- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.255
- 598
Suan yapilan operasyonlarda olen sivil göster bana. Yazin yapilanlardan bahsetmiyordum ki. Bu kisileri de pekala pkknin oldurdugunu de herkes biliyor ya neyse.tamamda sen kalkıp masum insanlar öldürülmedi diyemezsin
Hani sivilleri öldürüyorlar diye fevaran edenler kim ölüyor teroristler dışında. Tabi yasarken gerilla olunce sivil olduklarını unutmuşum
yazdığına dikkat et o zaman. kim ölüyormuş teröristler dışında ne demek..
. patagonyadamı yaşıyorsun sen aylardır
çevirme bence.. genel konuşuyoruz. sende genel yazdın. diyorum ya biraz uzak duralım. bu derece bakış açısı olan benden uzak dursun rica ederim.Suan yapilan operasyonlarda olen sivil göster bana. Yazin yapilanlardan bahsetmiyordum ki. Bu kisileri de pekala pkknin oldurdugunu de herkes biliyor ya neyse.
Patagonya degil Zimbabwe'de yaşıyorum
Cevirmiyorum oky. Çok iyi cevirenler var ama bu forumda. Haydi keyfin bilir.çevirme bence.. genel konuşuyoruz. sende genel yazdın. diyorum ya biraz uzak duralım. bu derece bakış açısı olan benden uzak dursun rica ederim.
selametle..Cevirmiyorum oky. Çok iyi cevirenler var ama bu forumda. Haydi keyfin bilir.
vicdanmı. nerede.Yahu orada tek teröristler değil onca sivil ölüyor 70 yaşındaki dede 10 yaşındaki cocuk da mı terörist!!!!6 çocuklu anne de mi terörist!!! Tabi size göre onlar yalan haber yandaş medyanin yalanları!! Gerçekse hepsi gerçek!! Ülkeyi bölmek isteyenlere tabiki gereken yapılsın ama halka karışmayın yeter artık!! Halktan biri masum olmasina rağmen öldürüldüğünde de geçip burda kesin teröristti demeyin yazıktır ya az vicdan!!!
Ne polis ölsün ne asker ne de siviller!!! Kardeşi kardeşe halkı birbirine düşürenlere lanet olsun!!
ülkemiz bölünmeye doğru gidiyor. resmen artık acıma duygularımız yöremize ve ırkımıza doğru değişim gösteriyor. olan şeyi yok saymaya çalışıyoruz. ve ben bunları okudukça çok kötü oluyorum.
Belki benliğimin kimliğimin bir ırkı, bir soyu var ama vicdanım irksiz... vicdanımın ırkı soyu sopu yok olmasına da izin vermeyeceğim... ne olur vermeyelim....ülkemiz bölünmeye doğru gidiyor. resmen artık acıma duygularımız yöremize ve ırkımıza doğru değişim gösteriyor. olan şeyi yok saymaya çalışıyıoruz. ve ben bunları okudukça çok kötü oluyorum.
inşallah olmaz. hiçbirimiz yapmayız bunu. yaptırmayız. umuyorum ama umutlumuyum. çok değil. okuduklarımdan duyduklarımdan gördüklerimden sonra hiç umutlu olamıyorum.Belki benliğimin kimliğimin bir ırkı, bir soyu var ama vicdanım irksiz... vicdanımın ırkı soyu sopu yok olmasına da izin vermeyeceğim... ne olur vermeyelim....
biliyorum taa berkinden beri biliyorum. kendini açıklamana gerek yok(!)Ben vicdansızım mesela hem de cook (!)
Amaç da bizim gibi kalanların umutlarını kırmak zaten.... o da olursa tamamen sağır dilsiz bir halk kalacak geriye....inşallah olmaz. hiçbirimiz yapmayız bunu. yaptırmayız. umuyorum ama umutlumuyum. çok değil. okuduklarımdan duyduklarımdan gördüklerimden sonra hiç umutlu olamıyorum.
zaten sağır dilsiz olanlar o kadar çokki. olmadığını düşündüklerim bile beni yanıltıyor bu aralar.Amaç da bizim gibi kalanların umutlarını kırmak zaten.... o da olursa tamamen sağır dilsiz bir halk kalacak geriye....
Aynen hayatta acimaminşallah olmaz. hiçbirimiz yapmayız bunu. yaptırmayız. umuyorum ama umutlumuyum. çok değil. okuduklarımdan duyduklarımdan gördüklerimden sonra hiç umutlu olamıyorum.
doğru masum olan şu dedeyede acımazsın sen yada ölen o küçük kıza , derin dondurucuda cesedini saklayan annesinede.Aynen hayatta acimam
Yok acidiklarim oluyor aralarında acimak deneyelimde üzüldüklerim sap ile samanı karıştırmamak gerekdoğru masum olan şu dedeyede acımazsın sen yada ölen o küçük kıza , derin dondurucuda cesedini saklayan annesinede.
biliyorum .
Giderek azalmak bir gün kendinin de o şekilde yitecegini düşünmek çok acı.... o seni yanıltanlar da belki çok değil daha düne kadar senin benim gibiydi.... beni korkutan işte bu....zaten sağır dilsiz olanlar o kadar çokki. olmadığını düşündüklerim bile beni yanıltıyor bu aralar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?