• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cizre’deki öğretmenden mektup: Susmayın ‘dur’ deyin, sonra çok geç olabilir

Yok acidiklarim oluyor aralarında acimak deneyelim de üzüldüklerim sap ile samanı karıştırmamak gerek
Isin ozunde masumluk varsa boyun kildan ince
Cizre halkı da düşünmeli sebeblerini
geç şimdi. boşver. birbirimizi biliyoruz kontes.
üzülme ve sen..
çok zor be kontes. yanyana gelmez pek:)

Giderek azalmak bir gün kendinin de o şekilde yitecegini düşünmek çok acı.... o seni yanıltanlar da belki çok değil daha düne kadar senin benim gibiydi.... beni korkutan işte bu....
aynen. değişim feci. gitgide acımasızlaşıyoruz. korkunç olan bu.

Böyle olacağı eenn başından belliydi. Ne sanmıştınız akp sizin dininizi ve ülkenizi korumaya mı gelmişti? Ama sizlere çok görmüyorum. Ne demiş hadiste? Milletler hak edildikleri gibi yönetilirler. Yarın Türkiye diye bir yer kalmasa (ki kalmayacak şimdiden yeni Türkiye zırvalığıyla bünyeleri alıştırdılar zaten) yine bazıları padişahım tükürse ya Rabbi şükür diyecekler.

Lafta israile höt höt diyenler icraatta kanka modundalar. İsrailin iyiliği için tüm kılıflar hazır. Bu gün rusyayla kötü olduk başka yerde kalmamış gibi hop israilden doğalgaz alımına başlıyoruz. Yarın başka bir şey olur yine israil mutlu olur.

15578867 kere anlattım. Doğuda gerçekleşen tüm bu olaylar, hükümetin başarıyla yürüttüğü kürt-türk ayrımcılığı, başkanlık sistemi, kürdistan kurma çabaları herşey ama herşey israilin kutsal toprakları olarak geçen toprakların Türkiye ayağındaki bölümünü elde edebilmek için.

Uyuyan uyusun. Senelerdir olup bitenlerin kargaşasında kafalar olmuş 1 milyon. Uyanın artık diyeceğim de neye yarayacak?

Üzgünüm aslında üzgün de değilim oraya giden asker poliste heran öldürülme ihtimali ile yüzyüze çatısıyor

Bu bir tarafa pkk'ya sergileyemedigi atari medya aracılığı ile devlete gösterirse n'oluyor abi yürek mi yedinde geldin derim ben

Kimse bana yok %70'i desteklemiyor demesin ben de doğuluyum o kadar.

Selam uzun süredir yoktum buralarda.
Sadece şunu söyleyip çıkacağım.
Kimse masum insanlar ölmüyor onların hepsi terörist falan dememiş zaten, yine pkkyı korumak için bazılarınız laf çarpıtmış.
Ve yine bu hdp- pkk hayranı kişiler(sadece burada değil sosyal medyada da görüyorum) ölen kişiyi pkknın öldürdüğüne dair görüntüler varsa hiç oralı olmuyor.
Pkk geçen hafta ailesi pkkya canlı kalkan olmamak için cizreden kaçmaya çalışan 15 yaşındaki kürt kızını kafasından vurdu.
Mevlüde iğdi.
Burada da konu bile açılmamış.
Olayın da çok net görüntüsü var. Ne çok isterdiniz değil mi o görüntü olmasaydı ne güzel devlet çocuk vurdu ve biz üzülüyoz aman ne kadar da vicdanlı çok iyi insanlarız diye şov yapmayı.
Ama birçok kişi aman hdpliler alınmasın diyerek asıl masumların ölümlerinde oralı olmuyor. 70 yaşında adamı öldürmüşler, yol kesip diyarbakırlı doktoru öldürdüler.
Kimsenin umurunda değil.
Ama patlayıcı yaparken ölen kadını hamile kadını devlet öldürdü diye haber yapmak çok romantikti değil mi?
Ve bütün bunların sorumlusu tek başına senelerdir Pkknın güçlenmesine neden olan Akp değil, diğer sorumlu hdp diyemiyorum hdp pkknın kendisi zaten, diğer sorumlu da hdp ye oy veren sözde pkk destekçisi olmayanlardır.

ya çarpıtmıyorum. taa berkine ettiği lsflardan bu yana çok iyi bilirim kendisini. tam ortasındayım konunun ve dediklerinin
yok onun değil benim lafımı çarpıtma diyorum.

haaa haklı çıkarır mı mevzusuna gelince. Bir taraf nasıl aman moda hdp li olmakmış deyip ölen pkklılar için kendi askerini katil ilan ediyorsa, bir şehit yakını da bunları söylemiş, öyle çok da tuhaf değil. Sizin yaptığınızla aynı bence.

Evet bnde vicdanimi ırka gore kullanicam artık. Ölen kişiye uzulmeden önce soyu sopu ne diyip öyle göz yaşı dökücem.. Haa buarada şuan yaşananların bir benzerini yaşamanızı da dört gözle bekliycem zira o günlerin uzak olmadığını çok iyi biliyorum... Çünkü bu ülkeyi yönetenlerin hickimse umrunda değil..

İşte o gün geldiğinde pacanizin nasıl tutuştuğunu da elimde keyif kahvesiyle izlicem...

SaKinnn sakinnn kimse busozlerimi sorgulamasın çünkü bu sayfada okuduklarim bazılarına daha fazlasını hakettiriyor...

Back