• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cizre’deki öğretmenden mektup: Susmayın ‘dur’ deyin, sonra çok geç olabilir

yok onun değil benim lafımı çarpıtma diyorum.

haaa haklı çıkarır mı mevzusuna gelince. Bir taraf nasıl aman moda hdp li olmakmış deyip ölen pkklılar için kendi askerini katil ilan ediyorsa, bir şehit yakını da bunları söylemiş, öyle çok da tuhaf değil. Sizin yaptığınızla aynı bence.
masum olanı savunuyoruz burada. ne askeri nede polisi yeriyoruz.

oradaki masum ölümlerine üzülüyoruz. askerlerimizede polislerimizede bir o kadar üzülüyoruz. pkklılarada lanet okuyorum kendi adıma.
iki arada kalan canı pamuk ipliğindeki o insanlara üzülüyoruz. o çocuklara......

masum olanı savunuyoruz burada. ne askeri nede polisi yeriyoruz.

oradaki masum ölümlerine üzülüyoruz. askerlerimizede polislerimizede bir o kadar üzülüyoruz. pkklılarada lanet okuyorum kendi adıma.
iki arada kalan canı pamuk ipliğindeki o insanlara üzülüyoruz. o çocuklara......

Hayır, masum olanı savunmuyorsunuz.
Birini kimin öldürdüğü belli değilse suçu askere atıp vicdan şov için ya da gerçekten ölümünde güvenlik güçleri suçluysa(berkin elvan ve dilek doğan konusunda seninle hemfikirim) üzülüyorsunuz.
Pkknın öldürdüğü insanlar için hdplilerin üzüldüğünü hiç görmedim. zaten böyle birşey olsaydı çok saçma olurdu, tam bu ne perhiz bu ne lahana turşusu olayı.

Birini kimin öldürdüğü belli değilse suçu askere atıp vidan şov için ya da gerçekten ölümünde güvenlik güçleri suçluysa(berkin elvan ve dilek doğan konusunda seninle hemfikirim) üzülüyorsunuz.
Pkknın öldürdüğü insanlar için hdplilerin üzüldüğünü hiç görmedim. zaten böyle birşey olsaydı çok saçma olurdu, tam bu ne perhiz bu ne lahana turşusu olayı.
iyimisin sen. okuduğunu anlamıyormusun link verdim . pkklılar öldürmüş diye yaşlı adamı. suçu askere attığım iftirasını nerden çıkardın. kendine gel istersen ..
kaç kere şehit konusu açtım burada kaç kere gözümmde yaşlar ağlayarak mesaj yazdım. oradan insanları yaftalamak kolay değilmi

Son düzenleme:
Birini kimin öldürdüğü belli değilse suçu askere atıp vicdan şov için ya da gerçekten ölümünde güvenlik güçleri suçluysa(berkin elvan ve dilek doğan konusunda seninle hemfikirim) üzülüyorsunuz.
Ne yanı bizler iki tarafında eziyetini istememe hakkına sahip değil mıyız. İlla birini misavunucaz.. İstemiyoruz. Obolgede PKK yida istemiyoruz, devletin bu eziyetini de istemiyoruz.. Diğer bölgelere sağlanan refahın doğuya güneydoğuya da sağlanmasını istiyoruz. Çok mu fazla istenilen ?

Ne yanı bizler iki tarafında eziyetini istememe hakkına sahip değil mıyız. İlla birini misavunucaz.. İstemiyoruz. Obolgede PKK yida istemiyoruz, devletin bu eziyetini de istemiyoruz.. Diğer bölgelere sağlanan refahın doğuya güneydoğuya da sağlanmasını istiyoruz. Çok mu fazla istenilen ?

Peki o bölgede pkkyı istemiyorsunuz da pkk ya gidin deyince pkk gidiyor mu. Nasıl temizlemeyi düşünüyorsunuz pkk yı oradan?? Askerimizi de istemiyormuşsunuz???

iyimisin sen. okuduğunu anlamıyormusun link verdim . pkklılar öldürmüş diye yaşlı adamı. suçu askere attığım iftirasını nerden çıkardın. kendine gel istersen ..
kaç kere şehit konusu açtım burada kaç kere gözümmde yaşlar ağlayarak mesaj yazdım. oradan insanları yaftalamak kolay değilmi

tamam yaşlı adam konsusunda link vermişsin. nasıl olmuş ben de şaşırdım. demek ki çok tepki görmüşsün.

