canım en güzeli aynı doktora ikisinide olman tek tek olmanın bi anlamı yok hem iki ayrı masraf olcak ve ikisi birden cıkması daha mantıklı ben sonrdan olduğum için pişmanda olmuştum ikisine aynı anda olmak varken tutum aradan kaç sene sonra gögüs oldum..ve bence önce kafanda doktorunu netleştir.tek bi doktor belirlee ikisinide ona ol derim...tabiykii ben zühtü beyin hastasıyım ve cokkk memnun olduğumdan sanada tabiyki zühtü beye ol diyecemgerisi sana kalmışş fıstık sen kendin karar verceksin buna
canım haklısın annemde aynı şeyi düşünüyor eğer ağır bir ameliyat olmayacaksa ikisini birlikte ol bir kerede kurtul diyor. birlikte göğüs altı kesisiyle ameliyat olan arkadaşların fotoğraflarına baktık, annem izin hiçte önemsenecek boyutta olmadığını söylüyor bende ikna oldum sanırım ayrı ayrı iki ameliyat gözümde büyüyor düşününce. doktor konusunda da hiç görüşmeme rağmen uzun zamandır zühtü bey olarak karar vermiş durumdayım zaten biliyorsun :) şu iki ameliyatı olan arkadaşlardan toparlanma süresini öğrenebilsem bide çok iyi olacak. herşeyi ona göre ayarlamam lazım çünkü. beklemekten sıkıldım
canım hayırlısı olsun artık en mantıklısı zaten ikisi bi arada olmak sonuçta tekte olsan evde gecircen o dönemi ikisi olursa bi anda cıkar zühtü beye gidip görüştünmü sen görüşmediysende gidip bide doktorla görüşürsen sana bi fikirde olur daha rahatlarsın bu konuda gögüs altı izlerini hiç düşünmene gerek yok cok silik kalıyor zamanla dikkatli bakmadığın sürece gözükmüyor bile meme daha cabuk iyileşir burunda biraz şekil açısından uzun zamanda oturma olur ama ben ikisindede hele burunda hiç agrım olmadı memede sadece gerilme ve sırt agrısı yaşamıştım herkesin iyileşme süresi bünyeye göre değişiyor ben böyle gecirdim diye sende böyle gecircen diye bişey yok ama umurım ki sende benim gibi cabuk atlatırsın ve memnun kalırsın
Cook tesekkur ederimm :) yilbasindan hemen sonra gorusmeye gidicem zuhtu beyle. Kismetse mart sonu icin ameliyat gunumu de alicam cnm ameliyat sonrasi yuzyuzede gorusuruz umarim hem fikirlerini almis olurum :) ozelden gelismelerden haberdar edicem senide.
Cook tesekkur ederimm :) yilbasindan hemen sonra gorusmeye gidicem zuhtu beyle. Kismetse mart sonu icin ameliyat gunumu de alicam cnm ameliyat sonrasi yuzyuzede gorusuruz umarim hem fikirlerini almis olurum :) ozelden gelismelerden haberdar edicem senide.
selam arkadaslar.uzun zaman sonra ben de yazayım dedim.dual plan ve 325 cc görünce :) cünkü benimki de dual plan ve 325 cc.aralık ayında 1.ci senemi doldurdum.darısı tüm isteyenlere.
Bu arada ben de ameliyat sırasında 45 kilo,167 boyunda çıtı pıtı bi kızdım.şuan 325 cc göğüslerimle düşman çatlatıyorum.325 cc büyük bi ölçü değil.ben büyük göğüs sevdiğim için,imkanım olsa bunun iki katını isterimama kafaya koydum . evlenip çocuğumu emzirdikten sonra,500 cc falan taktırcam :) abarttım sanırım.daha büyüğü varsa o da olabilir
slm canım yazdığına bi anda cok güldüm ahahaha anladığım kadarıyla seni 325 cc kesmemişş 500 cc ne yaptın o boya kiloya abartı olmazmııı:)) demek ki bu silikon olayının sonu yokk oluyor ayy cok güldümm 500 cc ahahaha
selam arkadaslar.uzun zaman sonra ben de yazayım dedim.dual plan ve 325 cc görünce :) cünkü benimki de dual plan ve 325 cc.aralık ayında 1.ci senemi doldurdum.darısı tüm isteyenlere.
Bu arada ben de ameliyat sırasında 45 kilo,167 boyunda çıtı pıtı bi kızdım.şuan 325 cc göğüslerimle düşman çatlatıyorum.325 cc büyük bi ölçü değil.ben büyük göğüs sevdiğim için,imkanım olsa bunun iki katını isterimama kafaya koydum . evlenip çocuğumu emzirdikten sonra,500 cc falan taktırcam :) abarttım sanırım.daha büyüğü varsa o da olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?