clara83 Meme Estetiği Ameliyatı

normalde dışardan hissedilmiyor
ama ilk başlarda hissedilsede ( ne kadar süre oldu ameliyatınıza bilmiyorum )vücudun protezin üstünü kapatacak bir bağ doku geliştirmesi sonucunda bu durum değişebilir,bağ dokusu 3 ay sonra belirgin bir şekilde protezin etrafını kaplamış olur ama bu durum bir sene olana kadar devam eder
umarım seninkide böyle bir durumdur ve geçer ama eğer operasyon göğüs altından yapıldıysa ve dikişlerin olduğu yerden bir hissedilme söz konusu ise bu durumun doktor tarafından değerlendirilmesi gerekir
benim tatilde fazla zorlamam üzerine benzer bir durum geldi başıma ama çok şükür giderildi ne olursa olsun çok dert etme zorunu atlatmışsın
yeni ameliyat olanlar ne olursa olsun kendilerini en az 2 ay çok iyi korumalılar ki ilerde bir sorunla karşılaşmasınlar

ameliyat olalı 1.5 ay oldu henüz yeni aslında.göğüs altından yapıldı ameliyatım. dikiş yerlerinden hissedebiliyorumm silikonu ama onu çok dert etmıyorum onlar gecer gibi geliyor.yaranın kabkları zaten gec düştü.bende yaralar çabuk iyileşmiyor.zamanla geçer gibi.ama sağ göğsüme koltuk altıma yakın yerden hissediyorum o korutuyor beni evet çok şükür zoru atlattım..umarım bu endişelerimde gecicidir.karemel peki senin bu sorunun nasıl giderildi..eğer bişey yapılabiliyorsa en yakın zamnda doktorumla bu konuyu görüşeyim.ben çok takıntı yapmıyorum şuan çok yenii henüz tam oturmadı diye düşünüyorum ama endişeleniyorum işte..çünkü diğeri gayet iyi..

cnm daha çok yeni bekle bakalım biaz:) benm ilk ay hatta 2. ayın başında, yan yatınca göğüs bağımın ordan dokunduğumda hissediyodum protezi. ama zamanla geçti
seninde öyle olacaktr inşallah bnce bozma moralini. dr un ne dedi bu duruma peki?

Son düzenleme:

canım bu durum zamanla gecicek bişey demek ki senin bünyen birazda hassas olmalı bu kadar hissediyosan ama şuda var zamanla alışıyosun ve gögüste zamanla oturuyor merak etme gecici bir dönem böyle olur zühtü beye kontrole gittinmi yada sordunmu ne dedi?

slm canm gecmis olsun.resim var mi paylasabilir misin opt

kk ye üye olduğumdan beri daha çok isteklendim silikon taktırmak için önceden de istiyordum ama ameliyattan bi tırsma vardı ama şimdi bakıyorum da çok da sorun olmuyor rahat atlatılıyor

kk ye üye olduğumdan beri daha çok isteklendim silikon taktırmak için önceden de istiyordum ama ameliyattan bi tırsma vardı ama şimdi bakıyorum da çok da sorun olmuyor rahat atlatılıyor

canım esasında abartılacak kadar bi agrısı olmuyor 1 haftası zor sadece sonra alışıyosun zamanla korkulacak bişey yok yani tavsiye hep ettim helande ediyorum uzun zamandır kullandığım için

canım esasında abartılacak kadar bi agrısı olmuyor 1 haftası zor sadece sonra alışıyosun zamanla korkulacak bişey yok yani tavsiye hep ettim helande ediyorum uzun zamandır kullandığım için

kesinlikle öyle, aman aman bir ağrı olmuyor. 2 gün sadece en zorluğu sonrasında gerilme hissi oluyo. ben çok mutluyum iyikide amliyat olmuşum
iyikide zühtü beye ameliyat olmuşum.. herkese tavsiye ederim

kesinlikle öyle, aman aman bir ağrı olmuyor. 2 gün sadece en zorluğu sonrasında gerilme hissi oluyo. ben çok mutluyum iyikide amliyat olmuşum
iyikide zühtü beye ameliyat olmuşum.. herkese tavsiye ederim

canım şu avartardaki resmine bayılıyorum süper duruyorrr cicişler bombaa maşallah:))

nerdeeee bizim bu gögüsden ameliyat olan kızlarrrr yaaaaaaaaa olup kaçmak varmııı nerdesinizzzzzzzz bebeişlerr:)

merhabalar canım mesaj sayım az olduğu için özelden mesaj atamıyorum sanırım siz de ankara da ameliyat olmuşsunuz bana doktorunuzla ilgili bilgiler verebilir misiniz memnunmusunuz ameliyatınızdan

merhaba canım, evet ankarada zühtü demire ameliyat oldum. çok memnunum hiç bi sıkıntım olmadı çok şükür.. nası bir bllgi istiyorsun, yardımcı olurum tabi sormak istedkklerini yazabilrsin burdan

merhabalar canım öncelikle çok teşekkür ederim yardımcı olduğun için merak ettiğim iyileşme süreci tam olarak ne kadar sürüyor ağrılar ne kadar zamanda geçiyor hangi yöntemi tavsiye edersin? bir de sanırım şimdi zühtü beyin yeri değişmiş şu anki yerini biliyor musun nasıl irtibata geçebilirim?
bu arada beni eklersen sanırım senin resimlerini görebilirim değil mi senin için mahsuru yoksa görebilirsem sevinirim

kızlaaaar 55. gün şerefine yeni bikaç tane foto ekliyorum şimdi e yorumlarınızı bekliyorum artık, henüz penti den aldığım tek renk sütyenlerim dışında yeni sütyen almaya vakit bulamadığım için çeyizime almış bulunduğum şeylerle çekindim hehe :)))

hemmen bakıyorum kuzu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…