Ama genel tavrınızı da bilmiyor değiliz hani.

Bir şey daha pkklılara ağlıyorsan şehitlere ağlama lütfen ya da ağladığını söyleme. Birazcık saygı.

Peki o bölgede pkkyı istemiyorsunuz da pkk ya gidin deyince pkk gidiyor mu. Nasıl temizlemeyi düşünüyorsunuz pkk yı oradan?? Askerimizi de istemiyormuşsunuz???
nasılmı. oradaki halkı güvenceye alacaksın. bir süre düzenli bir şekilde o şehirden ilçeden uzaklaştıracaksınız. bir süre onları korumaya alacaksın. başka yerlere yerleştireceksin. aksarayın 2 aylık elektrik parasını versen bir süre o halkı bir yerlerde barındırsan sonrada orada temizliğini yapsan o masum çoluk çocuk insanlar güvencede olur

tamam yaşlı adam konsusunda link vermişsin. nasıl olmuş ben de şaşırdım. demek ki çok tepki görmüşsün.

Ama genel tavrınızı da bilmiyor değiliz hani.

Bir şey daha pkklılara ağlıyorsan şehitlere ağlama lütfen ya da ağladığını söyleme. Birazcık saygı.
pkklılarımı ağlıyorum. iyimisin sen ya. gerçekten saçmalıyorsun artık

PKK bin temizlenmesini en başta bölge halkı istiyor. Bunu anlayin artık... Peki bunun çözümü bölgedeki tumm halkı katledoip mi temizlemk olmalı... Rica ediyorum elinizi vicdaniniza koyun... İnsanlar gaz bombalarından nefes alamıyo.. Eşimin babaannesi binamızın içine attılar diyo gece 11.30 da.. Bu mu PKK yı temizlemek yoksa bunun adı kurt halkı olsun gebersin umrum değil mi ??
Sadece vicdaniniza bırakıyorum....

valla sinirim bozulmasın diye pek yazmıyordum, okuyordum arada ama.

Bu konuda da senin sözlerinin nasıl çarpıtıldığını okuyunca dayanamadım.
Ban almadan rahat etmem artık.
sen önce iftira atmamayı öğren. ondan sonra banı düşün
ayrıca o sözler çarpıtılmadı alıntı yapayımmı yine

Hani sivilleri öldürüyorlar diye fevaran edenler kim ölüyor teroristler dışında. Tabi yasarken gerilla olunce sivil olduklarını unutmuşum

şu cümleyi biri bana açıklasın.
kim ölüyormuş teröristler dışında. zimbabweliler ölüyor birde diyesim geldi. bunda masum ölümlerini yok saymak var. orada sadece teröristler öllmüyor.
polisler askerler ve masum halkta ölüyor

Hani sivilleri öldürüyorlar diye fevaran edenler kim ölüyor teroristler dışında. Tabi yasarken gerilla olunce sivil olduklarını unutmuşum

şu cümleyi biri bana açıklasın.
kim ölüyormuş teröristler dışında. zimbabweliler ölüyor birde diyesim geldi. bunda masum ölümlerini yok saymak var. orada sadece teröristler öllmüyor.
polisler askerler ve masum halkta ölüyor

daha sonra hatun şunu yazmış:

"Bunlari biliyorum okypete. Ve oldurenlerin kim oldugunu da biliyorum. Ben oldurulmeden once gerilla olup oldukten sonra masum sivil olanlardan bahsediyorum."

ve sen yazını okumadım bir daha gözüme görünme minvali birşeyler yazmışsın.

daha sonra hatun şunu yazmış:

"Bunlari biliyorum okypete. Ve oldurenlerin kim oldugunu da biliyorum. Ben oldurulmeden once gerilla olup oldukten sonra masum sivil olanlardan bahsediyorum."

ve sen yazını okumadım bir daha gözüme görünme minvali birşeyler yazmışsın.
ee sonra toparlasa nolacak. o cümleyi evet okumadım. istediği kadar düzeltsin. mesajı ortada

Back