• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çırptık Çırptık Karıştırdık Kendimize Yeni Bir DİYET Yaptık:))))

• Konu Sahibi Konu Sahibi alzen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günde 2.5 saat spormu.milli sporcu filanmısınız:52::52:nasıl yaa korktum valla.ben 1 saate zor dayanıyorum tebrikler doğrusu

ayrıca sabah sabah yediklerimi yazayım
1 bardak ayran
tam tahılllı ekmekle tost
1 erik
ahanda şimdi işe gidiyorum:)
yok sporcu değilim öğretmenim.. haftanın 3 günü olunca bi de benimle beraber 2 arkadaş daha gidiyoruz birbirimizi gaza getiriyoruz sanırım.. kolay gelsin canım sana..:34:

boyun kaç canım benim de boyum çok kısa bilirim o 1 kilo fazlalığın bile ne sıkıntı olduğunu :15:

nesfit karbonhidrat içerdiği için ben tavsiye etmiyorum onun yerine 1 dilim tahıllı ekmekle haşlanmış yumurta ya da peynir salatalık gibi doğal şeyler yersen hem sağlıklı yapmış olursun diyeti hem de karbonhidrat alımını azaltmış olursun gene de sen bilirsin çünkü bizde katı kurallar yok:)

nesfit karbonhidrat mıymışşş:18: öğle yemeklerini nesfitle geçiştiriyoduk biz hep acaba ondan mı kilo veremedik ki bilemedim şimdi yemesek mi acaba:39:

slm kızlar,beni de alın aranıza.ben de aynı yöntemle 91.5 tan az önce tartıda 87.5 i görünce sevinçten deliye döndüm.hemde kür falan yapmadım sadece porsiyonlarımı küçülttüm ve kendime 3 bardak su alabilen kocamaaan bir su bardağı aldım ve bilgisayarın başına otururken bile yanımdan eksik etmiyorum ve onu günde 6 kere içiyorum.işte bu sporu da bıraktım ama,yürüyüşlerime en kısa zamanda başlayacağım.

benim boyum 152 yaa senin gene iyiymiş ...

değişiklikler iyidir aslında metabolizmayı şaşırtır ben sürekli yapıyorsan diye demiştim :)

evet güzel ara öğünde kayısı iyi hatta meyveleri öğleden önce yemek daha iyi sanki akşama kadar enerjiye dönüştürebilirsin öğleden sonraki ara öğünlerde yoğurt süt gibi ürünler yemeye çalış akşamları da protein ağırlıklı yersen daha rahat kilo verirsin mesela dene bir gün akşam yediğin balık ve salata ertesi gün tartıda önemli ölçüde farkediyor :)

bizim sayfamız misafirperverdir sende artık sayfa sahiplerinden oldun:)

Teşekkürler canım :) Evet mantıklı söylüyosun bundan sonra akşamki ara öğünlerde öyle yaparım :) Ben şu an yeşil çay açaili içiyorum. içinde biberiye, mate yaprağı, kiraz sapı falan var zayıflamada etkisi olduğunu düşünüyorum.
Bu arada kendimi tanıtayım geç de olsa :) 23 yaşındayım, boyum 155-156 şu anki kilom 51.8 hedef 49. yeni nişanlandım evlilik hazırlığı içindeyim bu yüzden kilo versem iyi olcak :)

Öncelikle çok geçmiş olsun...Bu kistler yumurtalık kisti mi yoksa polikistik over mi ? Doktor ne dedi hatırlıyor musun ? Bende de polikistik var da eğer öyleyse yardımcı olabilirim diyecektim :) Canım bence yemeğini aksatma.6 7 farketmez.Eğer öğün atlarsan o zaman vücut savunmaya geçer ve bu sefer yediğin en ufak şeyi yağa dönüştürür.Hafif bir şeyler ye ya da bir ızgara yap kendine.Sonra istersen akşam 1 2 porsiyon da meyve yersin.

