorumlarınızı canım
huhuuuuuuuu nerdesin clara kız bende yeni geldim sen halen dönmedin sanırım.ddd
clara bizi unuttu galiba
ben meme büyütme ameliyatı oldum canım. 325 cc mentor marka dual pland sistemi uygulandı.