• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cizre’deki öğretmenden mektup: Susmayın ‘dur’ deyin, sonra çok geç olabilir

Evet var hem de cok ozel biri haha :) hani biz gitmeden önce ayol seni seviyorum kiiz diye coşan biz gider gitmez arkamızdan demediğini bırakmayan bir iki kişi var ya onlardan biri işte. Kalbim ona karşı boş değil :KK200:

Nü benim işim canım kıskanmayalim lütfen :KK70:
Nereye gitmiştiniz?

İstanbul'un göbeğinde otobüs yakıyorlar, marketleri ve araçları ateşe veriyorlar.. Dahası bazı ilçelerde yol bile kesiyorlarmış buraya yazdı arkadaş.. bunun sonu nereye gidecek acaba Atlantis? bir yıla kalmaz İstanbul'da da sokağa çıkma yasağı ilan edilir mi? ya da edilmemesi için bir sebep var mı?
Yol kesmenin de ötesine geçip durmayan bir araci tarayip Kahraman Komurcuyu öldürdüler Kanaryada. Daha yeni cumartesi günü. Her alsam silah sesleri.

Vallahi burdaki insanlar temizlenecekse sokaga cikma yasağına razı. Evlerini satip gidiyorlar zaten. Ilallah ettik.

Yol kesmenin de ötesine geçip durmayan bir araci tarayip Kahraman Komurcuyu öldürdüler Kanaryada. Daha yeni cumartesi günü. Her alsam silah sesleri.

Vallahi burdaki insanlar temizlenecekse sokaga cikma yasağına razı. Evlerini satip gidiyorlar zaten. Ilallah ettik.

Evini barkını bırakıp terketmek çözüm değil. Daha önce köyler zorla boşaltılmıştı. Çözüm oldu mu? Hayır. ''Aynı şeyleri yapıp farklı sonuç beklemek aptallıktır.'' diye bir söz okumuştum. Bu nedenle farklı stratejiler gerekiyor.

Back