• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cizre’deki öğretmenden mektup: Susmayın ‘dur’ deyin, sonra çok geç olabilir

tamamda sen kalkıp masum insanlar öldürülmedi diyemezsin

Hani sivilleri öldürüyorlar diye fevaran edenler kim ölüyor teroristler dışında. Tabi yasarken gerilla olunce sivil olduklarını unutmuşum

yazdığına dikkat et o zaman. kim ölüyormuş teröristler dışında ne demek..
. patagonyadamı yaşıyorsun sen aylardır
Suan yapilan operasyonlarda olen sivil göster bana. Yazin yapilanlardan bahsetmiyordum ki. Bu kisileri de pekala pkknin oldurdugunu de herkes biliyor ya neyse.

Patagonya degil Zimbabwe'de yaşıyorum

Suan yapilan operasyonlarda olen sivil göster bana. Yazin yapilanlardan bahsetmiyordum ki. Bu kisileri de pekala pkknin oldurdugunu de herkes biliyor ya neyse.

Patagonya degil Zimbabwe'de yaşıyorum
çevirme bence.. genel konuşuyoruz. sende genel yazdın. diyorum ya biraz uzak duralım. bu derece bakış açısı olan benden uzak dursun rica ederim.

ya ben pkk dan bahsediyorum zaten. pkk yada iki ateş arasında kalan bir sürü masum öldürüldü. biz neden bahsediyoruz Allahaşkına.

Yahu orada tek teröristler değil onca sivil ölüyor 70 yaşındaki dede 10 yaşındaki cocuk da mı terörist!!!!6 çocuklu anne de mi terörist!!! Tabi size göre onlar yalan haber yandaş medyanin yalanları!! Gerçekse hepsi gerçek!! Ülkeyi bölmek isteyenlere tabiki gereken yapılsın ama halka karışmayın yeter artık!! Halktan biri masum olmasina rağmen öldürüldüğünde de geçip burda kesin teröristti demeyin yazıktır ya az vicdan!!!
Ne polis ölsün ne asker ne de siviller!!! Kardeşi kardeşe halkı birbirine düşürenlere lanet olsun!!

Yahu orada tek teröristler değil onca sivil ölüyor 70 yaşındaki dede 10 yaşındaki cocuk da mı terörist!!!!6 çocuklu anne de mi terörist!!! Tabi size göre onlar yalan haber yandaş medyanin yalanları!! Gerçekse hepsi gerçek!! Ülkeyi bölmek isteyenlere tabiki gereken yapılsın ama halka karışmayın yeter artık!! Halktan biri masum olmasina rağmen öldürüldüğünde de geçip burda kesin teröristti demeyin yazıktır ya az vicdan!!!
Ne polis ölsün ne asker ne de siviller!!! Kardeşi kardeşe halkı birbirine düşürenlere lanet olsun!!
vicdanmı. nerede.:KK14:

Sorma O okypete yüreğim kaldırmıyor artık ağlamaktan dua etmekten başka elimden bişey gelmiyor.... dünyanın en masum canlıları bebekler çocuklar bu savaşa maruz kaliyorlar yazık!!
ülkemiz bölünmeye doğru gidiyor. resmen artık acıma duygularımız yöremize ve ırkımıza doğru değişim gösteriyor. olan şeyi yok saymaya çalışıyoruz. ve ben bunları okudukça çok kötü oluyorum.

ülkemiz bölünmeye doğru gidiyor. resmen artık acıma duygularımız yöremize ve ırkımıza doğru değişim gösteriyor. olan şeyi yok saymaya çalışıyıoruz. ve ben bunları okudukça çok kötü oluyorum.
Belki benliğimin kimliğimin bir ırkı, bir soyu var ama vicdanım irksiz... vicdanımın ırkı soyu sopu yok olmasına da izin vermeyeceğim... ne olur vermeyelim....

Belki benliğimin kimliğimin bir ırkı, bir soyu var ama vicdanım irksiz... vicdanımın ırkı soyu sopu yok olmasına da izin vermeyeceğim... ne olur vermeyelim....
inşallah olmaz. hiçbirimiz yapmayız bunu. yaptırmayız. umuyorum ama umutlumuyum. çok değil. okuduklarımdan duyduklarımdan gördüklerimden sonra hiç umutlu olamıyorum.

inşallah olmaz. hiçbirimiz yapmayız bunu. yaptırmayız. umuyorum ama umutlumuyum. çok değil. okuduklarımdan duyduklarımdan gördüklerimden sonra hiç umutlu olamıyorum.
Amaç da bizim gibi kalanların umutlarını kırmak zaten.... o da olursa tamamen sağır dilsiz bir halk kalacak geriye....

doğru masum olan şu dedeyede acımazsın sen yada ölen o küçük kıza , derin dondurucuda cesedini saklayan annesinede.
biliyorum .
Yok acidiklarim oluyor aralarında acimak deneyelimde üzüldüklerim sap ile samanı karıştırmamak gerek
Isin ozunde masumluk varsa boyun kildan ince
Cizre halkı da düşünmeli sebeblerini

zaten sağır dilsiz olanlar o kadar çokki. olmadığını düşündüklerim bile beni yanıltıyor bu aralar.
Giderek azalmak bir gün kendinin de o şekilde yitecegini düşünmek çok acı.... o seni yanıltanlar da belki çok değil daha düne kadar senin benim gibiydi.... beni korkutan işte bu....

Back