evet canım bende en sonunda bi adım daha attım.ve 26 sına randevum.c.tesi çok yoğunmuş bu yoğunluktn dolayı pazarda çalışacakmış.çok mutlu oldum şahsen ben bu duruma.yoksa tekrar ertelemek zorunda alacaktımbenimde senin gibi meme dokum yok. sanırımm aynı şeyleri söyler.peki kaç cc koyacak o belli mi..sen direk hastaneyemi gideceksinn..ve hangi hastanede olacakk..seni düşününce ben bile heyecan yaptımm ya şimdi :))
senin adına bende çok sevindim canım :) evet cumartesi çok yoğundur 2 tane ameliyatı var kesin onu biliyorum da :)) biri benim :) hadi inşallah sen de ameliyat randevunu alırsın pazar gün :)) bana 270-300 cc arası dedi canım.tekrar tekrar ankaraya gitmiyim diye ameliyat öncesi görüşmem olamıycak benim direk hastaneye gitcem. doktora yanıma geldiğinde 300 cc için baskı yapmayı düşünüyorum ama bakalım :)) akay hastanesinde olcam daha çok orayı tercih ediyo sanırım doktor duyduğum herkes orda olmuş. kaç gündür çok yoğundum hiç ameliyat olmayacakmışım gibi geliyodu ama bugün boşum artık ve heyecan yapmaya başladım yavaştan :))
hadi hayırlısı olsun tatlım..ben görüşmeye bile çekiniyorumm sankii ya..:)) umarım ameliyatın çok güzel gecer.ameliyatından sonra en kısa zamnda bekliyorum seni..çünküü senden detay almam gerecek gibi gözüküyor :)) burda olursan çok memnun olurum..şimdiden çok geçmiş olsun diliyorum canımmm...
ilk fırsatta burda olacağımdan emin olabilirsin tatlım çünkü ben bu forum ve bu forumdaki arkadaşlar sayesinde bu ameliyata karar verdim. benden sonra düşünenlere de yardım etmeyi bi borç bilirim :)) elimden geldiğince tecrübelerimi paylaşırım elbet.benden şimdilik bu kadar aranıza döndüğümde ameliyat olup gelmiş olucam inşallah :))
geldim geldim :)) ama bugün forumda bi gariplik var yazamıyorumyeni konuda açtım ama olmadı beceremedim mi ne görüemiyorum anasayfada.epey ağrım var cumartesi ameliyat oldum bugün 3. günüm. kollarımı pek kullanamıyorum.kendimi iyi hissettikçe yazcam arkadaşlar öpüldünüzzz :))
geldim geldim :)) ama bugün forumda bi gariplik var yazamıyorumyeni konuda açtım ama olmadı beceremedim mi ne görüemiyorum anasayfada.epey ağrım var cumartesi ameliyat oldum bugün 3. günüm. kollarımı pek kullanamıyorum.kendimi iyi hissettikçe yazcam arkadaşlar öpüldünüzzz :))
şimdi sıra papatya da hadi bakalım seni de bekliyoruz....
evett tatlım sıra bendee en kısa zamnda bende halledecem umarımm..bence sende gitmelisin doktorla görüşmeye..ozamn daha netleşiyor insan
Görüşmeyi anlatsana neye karar verdi kaç cc özellikleri nasıl ve ne zamana gün aldın ozlm le aynı dr mu...benim işim zor ailemden destek olan yok eşimde karşı çok uçuk bir istek gibi karşılıyorlar çok kararsızım depresyondayım resmen bir insan bütün gün bu forumları okur mu okuyorum..
Görüşmeyi anlatsana neye karar verdi kaç cc özellikleri nasıl ve ne zamana gün aldın ozlm le aynı dr mu...benim işim zor ailemden destek olan yok eşimde karşı çok uçuk bir istek gibi karşılıyorlar çok kararsızım depresyondayım resmen bir insan bütün gün bu forumları okur mu okuyorum..
Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler ...eşim ikna olmaya olmaz ,artık kabullenmek zorunda kalacak. O mutlu olabilir; ama ben mutsuzum varsın olsun ,ben mutlu olayım ,o mutsuz olsun.yaş olmuş 35 ömrümün kalanında da bari ilk kez kendim için bir şey yapayım...
canım cok haklısın tabi eşinde kabul etse iyi olurmuş ama sen bu kadar cok istiyorsun..belkide bişey olur korkusundan izin vermiyordur.tabi en önemliisi hayırlısı olması sende haklısın erkekler bu konuda kıskançlıklarından sanırım böyle yapıyorlar ama olduktan sonrada iyiki olmusun diyolar bende evliyim yaşıtızda benim 1 sene yi gecti ben iyikide yaptırmışım diyorum mutluyum cünki umarım ki sende mutlu olursun cok istiyosun belli zaten bencede bu kadar mutsuz olacağına yaptır o zaman tatlım
evet canım herşeyin hayırlısı olsun...tesbitlerin çok yerinde inan tebrik ediyorum seni...evet kıskanç biraz dekolteye de karşıdır dikkat çeker diye istemiyor ve de ameliyat basit değil sağlığına yazık diyor bencede sonrasında memnun olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?