geç şimdi. boşver. birbirimizi biliyoruz kontes.Yok acidiklarim oluyor aralarında acimak deneyelim de üzüldüklerim sap ile samanı karıştırmamak gerek
Isin ozunde masumluk varsa boyun kildan ince
Cizre halkı da düşünmeli sebeblerini
aynen. değişim feci. gitgide acımasızlaşıyoruz. korkunç olan bu.Giderek azalmak bir gün kendinin de o şekilde yitecegini düşünmek çok acı.... o seni yanıltanlar da belki çok değil daha düne kadar senin benim gibiydi.... beni korkutan işte bu....
Beni biliyor musun :))geç şimdi. boşver. birbirimizi biliyoruz kontes.
üzülme ve sen..
çok zor be kontes. yanyana gelmez pek:)
bulgar vangada olduk. :)Beni biliyor musun :))
Bulgar vanga seni !
Sap ile saman diyordum en son
Kehanet dilberini nasıl tanimazsin !? O da herseyi biliyordubulgarda olduk. :)
tanıddımda adını yazmamışım. bunu böyle anlayacağını düşünüp ekledim sonra.Kehanet dilberini nasıl tanimazsin !? O da herseyi biliyordu
Sarisinsin da yakışır aslında
Ben vicdansızım mesela hem de cook (!)
Allahım hayır etsin sonumuzu.Çok endişeliyimbu ülkeye ne oldu Allahım böyle
Birgün anan baban o ateşler arasında canverirse burada nasıl salya sümük dolkecegini gorecem bn..Aynen hayatta acimam
Birgün anan baban o ateşler arasında canverirse burada nasıl salya sümük dolkecegini gorecem bn..
şehit yakınıı olması masum ölümlerine ettiği bu lafı haklı çıkarırmıyanlış hatırlamıyorsam bunu bir şehit yakınına söylüyorsun, o topa hiç girme derim ben.
ben onun ettiği lafa değil bebemin ettiği lafa karşılık yazdım onu. Yine çarpıtma istersen.şehit yakınıı olması masum ölümlerine ettiği bu lafı haklı çıkarırmı
yoo çarpıtmıyorum. taa berkine ettiği llaflardan bu yana çok iyi bilirim kendisini. tam ortasındayım konunun ve dediklerininben onun ettiği lafa değil bebemin ettiği lafa karşılık yazdım onu. Yine çarpıtma istersen.
yok onun değil benim lafımı çarpıtma diyorum.ya çarpıtmıyorum. taa berkine ettiği lsflardan bu yana çok iyi bilirim kendisini. tam ortasındayım konunun ve dediklerinin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?