Selam uzun süredir yoktum buralarda.
Sadece şunu söyleyip çıkacağım.
Kimse masum insanlar ölmüyor onların hepsi terörist falan dememiş zaten, yine pkkyı korumak için bazılarınız laf çarpıtmış.
Ve yine bu hdp- pkk hayranı kişiler(sadece burada değil sosyal medyada da görüyorum) ölen kişiyi pkknın öldürdüğüne dair görüntüler varsa hiç oralı olmuyor.
Pkk geçen hafta ailesi pkkya canlı kalkan olmamak için cizreden kaçmaya çalışan 15 yaşındaki kürt kızını kafasından vurdu.
Mevlüde iğdi.
Burada da konu bile açılmamış.
Olayın da çok net görüntüsü var. Ne çok isterdiniz değil mi o görüntü olmasaydı ne güzel devlet çocuk vurdu ve biz üzülüyoz aman ne kadar da vicdanlı çok iyi insanlarız diye şov yapmayı.
Ama birçok kişi aman hdpliler alınmasın diyerek asıl masumların ölümlerinde oralı olmuyor. 70 yaşında adamı öldürmüşler, yol kesip diyarbakırlı doktoru öldürdüler.
Kimsenin umurunda değil.
Ama patlayıcı yaparken ölen kadını hamile kadını devlet öldürdü diye haber yapmak çok romantikti değil mi?
Ve bütün bunların sorumlusu tek başına senelerdir Pkknın güçlenmesine neden olan Akp değil, diğer sorumlu hdp diyemiyorum hdp pkknın kendisi zaten, diğer sorumlu da hdp ye oy veren sözde pkk destekçisi olmayanlardır.