saol hayatım benımkı yumurtalık kisti.rahimdeymiş.
dun akşam balık yedım valla söylemesı ayıp,yanına salata minnacık ta ekmek,salatanın sosuna bandım:)
mesela bu akşam evde yemek yok ne yıcem bılmıyorum ama
bu 4.sabah ılık suya sirke bal lımon karıştırıp içiyorum bakalım.
5 gündür çıkolatada yemıyorum:(((

slm kızlar,beni de alın aranıza.ben de aynı yöntemle 91.5 tan az önce tartıda 87.5 i görünce sevinçten deliye döndüm.hemde kür falan yapmadım sadece porsiyonlarımı küçülttüm ve kendime 3 bardak su alabilen kocamaaan bir su bardağı aldım ve bilgisayarın başına otururken bile yanımdan eksik etmiyorum ve onu günde 6 kere içiyorum.işte bu sporu da bıraktım ama,yürüyüşlerime en kısa zamanda başlayacağım.

aaaaa süpersin hızla alıyoruz senide sayfamıza :)))hoşgeldiiiiiinnnnnnnn aramızaaaaa:16:

yürüyüşlere hemen başla bak nasıl hızla kilo vereceksin :)))

boy başlangıç kilosu ve hedef kilonu yazarsan listeye ekleyim senide:)

kahvaltılar süper hem sağlıklı hem az kalorili siz bu işi başaracaksınız:1:

benim metabolizmam hızlıdır birde reglim pazar günü bitti sıkıntı yok yani:)

ben hergün tartılıyorum yaaa hatta gün içinde bile tartılıyorum çünkü dengemi böyle koruyabiliyorum eğer ben tartının üstüne sık çıkıyorsam bilinki azimliyim ve kilo verme yolundayım veee gider o kilolar en kısa zamanda:46:

ya elma sirkesi kullananlar için dışardan almayın dışardan alacaksanız limon kullanın yerine daha doğal demiş ben elma siirkemi kendim yapmıştım ondan kullanıyorum..

evet benim kızım çok merhmetlidir bir de:)))

ee bu sirkeyi içenlerin hepiciği kendisimi yapıyo :) nerden temin ediyolar. hiç başlamıyımmı yani kafam karıştı.

saol hayatım benımkı yumurtalık kisti.rahimdeymiş.
dun akşam balık yedım valla söylemesı ayıp,yanına salata minnacık ta ekmek,salatanın sosuna bandım:)
mesela bu akşam evde yemek yok ne yıcem bılmıyorum ama
bu 4.sabah ılık suya sirke bal lımon karıştırıp içiyorum bakalım.
5 gündür çıkolatada yemıyorum:(((

alzennnnnn
günaydınnnnnnnn:)))))

günaydın tatlımmmm senin enerjine hastayım yaaa maşallah sana:)))

melsacım süper bak balık çabuk kilo verdirir waaaawww çikolatada yememişsin çok iyi:))

akşam gidince ne yapsan pratik bişi düşüneyim varsa şöyle bir imkanın kızarmış tavuk al derisini soy ekmeksiz ye bence olur sence:)))

kız boy kilo bilgilerini verde senide ekleyim li,steye:)

Son düzenleme:
Teşekkürler canım :) Evet mantıklı söylüyosun bundan sonra akşamki ara öğünlerde öyle yaparım :) Ben şu an yeşil çay açaili içiyorum. içinde biberiye, mate yaprağı, kiraz sapı falan var zayıflamada etkisi olduğunu düşünüyorum.
Bu arada kendimi tanıtayım geç de olsa :) 23 yaşındayım, boyum 155-156 şu anki kilom 51.8 hedef 49. yeni nişanlandım evlilik hazırlığı içindeyim bu yüzden kilo versem iyi olcak :)

eee o zaman senin zayıflaman lazım kesin tamam süper çok güzel çıtı pıtı bir gelin olacaksın yani hayırlı olsun canım allah tamamına erdirsin:)

Kızlaaaarrrr başa liste yaptım herkes baksın eksik olanlar bilgilerini versin:)))))

eee o zaman senin zayıflaman lazım kesin tamam süper çok güzel çıtı pıtı bir gelin olacaksın yani hayırlı olsun canım allah tamamına erdirsin:)

çok teşekkürler canım. darısı senin de başına eğer evli değilsen :)

arkadaşlar ben kahvaltımı yaptım, yeşil çayımı içtim. biraz önce yürüyüş bandında 1.5km yürüdüm bi 5-10dk da kendi çapımda egzersiz yaptım :D şimdi duşta kese sonrasında masaj, sonra da ara öğün olarak 3-4 tane kayısım var :)

