slm kızlar bişeyy söylememm lazımmm sizee..ya benim sağ göğsüme dokunduğum zamn kenarlardan silikonu hissedebiliyorum ( bu hiç hoşuma gitmiyor.hala şişlikler var ondan kaynaklanıyordur diye düşünüyorrum .zamanla gecer diye umut ediyorum ama ya gecmezse..diğerii çok iyi belli olmuyor ama bu drumm kafama takılıyor..sadece benim mi böylee yoksa sizinde oldumuu
normalde dışardan hissedilmiyor
ama ilk başlarda hissedilsede ( ne kadar süre oldu ameliyatınıza bilmiyorum )vücudun protezin üstünü kapatacak bir bağ doku geliştirmesi sonucunda bu durum değişebilir,bağ dokusu 3 ay sonra belirgin bir şekilde protezin etrafını kaplamış olur ama bu durum bir sene olana kadar devam eder
umarım seninkide böyle bir durumdur ve geçer ama eğer operasyon göğüs altından yapıldıysa ve dikişlerin olduğu yerden bir hissedilme söz konusu ise bu durumun doktor tarafından değerlendirilmesi gerekir
benim tatilde fazla zorlamam üzerine benzer bir durum geldi başıma ama çok şükür giderildi ne olursa olsun çok dert etme zorunu atlatmışsın
yeni ameliyat olanlar ne olursa olsun kendilerini en az 2 ay çok iyi korumalılar ki ilerde bir sorunla karşılaşmasınlar