clara83 Meme Estetiği Ameliyatı

senin adına bende çok sevindim canım :) evet cumartesi çok yoğundur 2 tane ameliyatı var kesin onu biliyorum da :)) biri benim :) hadi inşallah sen de ameliyat randevunu alırsın pazar gün :)) bana 270-300 cc arası dedi canım.tekrar tekrar ankaraya gitmiyim diye ameliyat öncesi görüşmem olamıycak benim direk hastaneye gitcem. doktora yanıma geldiğinde 300 cc için baskı yapmayı düşünüyorum ama bakalım :)) akay hastanesinde olcam daha çok orayı tercih ediyo sanırım doktor duyduğum herkes orda olmuş. kaç gündür çok yoğundum hiç ameliyat olmayacakmışım gibi geliyodu ama bugün boşum artık ve heyecan yapmaya başladım yavaştan :))

hadi hayırlısı olsun tatlım..ben görüşmeye bile çekiniyorumm sankii ya..:)) umarım ameliyatın çok güzel gecer.ameliyatından sonra en kısa zamnda bekliyorum seni..çünküü senden detay almam gerecek gibi gözüküyor :)) burda olursan çok memnun olurum..şimdiden çok geçmiş olsun diliyorum canımmm...

ilk fırsatta burda olacağımdan emin olabilirsin tatlım çünkü ben bu forum ve bu forumdaki arkadaşlar sayesinde bu ameliyata karar verdim. benden sonra düşünenlere de yardım etmeyi bi borç bilirim :)) elimden geldiğince tecrübelerimi paylaşırım elbet.benden şimdilik bu kadar aranıza döndüğümde ameliyat olup gelmiş olucam inşallah :))

gel artık oozzllmm meraktan öleceğim....

geldim geldim :)) ama bugün forumda bi gariplik var yazamıyorum yeni konuda açtım ama olmadı beceremedim mi ne görüemiyorum anasayfada.epey ağrım var cumartesi ameliyat oldum bugün 3. günüm. kollarımı pek kullanamıyorum.kendimi iyi hissettikçe yazcam arkadaşlar öpüldünüzzz :))

canım çok çok geçmiş olsun hadi gözün aydın darısı başıma inşallah...bir an evvel iyileş ve en ufak detayına kadar anlat sonuç nasıl oldu çok merak ediyorum....

tamam şimdi gördüm yeni konunu okuyacağım...

evett tatlım sıra bendee en kısa zamnda bende halledecem umarımm..bence sende gitmelisin doktorla görüşmeye..ozamn daha netleşiyor insan

Görüşmeyi anlatsana neye karar verdi kaç cc özellikleri nasıl ve ne zamana gün aldın ozlm le aynı dr mu...benim işim zor ailemden destek olan yok eşimde karşı çok uçuk bir istek gibi karşılıyorlar çok kararsızım depresyondayım resmen bir insan bütün gün bu forumları okur mu okuyorum..

kızlar konunuzu bolmek ıstemezdım ancak yeni konu baslıgı acmak ıcın ne yapmamız lazım? belli bir msj sayısımı gerekiyor acaba?

canım bence sen eşini ikna et derim gerisi nasılsa kabullenmek zorunda kalacaklardır..ki eşinde ilerde memnun olcak bende evliyim başta banada yaptırma aman boşver felan diyordu..sonra benim israrımı ve istediğimi gercekten görünce izin verdi şimdide iyiki olmuşsun diyor erkekler biraz nankör oluyor başta öyle diyolar sonrada onlardan iyisi yok psikolojini bozma bi şekilde ikna olacaktır..

