clara83 Meme Estetiği Ameliyatı

rica ederim cnm.. öncelikle ben çok memnumum ve çok mutluyum. hayatımda büyük bi eksiklikti küçük göğüslü olmak hatta göğüssüz olmak vala canım ağrım 2-3 gün sürdü 1 hafta kasılma oldu 10,günümde ben işe döndüm. 1 hafta izin aldım diğer hafta çalıştım yani hiç sıkıntı yoktu :)) dual pland sistemi tavsiye ediyorum şiddetle. dikkat edersen çoğu işide bu yöntemle ameliyat oluyor. araştır ve en aklına yatanda bu yöntem olacak.. tabi önceliği zühtü beye veriyorum :) en iisini o bilir ama sanada bu yöntemi tavsiye eder kanımca. çünkü en doğal duranı bu.. kas altı kas üstü.. damla yuvarlak arasız protez 325 cc.. ve sonuç fotolarımda :) kız arkdşlarıma gösterdim çok doğal olduunu anlaşılmadığını sölediler. 6 ay oldu benim yumuşadılar tam olmasada iiler yani :) canım biliorum tabi yerini nettende yazarsan çıkar burdan reklam gibi oluyo yasak sanırım. özelden ben iletirim olmadı.ok

çok sağol tatlım mesajını aldım ayrıca eklemişsin sevindim zühtü beyin sitesini inceledim
burada araştırana kadar aklımda hiç kimse yoktu ama o kadar kişinin olumlu referansları beni de zühtü beye yöneltti bir de bir arkadaşımın ameliyat olduğu bir doktor var sanırım kararı vermek için en iyi yöntem randevu alıp yüz yüze görüşmek
burada herkesin birbirine destek olması hoş bu arada ben de yaptırmışken biraz büyük olsun istiyorum sen 325cc yaptırmışsın fotolarına eklememe rağmen nedense bakamadım canım ama avatarındaki foto bile çok hoş görünüyor sanırım benim kiloma 325cc biraz büyük gelebilir ben 45 kiloyumda ama olmuşken ben de büyük istiyorum
fotolarına bakabilirsen canım onlar hakkında da görüşlerimi bildiririm sana. fotolara bakmak için foto bölümüne girip nicki yazıyoruz oradan çıkıyor değil mi yanlış bir işlem yapmıyorum tatlım ben beceremedim de:)

tatlım cidden cok acemiyim asağıda albüm bölümünden bakıyormuşuz fotolara:) ama ben mesaj sayım eksik olduğuiçin şu an bakamıyorum artık tamamladıktan sonra canım bir de ameliyat tam olarak ne kadar sürüyor canım anladığım kadarıyla ameliyattan sonraki 2gün fln pek kımıldayamıyoruz

evet cnm albüm var aşağıda ordan bakman gerek :)) msj sayısı gerektiğini bilmiyodum arkdş olunca görünmüyomuymuş tüh...
bencede en doğru kararı dr larla yüzyüze görüşerek verebilirsin, ve sende ben gibi inşallah çarşamba görüşmeye gider cuma ameliyat olursun ben hakkaten ilk grşmeye gittim tarh aldım 1 gün sonra ameliyat oldum çok cesaretli ve kararlıyımdır
ameliyat 1 saat falan sürüyo az yani.. evet 2 gün falan kolların iptal yoksa kalkıp yürüyosun falan sıkıntı yokta kolları kullanamıyosun o yüzden yanında sürekli birine ihtiyacın var gece yatarken bile. çünkü kolları zorlamamak gerek. sonraki günler daha ii hissediosun ama kasılma hissi bi 10 gün sürüo canım o kötü sadece bi gerginlik göğsünde biri oturuyo hissi oluyo ama napcan her güzelliğin bi zoru var :) hayatımda verdiğim en doğru kararlardan biri oldu çok mutluyum güvenim tam ve istediğimi alıyo ve giyiniyorum. sana da nasip olsun inşalllah

valla canım kaç cc olur onu en ii dr bilir.. ama 45 kiloya bnde çok büyük koyacağını sanmıyorum sığmıyo çünkü :)
bana en son 325 olmuş göğüs kafesi çapım buna yetmiş zaten ben 325 istemştim ama dr 340 denemiş sığmamış..
ben 1,72 boy 60 kiloyum şuan bedenime gayet ii göğüslerim dana kadar değiller zaten öle olsun istemedim ne kçk ne çok büyük tam ideal.. erkeklerde zaten aşırı büyük meme sevmez kocan sevglin varsa sor bak aynı şeyi söliceklerdir:)

evet canım ben de öyle düşünmüştüm 325cc büyük olur sanırım
ben senin kadar kararlı değilim tatlım ya hatta karar vermede baya bir sıkıntılıyım elli defa neredeyse karar değiştiririm :) ama ameliyat olmaya karar verdim doktor konusunda tam karar veremedim o da sanırım yüz yüze görüştükten sonra artık güvene dayalı olur diye düşünüyorum bir de sizlerden gelen destek bana daha cesaret veriyor ilk başlarda yapıp yaptırmama konusunda bile korkularım vardı ama artık onlar gitti işlerim dolayısıyla şu ara gidemem en erken bir iki hafta sonra olur ama bir yandan da yeni yıl geliyor ameliyatım bu sefer tam o zamana rastlıcak sanırım ya su kısa zaman içersinde hemen olucam ya da ocak ayında artık

bnce hiç korkma endişelenme eminm sende bizler gibi çok mutlu olcaksın. en önemlisi dr lar ile görüşüp karar vermen
yeni yılda da planın varsa tatil gibi falan şu ara yaptrman en iisi olur senin için..