çok teşekkürler canım. darısı senin de başına eğer evli değilsen :)

ben evliyim biri 8 biri 5 yaşında iki çocuğum var:1:

boyum 1.70
kilom 110kg
maşallah dimi bana:))))))

maşallah sanaaaaa ama o kilo 70 olacak dimi melsa:)))

arkadaşlar ben kahvaltımı yaptım, yeşil çayımı içtim. biraz önce yürüyüş bandında 1.5km yürüdüm bi 5-10dk da kendi çapımda egzersiz yaptım :D şimdi duşta kese sonrasında masaj, sonra da ara öğün olarak 3-4 tane kayısım var :)

maşallah hayran kaldım:nazar::nazar::nazar:

ben evliyim biri 8 biri 5 yaşında iki çocuğum var:1:

maşallah sanaaaaa ama o kilo 70 olacak dimi melsa:)))

maşallah hayran kaldım:nazar::nazar::nazar:

o zaman benim darısı başıma diyeyim :) canım bu arada benim hedef 47 değil 49 :) 47de fena olmaz eski günlerim gibi ama o zaman kibrit gibi oluom :D o yüzden hedef 49 :)

o zaman benim darısı başıma diyeyim :) canım bu arada benim hedef 47 değil 49 :) 47de fena olmaz eski günlerim gibi ama o zaman kibrit gibi oluom :D o yüzden hedef 49 :)

darısı başına canım :)))kafama göre hedef mi yazmışım sana eskiden o kiloydadım demiştin ya aklımda kalmış demekki:)))hemen değiştiriyorum:)

kızlar benim yaptığım yararını gördüğüm ufak şeyleri yazacağım belki faydalanırsınız:))

herkesin bildiği gibi elma sirkesi kürü

en az 3 kupa yeşil çay 1 kupada form çayı

bol bol su ölçmüyorum zaten çok su içerim

porsiyonları küçültmek

en az 20 dak. yürüyüş ya da egzersiz

yemeği küçük lokmalarla yavaş çiğnemek buna yeni başladım çok hızlı yiyorum çünkü

sabah öğlen akşam her yemeğin yanına küçük acı süs biberlerinden yemek

günlük 1 fincan şekersiz kahve içmek metabolizmayı hızlandırıyormuş

bu yazacağımı biraz önce farkettim çok yağ koyuyormuşum yemeklere ama ben hiç bir şeyi tam kavrulmadan yiyemiyorum mesela yemeğin dibindeki soğanı bile o nedenle yağı çok koyuyorum neyse biraz önce eşim gelecek diye menemen yaptım bir sürü yağ malzemeyi kavurduktan sonra bütün yağı başka tabağa aldım bundan sonra da böyle yapmaya karar verdim :)

benim kızartmaya karşı zaafım var ama artık herşeyi közleyip yiyorum mesela karnıyarığı bile közlüyorum :))

akşam 7 den sonra bişi yememeye dikkat ediyorum sadece bitki çayları içiyorum

asansör kullanmıyorum

yürüyecek mesafelere yürüyerek gitmeyi tercih ediyorum

çamaşır asarken tek tek her seferinde eğilip kalkarak asıyorum benim gibi çok çamaşır yıkayan bir insan için büyük spor bir günde 4 makine rahat yıkıyorum düşünün:)))

daha var ama aklıma gelmiyor daha eklerim:)))

hoşgeldinnnnn :)))
bayıldım yaşına :))))
şiir gibi listen var:1::1::1::1::1:
bak senin bu düzeni bozmayalım bence diyet falan yapma sen bütün sayıların sondaki 9 rakamları varya çok kafiyeli olmuş:1::1:
ya da hedef kilonu 59 yapalım :1::1::1:

sen şu en altta yazdıklarını yap metabolizman çok yavaş değilse sana 1 ay veriyorum 1 ayda istediğin gibi olursun bence:)))

sağol canım hoşbuldum...

kilom 59 olsa ben daha ne isterim ama 61-62 den aşağı düşünce doğru orantıyı çok seven tansiyonum da düşüyor :)

metabolizmam ortalarda ne yavaş ne hızlı,inşallah verebilirim şu an midemden gelen gacıııırr gucuuuuur vırrrr zıırrr seslerine aldırmadan su içiyorum sadece,çok ses yaptığında mideme vurup sen cezalısın sus bakiyim diyorum :)

Back