tatlım henüz gün almadım izinimi tarihimim tam olarak ayarlayayım ona göre alacağım.ama muhtemelen temmuz son hafta olur gb düşünüyorum. tabi doktor beyde musaitse..bakalım..
benim göğüs dokum hıç yok nerdeyse..ilk önce muayene ettı ona göre konuştuk.270 yada 300 cc kas altı olur muhetemelen dedi.yani kas altı kesin de cc olayınıda ameliyat esnasında bakıp öyle karar verecek.o boyutlarda tahminimce iyi olacaktır diye düşünüyorum.sana geince bence ilk önce eşinin desteğini almaya bak derim.yavaş yavaş ikna etmeye bak.eşin ikna olduktan sonra zaten gerisi kendiiğinden gelir.canını sıkma bence.bende bu forumu 1- 1.5 senedir takip ediyorum nerdeyse.. ancak ne zamn tam karar verdim o zamn buralarda yazmaya başladım..yanii bence zamna bırak birazz ama ikna çalışmalarına devam et derim.doktorla görüşünce çok daha rahat oluyor insan.yani ben öyle oldum en azından.

claraaaaaa canım sendemi tatile kaçanlardansın kimse kalmadı sanırım burda..ddd gögüsler yapıldı kaçan kaçanaaa yakında benden kaçıyorum.ddd

Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler ...eşim ikna olmaya olmaz ,artık kabullenmek zorunda kalacak. O mutlu olabilir; ama ben mutsuzum varsın olsun ,ben mutlu olayım ,o mutsuz olsun.yaş olmuş 35 ömrümün kalanında da bari ilk kez kendim için bir şey yapayım...

canım cok haklısın tabi eşinde kabul etse iyi olurmuş ama sen bu kadar cok istiyorsun..belkide bişey olur korkusundan izin vermiyordur.tabi en önemliisi hayırlısı olması sende haklısın erkekler bu konuda kıskançlıklarından sanırım böyle yapıyorlar ama olduktan sonrada iyiki olmusun diyolar bende evliyim yaşıtızda benim 1 sene yi gecti ben iyikide yaptırmışım diyorum mutluyum cünki umarım ki sende mutlu olursun cok istiyosun belli zaten bencede bu kadar mutsuz olacağına yaptır o zaman tatlım

evet canım herşeyin hayırlısı olsun...tesbitlerin çok yerinde inan tebrik ediyorum seni...evet kıskanç biraz dekolteye de karşıdır dikkat çeker diye istemiyor ve de ameliyat basit değil sağlığına yazık diyor bencede sonrasında memnun olacak

esasında bak şunu gönül rahatlığı içinde söyleyebilirim. cünki ben burunda oldum.burun daha zor bir ameliyat gögüse göre neden cünki gögüste sonuçta 1 hafta en fazla agrın olur.. burunda agrı hiç olmamıştı ama burunun şekil alaması oturması onu beklemek var ya korkuyla inan ki daha zor 1 senede burun oturuyor. ama gögüs öyle değil 2 ayda oturmuş oluyor ve ben 3 ayında tatile gitmiştim ve kimse silikon olduğunu anlamadı yakın tanıdıklarım biliyodu.. onun dışında silikonlar göze batan bi görüntüsü olmadı sonuçta en ufak ameliyatta bile risk vardır..eşininde korkması cok doğal ama şunuda unutmasın senin psikolojini ve ilerde egerki burda sende yazarsan ve eşininde memnun olduğunu okuyacağız ,kıskaçlıklarından gözleri sadece bunu görüyor ,ama bi bayanın gögüslerinin ufak olması o kadının ne kadar mutsuz olduğunu gözleri hiç görmüyor..bende bunu anlamıyorum hesapta kıskançlık esas kıskançlıklığı olduktan sonra yaşıyacaksın bu daha güzel oluyor o zaman daha cok kıskanıyolar ben yaşadım olma diyen eşim ne gerek var diyen kişi olduktan sonra daha daha kıskanç oldu ama olsun bu benim hoşuma gidiyorr ahahahah kendine güvenin artıyor cünki o tatilde gezen hatunlara bakacaklarına sana bakıyorlar ya bu en komik ve en güzel hiss oluyor bi nevi intikamm oluyor zamanında bakmıyacaklardı .ddd

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…