bu arada senin göğüslerin gerçekten çok hoş görünüyor canım vücudunla orantılı ben de vücuduma göre tam o oranlarda olsun istiyorum artık kaç cc takılacaksa onu da dr la konuşacağız ben evli değilim ama nişanlıyım inşallah yaza doğru evlenicez onun da haberi var o da destekliyor beni, o olmuşken büyük olsun dedi tabi sığmayan bişeyi takmak da mümkün değil sığsa bile çok çirkin durur zaten:)

bnce hiç korkma endişelenme eminm sende bizler gibi çok mutlu olcaksın. en önemlisi dr lar ile görüşüp karar vermen
yeni yılda da planın varsa tatil gibi falan şu ara yaptrman en iisi olur senin için..

yeni yılda tatil gibi bir planım yok canım ama nişanlımla bir şeyler yapabiliriz ağrılarla ameliyatla burnumdan gelsin istemem nişanlı olarak geçireceğimiz il yeni yıl olacak da:) (tam görmemiş gibi dimi )

cnm tabiki anlıyorum hevesini görmemişlikle ne ilgisi var :) umarım herşey diledğin gbi olur.. evet benm vücuduma göre tam oldu. ne ben ne de erkek arkadaşım nede doktorum aşırı büyüğüne pozitiftik o yüzden bu uygun olud :))) desteklesin tabi evlendikten sonra ikinizinde yararına olcak işte ne güzell:) erkekler doğallıktan yana olsalarda çoğu zaman, büyük göğüse asla hayır demezler o yüzden çok ii düşünmüşsün karar vermişken yaptr kurtul ve mutlu ol :) ya ameliyat olup 1-2 ay sona ne demek istedğimi ii anlıcaksın kuzum:)
bi an önce dr ile görüşüp karar vermen dileği ile

merhaba bende kasım ayında ameliyat omayı planlıyordum ama olmadı aksilikler çıktı daha gidip muayene bile olamadım ama haftaya randevu alıp gidicem inşallah. albümüne bakmak isterim bende, avatardan çok hoş görünüyor güle güle kullan :)

canım sen bayagdır yoktun sanırım ben seni gidip görüşmüşsündür diye hatta oldun felan sanıyodum:) hayırlısı olsun bakalım senide aramızda görürüz inş canım

merhaba, öncelikle teşek ederim. kabul ettim arkdşlığını bakabilirsin. sende bi an önce olup huzura kavuşursun umarım :))
zühtü beye mi olcaksın sende? isabetli karar, inşallah her şey yolunda gider.

harikaa görünüyor :)

ben de istiyorum ama cok korkuyorum iyileşme sürecinden ve emzirme de sıkıntı cıkar diye!!!!

canım sen bayagdır yoktun sanırım ben seni gidip görüşmüşsündür diye hatta oldun felan sanıyodum:) hayırlısı olsun bakalım senide aramızda görürüz inş canım

canim sorma bayram tatilini kaçırdım sorun çıktı şimdide dersanem olduğu için beklemek zorundayım. mart sonuna kaldı maalesef. inşallah birdaha ertelenmez

merhaba, öncelikle teşek ederim. kabul ettim arkdşlığını bakabilirsin. sende bi an önce olup huzura kavuşursun umarım :))
zühtü beye mi olcaksın sende? isabetli karar, inşallah her şey yolunda gider.

fotoğraflara baktım çok güzel olmuş gerçekten. evet bende zühtü beye olcam ama iz konusu yüzünden kararsızım. bildiğim kadarıyla zühtü bey koltuk altı kesisini tercih etmiyor. güğüs altındaki iz kaç santim çok belirginmi?

canim sorma bayram tatilini kaçırdım sorun çıktı şimdide dersanem olduğu için beklemek zorundayım. mart sonuna kaldı maalesef. inşallah birdaha ertelenmez

canım önemli değil kısmet tabi geç olsunda güç olmasın..bide izi santimini sormuş vallaha ben ölcmedim ama benim bayagı olduğundan cok silik hiç belli bile değil

canım önemli değil kısmet tabi geç olsunda güç olmasın..bide izi santimini sormuş vallaha ben ölcmedim ama benim bayagı olduğundan cok silik hiç belli bile değil

Ya ben ize takmis durumdayim burun ameliyatini zuhtu beye gogus ameliyatini istanbulda zekeriya kl a koltuk alti kesisiyle mi olsam diye dusunuyorum, martta hangisini olsam diye dusunuyoum, yoksa ikisini birden zuhtu beye olup kurtulsammi diye dusunuyorum kafayi yemek uzereyim anlicagin :) napsam cnm varmi bi fikrin?

canım en güzeli aynı doktora ikisinide olman tek tek olmanın bi anlamı yok hem iki ayrı masraf olcak ve ikisi birden cıkması daha mantıklı ben sonrdan olduğum için pişmanda olmuştum ikisine aynı anda olmak varken tutum aradan kaç sene sonra gögüs oldum..ve bence önce kafanda doktorunu netleştir.tek bi doktor belirlee ikisinide ona ol derim...tabiykii ben zühtü beyin hastasıyım ve cokkk memnun olduğumdan sanada tabiyki zühtü beye ol diyecem gerisi sana kalmışş fıstık sen kendin karar verceksin buna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…